DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 00:57

DI - 15 maj 19 kl. 17:54

Blandad utveckling på nordiska börser – fiskodlingsbolag lyfte



De nordiska börserna utvecklades blandat på onsdagen då osäkerheten bestod gällande handelskonflikten mellan USA och Kina.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blandad, utveckling, nordiska, börser, fiskodlingsbolaglyfte
DI - 04 maj 18 kl. 17:14

Nordenbörser: Blandad utveckling – Norwegian föll tungt

De nordiska börserna hade en blandad utveckling under fredagen. Flygbolaget Norwegian föll tungt på Oslobörsen. Samlingsindex Vinx 30 var upp 0,7 procent..

Affärsvärlden - 16 mar 15 kl. 08:41

Blandad utveckling på Asienbörserna

De asiatiska börserna stängde med blandad utveckling på måndagen där japanska börser stängde ned medan kinesiska noterade uppgångar. Fokus ligger på penningpolitiska besked från Bank of Japan  och Federal Reserves senare i veckan..

PrivataAffärer - 01 apr 15 kl. 08:05

Blandad utveckling på Asiens börser

Börserna i Asien uppvisade en blandad utveckling på onsdagen. En stängning på minus i USA föregående handelsdag färgade handeln överlag....

Affärsvärlden - 02 maj 16 kl. 11:48

Blandad utveckling på Europas börser

Europabörserna visar upp en blandad utveckling med uppgångar i Frankfurt och Paris och nedgångar i Milano. Europeiska Stoxx 50-index var oförändrat och Storbritannien håller helgstängt..

Affärsvärlden - 16 apr 18 kl. 07:47

Blandad utveckling på Asienbörserna

Asiatiska börser uppvisar en blandad utveckling på måndagen: något upp i Tokyo men tydligt ned i Kina och framför allt Hongkong..

DI - 21 sep 17 kl. 17:40

Uppåt för samtliga nordiska börser

Samtliga nordiska börser steg på torsdagen. Det regionala samlingsindexet Nordic Vinx 30 slutade 0,8 procent upp på nivån 998. Banksektorn gick för dagen starkast tack vare stigande marknadsräntor..

DI - 20 jul 18 kl. 18:00

Rapportflod på nordiska börser – Stora Enso föll brant

Nordiska börser avslutade veckan lite blandat med flera rapporterande bolag under fredagen. Samlingsindexet Vinx 30 sjönk 0,3 procent till nivån 935..

DI - 06 feb 15 kl. 17:18

Nordenbörser: Blandad utveckling med rapportfokus

Utvecklingen på de nordiska börserna var blandad på fredagen, där kvartalsrapporter fortsatte att dominera nyhetsflödet samtidigt som en del rekommendationsförändringar bidrog till rörelser..

DI - 24 apr 18 kl. 17:42

Nordenbörser: Blandad utveckling – rapportras i läkemedelsbolag

De nordiska börserna utvecklades oregelbundet på tisdagen. Samlingsindexet Vinx 30 backade 0,3 procent till nivån 928. .

DI - 06 jul 18 kl. 17:58

Nordenbörser: Blandad utveckling – Danske Bank backade

De nordiska börserna utvecklades blandat under fredagen. Samlingsindexet Vinx 30 var ned 0,1 procent till nivån 920..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Domstolsbeslut mot Matra Petroleums dotterbolag i USA

En amerikansk domstol har utfärdat en "temporary restraining order and injunction" mot Matra Petroleums amerikanska dotterbolag..

DI - 3 timmar sedan

Svagt på Wall Street – Tesla och Qualcomm tappar

New York-börserna återhämtade sig under onsdagskvällen men inte tillräckligt för att hämta hem tidigare nedgångar. S&P 500 handlas ned 0,2 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 3 timmar sedan

Byggjätten tror inte på prisfall: ”Kommer stiga 2 procent per år”

Läget på bostadsmarknaden är skört men priserna på både villor och bostadsrätter kommer fortsätta uppåt. Den bedömningen gör byggkoncernen Veidekke som sågar prognosmakare som tror på nya prisfall. .

DI - 3 timmar sedan

På Essity har digitaliseringen nått blöjstadiet

Inför Essitys kapitalmarknadsdag på torsdagen åkte Di till Göteborg för att ta pulsen på hygien- och hälsobolagets hetaste uppfinning, nyaste affär och färskaste affärsområdeschef: Ulrika Kolsrud. ”Tar man all digitalisering har det en väldigt stor potential”, säger hon till Di..

DI - 4 timmar sedan

Nya ministrar utnämnda i Österrike

Österrikes konservativa förbundskansler Sebastian Kurz har utnämnt fyra nya ministrar och en ny vice förbundskansler sedan en politisk skandal lett till att flera högerpopulistiska ministrar lämnat regeringen. Samtidigt står förbundskanslern själv inför en misstroendeomröstning..

DI - 4 timmar sedan

Tories gruppledare i parlamentet avgår i protest mot Mays brexitavtal

Andrea Leadsom, ledare för det brittiska regeringspartiet Tories i parlamentets underhus, hoppar av regeringen i protest mot Theresa Mays brexitplan..

DI - 4 timmar sedan

Theresa May överlever – åtminstone till fredagen

Storbritanniens premiärminister Theresa May ser ut att ha överlevt ytterligare en dag. Enligt uppgifter i brittiska medier väntar dock ytterligare ett ödesdigert möte på fredag..

DI - 4 timmar sedan

Hållbarhet kräver mod – och kanske lite revolution

Det senaste året har Agenda 2030 - till sist - hamnat på agendan. Överallt talas det om hur vi ska bli målmedvetna och bidra till en hållbar värld, i näringslivet, politiken och högskolan. .

DI - 4 timmar sedan

Fed ser behov av fortsatt tålamod i penningpolitiken

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve ser fortsatt behov av tålamod i penningpolitiken – särskilt om ekonomin bromsar in och inflationen förblir dämpad. Det framgår av protokollet för det penningpolitiska mötet i början av maj..

DI - 4 timmar sedan

Topp-vd:n öppnar för sin avgång – pekar ut möjliga efterträdare

Björn Rosengren har gjort succé som vd för Sandvik och på kapitalmarknadsdagen på onsdagen var hans budskap att verkstadsjätten har förändrats i grunden.  Samtidigt säger han till Di att han inte ”blir jättelångvarig” på Sandvik. ”Jag tror inte på att man ska sitta för länge som vd på sådana här bolag”, säger Björn Rosengren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.