UNT > Utrikes

Friday, 24 May, 18:57

UNT - 15 maj 19 kl. 17:39

USA: Diplomater uppmanas att lämna IrakUSA:s utrikesdepartement har beslutat att beordra icke-nödvändig ambassadpersonal i Bagdad och Erbil i Irak att lämna landet..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
USA, Irak, Bagdad, Erbil

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, Diplomater, uppmanasatt , lämna, Irak
UNT - 15 maj 19 kl. 14:30

USA: Diplomater uppmanas att lämna Bagdad

USA:s utrikesdepartement har beslutat att beordra "icke-nödvändig regeringspersonal" vid sin ambassad i Bagdad i Irak att lämna landet..

DI - 15 maj 19 kl. 18:24

USA: Diplomater uppmanas att lämna Irak

USA:s utrikesdepartement har beslutat att beordra icke-nödvändig ambassadpersonal i Bagdad och Erbil i Irak att lämna landet. Tyskland och Nederländerna vidtar åtgärder för sin militära personal i Irak. Anledningen uppges vara spänningar kopplade till Iran..

SR - 06 aug 13 kl. 10:18

USA-medborgare uppmanas lämna Jemen

USA uppmanar alla sina medborgare att omedelbart lämna Jemen..

Expressen - 06 sep 13 kl. 14:24

USA-diplomater lämnar Libanon

Syrienfrågan har hamnat i ett låst läge vid det pågående G 20-mötet i Ryssland. Splittringen mellan Ryssland och USA är tydlig. EU:s försvarsministrar meddelar att Syriens president och hans regim låg bakom attacken med kemiska stridsmedel - och de kräver nu ett samlat EU, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

Jönköpingsnytt - 14 jan 17 kl. 10:33

SD-politiker uppmanas lämna partiet

SD-politikerna Monica och Peter Evertson från Sävsjö uppmanas lämna partiet sedan de uttryckt sig rasistiskt i kommentarer och lagt ut bilder med nazistiskt innehåll på sociala medier..

SR - 02 mar 18 kl. 08:46

Fortsatt snöfall i söder: Trafikanter uppmanas lämna bilen hemma

Snön fortsätter falla över södra Sverige och SMHI har utfärdat klass 1-varningar för flera län. Vädret ställer till fortsatta problem i trafiken. Det är risk för halka och biltrafikanter i drabbade län uppmanas lämna bilen hemma.

SvD - 29 mar 16 kl. 20:11

Amerikaner uppmanas lämna södra Turkiet

USA uppmanar amerikansk myndighetspersonal, diplomater samt anhöriga till amerikanska soldater som befinner sig i vissa delar av södra Turkiet att lämna regionen. En varning utfärdades också för alla amerikanska medborgare att resa till området..

Expressen - 30 dec 16 kl. 11:42

Putin: Vi utvisar inte USA-diplomater

Rysslands Sergej Lavrov satte hårt mot hårt i den diplomatiska krisen med USA – och vill utvisa 35 amerikanska diplomater. Det var reaktionen på Barack Obamas besked om att utvisa samma antal ryska diplomater. – Vi kan självklart inte lämna sådana åtgärder utan svar, säger Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov till ryska nyhetsbyrån Interfax.

Kristianstadsbladet - 30 sep 13 kl. 23:00

Venezuela utvisar USA-diplomater


Venezuelas president Nicolás Maduro gav på måndagen order om att tre amerikanska diplomater ska utvisas från landet. Diplomaterna anklagas för att ha "konspirerat" ihop med oppositionen. - Jag beordrar utrikesminister Elías Jaua att vidta åtgärder och utvisa dem från landet.

BT - 30 sep 13 kl. 23:02

Venezuela utvisar USA-diplomater

Venezuelas president Nicolás Maduro gav på måndagen order om att tre amerikanska diplomater ska utvisas från landet. Diplomaterna anklagas för att ha "konspirerat" ihop med oppositionen. - Jag beordrar utrikesminister Elías Jaua att vidta åtgärder och utvisa dem från landet.

Fler nyheter från UNT

UNT - 10 minuter sedan

Kampen mot sexuellt våld får miljardskjuts

Norge och Förenade arabemiraten skjuter till stora pengar till FN:s arbete mot sexuellt våld i konflikter och humanitära kriser..

UNT - 30 minuter sedan

Flera skadade i explosion i Frankrike

En explosion har inträffat på en gågata i Lyon i Frankrike, rapporterar flera medier..

UNT - 1 timme sedan

Tv-predikare dödad i bombdåd i Afghanistan

En imam och ytterligare en person har dödats i ett bombdåd i Afghanistans huvudstad Kabul..

UNT - 1 timme sedan

Homosexualitet fortfarande kriminellt i Kenya

Kenyas högsta domstol har beslutat att inte skrota landets lagar som kriminaliserar homosexualitet..

UNT - 2 timmar sedan

Britternas nästa ledare kan bli mer hårdför

Theresa Mays fiender håller förmodligen med om att den avgående premiärministern är en fighter – men hennes eftermäle kommer att präglas av hennes misstag under brexitprocessen..

UNT - 2 timmar sedan

Ohyggliga flodupptäckter i Nairobi

De skräpfyllda floderna i Kenyas huvudstad Nairobi håller på att rensas upp..

UNT - 2 timmar sedan

Brand i skola i Indien – minst 17 döda

Minst 17 personer, varav 15 barn, har omkommit i en brand i ett flervåningshus i staden Surat i västra Indien, rapporterar Times of India..

UNT - 3 timmar sedan

Danska åtalas för svindel på 168 miljoner

Under en period på 25 år förde den svindlerimisstänkta kvinnan vid mer än 300 tillfällen olagligt över pengar från den danska socialstyrelsen..

UNT - 3 timmar sedan

Känslosam May gör sorti utan bitterhet

När?.

UNT - 4 timmar sedan

Häktade katalaner mister makt i parlamentet

Fyra parlamentsledamöter, som sitter frihetsberövade i väntan på rättegång i nordöstra Spanien, har förlorat sin lagstiftande makt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.