DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 11:57

DI - 15 maj 19 kl. 17:31

Börsen avslutar strax över nollan – Fingerprint bland vinnarnaStockholmsbörsen klättrade strax över nollstrecket inför stängning efter att uppgifter om att USA planerar att skjuta upp biltullar lyft sentimentet på världens börser. Fingerprint Cards stänger upp 44,3 procent efter stark rapport..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Cards

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsen, avslutarstrax över , nollan, Fingerprintbland , vinnarna
DI - 01 feb 19 kl. 17:30

Stockholmbörsen avslutar veckan på plus – Electrolux fredagens vinnare

Stockholmsbörsen avslutar en rapporttung vecka i dur. Storbolagsindex stänger på plus 0,7 procent, medan breda OMXSPI avslutar upp 0,5 procent. Vitvarujätten avancerar över 10 procent på stark rapport och avknoppningsplaner..

GöteborgsPosten - 20 jul 18 kl. 14:22

Börsen avslutar rapportveckan nedåt

Stockholmsbörsen avslutar den sista handelsdagen i sommarens rapporttätaste vecka nedåt. Strax efter klockan 14 har OMXS-index sjunkit 0,2 procent..

GöteborgsPosten - 14 sep 18 kl. 15:42

Börsen avslutar veckan uppåt

Stockholmsbörsen avslutar handelsveckan uppåt, i linje med ledande börser i Asien och Europa. OMXS-index har vid klockan 15.30 gått upp 0,5 procent, vilket om det håller i sig ger ett kurslyft för hela veckan på 1,3 procent..

GöteborgsPosten - 26 okt 18 kl. 13:59

Börsen avslutar veckan nedåt

Stockholmsbörsen avslutar handelsveckan nedåt och har därmed tappat nästan fem procent på fem handelsdagar. OMXS-index ligger vid 14-tiden på minus 1,4 procent, tyngd av rader av rapportbesvikelser..

DI - 07 aug 17 kl. 10:26

Stockholmsbörsen: Nordea och Fingerprint åt olika håll

Stockholmsbörsen handlas till mindre förändringar i den tidiga handeln på måndagen. Rapportsäsongen har gått in i en mellanperiod innan de sista veckorna i augusti avslutar rapportperioden för det andra kvartalet..

GöteborgsPosten - 23 nov 17 kl. 13:10

Börsen, fejkbud och Fingerprint

Budrykten på Fingerprint Cards får börsen att tokrusa. Igen. 2013 var Fingerprint måltavlan för värsta börsskandalen..

DI - 15 apr 16 kl. 17:54

Stockholmsbörsen: Urstarkt av Fingerprint

Stockholmsbörsen rörde sig i sidled under fredagen, då investerarna inväntade nästa veckas inledning av rapportflödet. Fingerprint Cards var dagens vinnare efter en köprekommendation från Handelsbanken..

GöteborgsPosten - 04 maj 17 kl. 17:58

Börsen upp men Fingerprint sänke

Stockholmsbörsen stängde svagt uppåt. Men stor förlorare var Fingerprint Cards efter en delårsrapport som var klart sämre än förväntat..

DN - 04 maj 17 kl. 18:34

Börsen upp men Fingerprint sänke

Stockholmsbörsen stängde svagt uppåt. Men stor förlorare var Fingerprint Cards efter en delårsrapport som var klart sämre än förväntat..

Affärsvärlden - 10 jun 13 kl. 10:32

Börsen kring nollan efter svag kinesisk statistik

Stockholmsbörsen var kring nollan under måndagens och veckans inledande handel, medan de ledande handelsplatserna i Europa stod för mindre rörelser i båda riktningar..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Experterna osams om tidigare börsraketen: ”platt som en pannkaka”

Experterna i veckans Börsrådet på DiTV är osams om potentialen i en tidigare börsraket där försäljningen bromsat in på senare tid. ”Nu är det nio kvartal i rad när det ligger platt som en pannkaka”, säger Henrietta Theorell, förvaltare på SEB..

DI - 1 timme sedan

Polisförfattaren ratar mord för feelgood – ”tröttnade på döda människor”

Hans fem böcker om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin har beskrivits som ”CSI på svenska”. Nu kliver Varg Gyllander, Stockholmspolisens presschef och författare på fritiden, ut ur brottzonen och ger ut feelgoodromanen ”Alla känner apan”..

DI - 1 timme sedan

Tio döda efter gasolycka på kinesiskt fartyg

Tio människor har dött och 19 skadats efter att höga halter koldioxid börjat läcka från eldsläckningssystemet på ett lastfartyg i Kina..

DI - 2 timmar sedan

Svensk export till Iran har tvärnitat

Tvärnit för svensk Iranexport. Det är tomt i storföretagens iranska orderböcker. Verksamheten begränsas till teknisk support av utrustning och fordon som redan har levererats..

DI - 2 timmar sedan

Aktien har mer att ge – köp nischad doldis

Doldisbanken har fått upp farten och rusat på börsen i år. Men än är det inte för sent att köpa. Aktien är ett fynd om banken når sina egna kaxiga mål.

DI - 2 timmar sedan

Konsultbolagen med högst andel kvinnor 2019

Vilka konsultbolag lyckas rekrytera flest kvinnor? För femte året i rad har Cinode gått igenom de senaste årsredovisningarna för att titta på det totala utfallet men också för att granska hur könsfördelningen i styrelserna ser ut..

DI - 3 timmar sedan

Miljontals européer är i gång och röstar

Miljontals medborgare i EU:s medlemsländer röstar i dag fram sina representanter till EU-parlamentet. Valet har beskrivits som en kamp mellan högernationalistiska partier å ena sidan och partier positivt inställa till EU å den andra..

DI - 3 timmar sedan

Papua Nya Guineas premiärminister avgår

Efter månader av politisk turbulens har premiärministern i Papua Nya Guinea, Peter O'Neill, avgått..

DI - 3 timmar sedan

Tornado i Oklahoma rev upp ett helt hotell

En våldsam tornado har svept in över staden El Reno i den amerikanska delstaten Oklahoma, rapporterar den lokala tv-stationen KFWTV-TV..

DI - 3 timmar sedan

Ingen tar notan för oren rysk olja

Problemet med förorenad råolja från Ryssland är mer omfattande är tidigare känt. Lösningen dröjer för att det är oklart vem som ska ta den stadigt växande notan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.