Barometern > Nyheter

Thursday, 23 May, 18:49

Barometern - 15 maj 19 kl. 17:10

“Jag får fortfarande hjärtklappning”Grotesco-komikern Emma Molin hade ångest för att tala inför klassen i skolan. När hon smög in humor blev hon kvitt rädslan och kom på vad hon ville göra i livet. Men ett visst sammanhang kan fortfarande vålla hjärtklappning..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Emma Molin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag får fortfarande, hjärtklappning
Blekinge Läns tidning - 16 maj 19 kl. 03:00

"Jag får fortfarande hjärtklappning"

Grotesco-komikern Emma Molin hade ångest för att tala inför klassen i skolan. När hon smög in humor blev hon kvitt rädslan och kom på vad hon ville göra i livet. Men ett visst sammanhang kan fortfarande vålla hjärtklappning..

YLE - 11 jun 17 kl. 05:22

Förståelsen för miljökänslighet ökar småningom - drabbade pekas inte längre ut som sinnesförvirrade

Situationen för personer med miljökänslighet lyfts fram i medierna med jämna mellanrum. Det saknas dock fortfarande objektiva mätare för problemet. Några tusen personer i Finland uppskattas vara permanent arbetsoförmögna på grund av överkänslighet mot vanliga fenomen i miljön.

BT - 18 nov 12 kl. 19:00

Ovisshet in i det sista för SAS

Framtiden för krisande flygbolaget SAS är oviss. Mötena om det jättelika sparpaketet med lönesänkningar avlöste varandra i helgen. Men på söndagskvällen fanns ingen överenskommelse som kan rädda företaget undan konkurs.

BT - 18 nov 12 kl. 19:00

Tiden börjar rinna ut för SAS

Tiden börjar rinna ut för krisande flygbolaget SAS. Mötena om det jättelika sparpaketet med lönesänkningar avlöste varandra i helgen. Sent på söndagskvällen fanns ingen uppgörelse som kan rädda företaget undan konkurs.

Barometern - 28 apr 14 kl. 10:07

Hjärtsjukvården har tagit sig tid

Vi har under den senaste tiden kunnat läsa mycket om hjärtsjukvården i Kalmar och det har varit både ris och ros. Jag är en av dem som vill hylla hjärtsjukvården och det grundar jag i egna erfarenheter. Jag är 28 år och för 3 år sedan började jag känna av mitt hjärta.

Barometern - 13 jun 14 kl. 07:42

Unga missbrukar legalt

”Bland oss som träffar på dessa missbrukande ungdomar föreligger en rejäl portion av frustration. Vi vill hjälpa ungdomarna, men är just nu bakbundna av det enligt oss haltande regelverk, som vi måste rätta oss efter.” Polisen i Kalmar står rättsligt bakbundna vad det gäller ungdomars missbruk.

Dagens PS - 29 aug 18 kl. 15:59

Nätläkarens projekt förenklar vårdresa

Det är i allafall förhoppningen med projektet, som ännu bara är i pilotstadiet. Nätdoktorn Kry har inlett ett pilotprojekt med medicinteknikföretaget Rithm där patienter över 65 år med hjärtklappning erbjuds att testa trådlös EKG-mätning tillsammans med sin digitala läkarkontakt.  Projektet, som fortfarande befinner sig i en pilotfas, syftar till att förenkla för berörda patienter, som i hamnar i kläm på grund av byråkrati och långa väntetider.

YA - 13 maj 19 kl. 00:00

Emma Molin: ”Jag ställer in min hjärna på skämt”

Grotesco-komikern Emma Molin hade ångest för att tala inför klassen i skolan. När hon smög in humor blev hon kvitt rädslan och kom på vad hon ville göra i livet. Men ett visst sammanhang kan fortfarande vålla hjärtklappning..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Småland: Studenter fick i uppdrag att ”sätta på” en tjej

På Växjö Fria Gymnasium hade studentkommittén delat ut en lista med uppdrag som kan uppfattas kränkande. Ett av uppdragen var att åka till en annan skola för att ”sätta på” en namngiven tjej. Enligt en förälder ska händelsen polisanmälas.

Barometern - 15 minuter sedan

Ryssland till semifinal – besegrade USA

Ryssland fortsätter att ånga på i ishockey-VM. Efter att ha gått obesegrat genom hela gruppspelet besegrades USA med 4–3 i kvartsfinalen..

Barometern - 30 minuter sedan

Banksy sålde tavlor på gatan i Venedig

Barometern - 30 minuter sedan

Tung start för Kinhult i Danmark

Barometern - 1 timme sedan

Folkparken ska bli öppen för alla

Det som började som en vild idé hösten 2017, blir nu verklighet på Nationaldagen. Folkets park i Hultsfred ska återinvigas efter att byggnaderna på området renoverats en efter en..

Barometern - 45 minuter sedan

Sef och polisen möttes: "Ett maratonarbete"

Barometern - 45 minuter sedan

Spännande vandring i sagans skog

Det är ett brokigt teaterfölje som vandrar genom det idylliska naturreservatet Holmen i Krankelösa utanför Kalmar den här kvällen. Minst lika brokigt som koflocken som storögt titta på..

Barometern - 45 minuter sedan

Polanc ny ledare i Giro d'Italia

Barometern - 30 minuter sedan

Det här händer om Theresa May tar farväl

Mitt under brexitstök och pågående EU-val väntas Storbritanniens hårt ansatta premiärminister Theresa May ge besked om sin framtid som ledare för Konservativa partiet. Men vad sker egentligen om May säger att hon avgår?.

Barometern - 1 timme sedan

Mat: Alexander från Oskarshamn vidare i Årets kock

Nu är det klart vilka 24 kockar som går vidare till kvalificeringstävlingen i Årets kock 2019. En av dem är stjärnkocken Alexander Sjögren, född och uppvuxen i Oskarshamn..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.