DI > Ekonomi

Monday, 20 May, 08:26

DI - 15 maj 19 kl. 17:10

Infrea antar ny utdelningspolicy – ska dela ut 30 procent av vinstenIndustrigruppen Infrea antar en ny utdelningspolicy som innebär att bolaget ska dela ut cirka 30 procent av resultatet efter skatt, som är hänförligt till moderbolaget, till sina aktieägare..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Infrea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Infrea, antarny , utdelningspolicyska , delaut 30 procent , av vinsten
Affärsvärlden - 20 okt 16 kl. 10:02

SEB: Ingen anledning att ändra utdelningspolicy

Det finns inte någon anledning för SEB att ändra på sin utdelningspolicy om att dela ut åtminstone 40 procent av vinsten per aktie varje år. Det sade bankens finanschef Jan Erik Back vid torsdagsförmiddagens presskonferens..

DI - 21 mar 19 kl. 12:56

Skanska ändrar inte sin utdelningspolicy

Byggkoncernen Skanska har inte ändrat sin utdelningspolicy där målet är att dela ut mellan 40 och 70 procent av helårsnettoresultatet..

DI - 16 apr 18 kl. 18:33

Infrea: Nyemission inför listning tecknades till 66 procent

Nyemissionen om 24,2 miljoner kronor i industrigruppen Infrea, som är på väg till Nasdaq First North, tecknades till 66,1 procent. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 21 nov 18 kl. 09:22

Infrea ser ingen avmattning, letar förvärv

Industrigruppen Infrea redovisar ett nettoresultat på 4,8 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2018. Enligt vd Tony Andersson syns ingen avmattning på marknaden..

DI - 04 feb 19 kl. 12:34

Infrea förvärvar Swe Sprinkler inom brandskydd

Industrigruppen Infrea, vars aktie handlas på First North, har tecknat avtal om att förvärva det svenska företaget Swe Sprinkler som under det senaste räkenskapsåret omsatte cirka 40 miljoner kronor med ett rörelseresultat på 4,7 miljoner kronor. Förvärvspriset uppgår till 18 miljoner kronor på kassa och skuldfri bas..

DI - 16 maj 19 kl. 08:43

Infrea minskar förlusten

Industrigruppen Infrea, som handlas på First North, hade en omsättning för kvarvarande verksamheter om 80,3 miljoner kronor (47,9) under första kvartalet 2019. Affärsområdet Brandskydd redovisas som avvecklad verksamhet..

Affärsvärlden - 09 apr 13 kl. 12:40

Fortum höjer utdelningspolicy

Det finska kraftbolaget Fortum ska hädanefter dela ut 50-80 procent av vinsten..

Affärsvärlden - 06 maj 14 kl. 10:03

Kinesiska statliga bolag ska dela ut mer av vinsten till staten

Kinas finansdepartement meddelade på tisdagen en ny utdelningspolicy för landets statliga bolag..

DI - 20 mar 18 kl. 08:57

Epirocs nya mål – ska dela ut 50 procent av vinsten

Atlas Copcos gruv-, infrastruktur- och råvaruverksamheter som ska knoppas av till ett separat börsnoterat bolag, Epiroc, har nu fastställt finansiella mål och utdelningspolicy..

DI - 13 apr 18 kl. 15:11

Fastator vill dela ut halva vinsten från 2020

Fastighetsbolaget Fastators styrelse har på fredagen beslutat om en utdelningspolicy som innebär att utdelning med 50 procent av kassagenererad vinst ska ske från år 2020. Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget, i vars styrelse Björn Rosengren är ordförande och bland andra Carl Bildt ledamot..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Positivt resultat för Ranplan – omsättningsmål inom räckhåll

Ranplan, som handlas på First North sedan juni 2018 och som levererar planeringsverktyg för trådlösa inomhusnätverk, hade under första kvartalet 2019 intäkter på 12,8 miljoner kronor (6,7) och en bruttomarginal på 99,3 procent (100,0)..

DI - 2 minuter sedan

Di och Norrsken skapar svenskt Davos för Impact-företag

Sverige står i centrum för en ny rörelse inom socialt hållbart företagande. Nu gör stiftelsen Norrsken och Di gemensam sak och lanserar ett samarbete kring konferensen Impact Week i september i år..

DI - 2 minuter sedan

Minskade intäkter för Hybricon i första kvartalet

Elbussbolaget Hybricons rörelseintäkter sjönk till 2,9 miljoner kronor i det första kvartalet (3,5) samtidigt som förlusten före avskrivningar förbättrades till 2,9 miljoner, jämfört med en förlust på 5,9 miljoner motsvarande period året innan..

DI - 5 minuter sedan

Marknaden växer – ”vi ser en explosion av AI”

Möjligheterna för AI i vården är många och marknaden tros explodera inom de kommande åren. Men samtidigt varnar experter för att regelverket inte hinner med den tekniska utvecklingen.  ”Det innebär risk för att datan används på ett felaktigt sätt”, säger Elaine Weidman-Grunewald, medgrundare på AI Sustainability Center..

DI - 15 minuter sedan

Fondstjärnan lämnar Handelsbanken – går till konkurrent

Det norska fondbolaget Odin ökar takten i Sverige och rekryterar fondstjärnan Jonathan Schönbäck från Handelsbanken. Med start till hösten förvaltar han en nystartad svensk småbolagsfond..

DI - 15 minuter sedan

Källor: Chipjätten stoppar leveranser till Huawei

Den tyska chiptillverkaren Infineon har stoppat sina leveranser till Huawei, rapporterar Nikkei Asian Review som citerar källor med insyn. .

DI - 15 minuter sedan

Producentpriserna i Tyskland steg mer än väntat i april

Producentpriserna i Tyskland steg 0,5 procent i april, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad föregående år steg priserna 2,5 procent. Det uppger den federala statistikmyndigheten, enligt Reuters..

DI - 30 minuter sedan

Utdelningståget har gått – aktierna som väntas falla i dag

Stämmosäsongen är inne på slutvarvet men än finns det bolag kvar som ska dela ut pengar. På måndagen handlas tre bolag exklusive utdelning på Stockholmsbörsen och First North..

DI - 45 minuter sedan

Carl Bennets dotter tankar aktier i Arjo

Carl Bennets dotter Anna Bennet har miljonköpt aktier i medicinteknikbolaget Arjo..

DI - 45 minuter sedan

USA har varnat flera teknikföretag för Kina-risker

Amerikanska underrättelsetjänstetoppar har hållit flera möten med amerikanska teknikbolag, riskkapitalister och akademiska institutioner för att varna dem för riskerna med att göra affärer i Kina. Det rapporterar Financial Times.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.