DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 23:01

DI - 15 maj 19 kl. 17:12

Prebona genomför en riktad emission om en miljonNanoteknikbolaget Prebona, vars aktie handlas på Spotlight, har beslutat om en riktad emission på 1 miljon kronor som tecknades av Capmate. Teckningskursen i emissionen var 2:95 kronor per aktie, motsvarande 12 procents rabatt jämfört med den genomsnittliga kursen för aktien under den period på tio handelsdagar som slutade den 13 maj 2019..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Prebona, Spotlight, Capmate

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prebona, genomfören , riktad, emissionom en , miljon
DI - 26 okt 17 kl. 10:56

Prebona genomför riktad emission

Nanoteknikbolaget Prebona har beslutat om en riktad emission av 601.093 aktier som tillför bolaget 2,2 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 15 mar 13 kl. 08:36

Fingerprint genomför riktad emission

Sensorbolaget Fingerprint Cards genomför en riktad emission av 1,6 miljoner B-aktier, vilket tillför 54,4 miljoner kronor före emissionskostnader..

Affärsvärlden - 20 feb 14 kl. 11:10

Episurf Medical genomför riktad emission

Episurf Medical genomför en riktad emission på 2.593 B-aktier till C/O Sales till teckningskursen 57,90 kronor, enligt ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 21 feb 14 kl. 10:43

Opcon genomför riktad emission till Snowman

Opcon har fattat beslutet att genomföra en riktad emission på 30 miljoner aktier med teckningskurs 57 öre per aktie..

Affärsvärlden - 26 jun 14 kl. 08:02

Xvivo genomför riktad emission

Xvivo avser att genomföra en riktad emission för att ta in upp till 50 miljoner kronor före emissionskostnader. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 26 okt 15 kl. 13:22

US Energy genomför riktad emission

Styrelsen i US Energy har beslutat att genomföra en riktad emission till GEM Global Yield Fund. GEM tecknar 12,73 miljoner B-aktier till en teckningskurs på 26 öre per aktie..

DI - 21 mar 16 kl. 09:35

Aqeri genomför riktad emission

Aqeri, som producerar datorer och kommunikationsutrustning för extrema miljöer, genomför en riktad emission som tillför bolaget 2,85 miljoner kronor..

DI - 07 okt 16 kl. 07:48

Starbreeze genomför riktad emission – första AP ny storägare

Starbreeze genomförde på torsdagen, efter börsstängning, en riktad emission om cirka 16,5 miljoner B-aktier till kurs 23:40 kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 13 nov 17 kl. 07:05

Anoto genomför riktad emission

Anoto, som tillverkar digitala läspennor, ska genomföra en riktad emission av konvertibla skuldebrev och på det sättet ta in 40 miljoner kronor..

DI - 27 dec 17 kl. 16:23

Fastighetsutvecklare genomför riktad emission

Fastighetsutvecklaren Quartiers Properties genomför en riktad emission av preferensaktier om 20 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande från solkustenutvecklaren vars stamaktie samt preferensaktie båda är noterade på First North..

DI - 23 feb 18 kl. 06:52

Sivers genomför riktad emission

Teknikbolaget Sivers IMA, som är listat på First North, har genomför en riktad emission i vilken Swedbank Robur och Nordic Cross har tecknat sammanlagt 4,4 miljoner aktier för drygt 26 miljoner kronor.  Det framgår av ett pressmeddelande från bolaget. .

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

MP optimistiska trots svag prognos

De gröna går starkt framåt i Europa ändå är resultatet för Miljöpartiet svagare och de ser ut att tappa två mandat i EU. ”Var tionde svensk vill ha mer progressiv klimatpolitik”, säger Alice Bah Kuhnke till Dagens Industri om resultatet..

DI - 15 minuter sedan

De gröna visar musklerna i Finland

Miljöpartiet De gröna är det finländska EU-valets raket. Partiet ökade kraftigt och lär knipa två av Finlands 13 mandat i Bryssel. Även högerpopulistiska Sannfinländarna går framåt något men störst parti blir konservativa Samlingspartiet..

DI - 15 minuter sedan

Forssmed: ”En väldigt konstig valrörelse för oss”

Efter att SVT:s preliminära siffror presenterats ser KD ut att ha nåt sitt mål på två mandat. Trots möjlig framgång kan resultatet ha påverkats av sista veckans svarta KD-rubriker. ”Det tjänar ingenting till att spekulera om det”, säger partiets ekonomiskpolitiske talesperson Jakob Forssmed till Di.

DI - 15 minuter sedan

Fi ser ut att förlora sitt mandat: ”Vi förlorar inte vår kraft”

Feministiskt initiativ skrällde i förra EU-valet och partiets representant Soraya Post kunde ta plats i Bryssel. Fem år senare har partiet gått kräftgång i opinionen och ser nu ut att förlora sitt enda mandat..

DI - 30 minuter sedan

Karlsson (SD): ”Glädjande att väljarna ser till sakfrågor i stället för skandaler”

Sverigedemokraternas gruppledare Mattias Karlsson var nöjd efter att den första vallokalsundersökningen hade presenterats. ”Jag trodde att vi skulle ligga runt 13–14 procent”, säger han efter att ha anlänt till partiets valvaka..

DI - 45 minuter sedan

Tomas Tobé om Valu: ”Ett enormt revanschval för Moderaterna”

Moderaterna ser ut att göra ett historiskt starkt val enligt SVT:s vallokalundersökning. .

DI - 1 timme sedan

V står still – skyller på granskning: ”Inte bara orättvist utan helt felaktigt”

Vänsterpartiet ser ut att landa på samma valresultat som förra EU-valet. Partisekreterare Aron Etzler menar att man kunde ha växt – om inte toppnamnet Malin Björks traktamenten hade granskats. ”Det känns inte bara orättvist utan helt felaktigt”, säger Aron Etzler..

DI - 1 timme sedan

Het strid väntar efter Junckers sorti

Räkna med en spännande strid om makten över EU-kommissionen efter Jean-Claude Juncker. Frankrikes president Emmanuel Macron har en nyckelroll: ska han stödja en liberal dansk kandidat eller en konservativ fransk kandidat?.

DI - 1 timme sedan

L-toppen om siffrorna: ”Jag är inte trygg alls”

Jublet var stort på Liberalernas valvaka när siffrorna 4,4 procent dök upp på storbildsskärmen. Men nervositeten är fortsatt stor och nu väntar en rysare för partiet under söndagskvällen. ”Det är fortsatt pirrigt.

DI - 1 timme sedan

Klimatvalet går mot katastrof för MP

Miljöpartiet ser ut att bli valets största förlorare i procent, medan Feministiskt Initiativ får lämna EU, enligt SVT:s Valu. Moderaterna gjorde ett rejält ryck vid målsnöret medan Liberalerna ligger på 4,4 procent och får en nervös natt i väntan på det slutliga valresultatet. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.