Kristianstadsbladet > Nyheter

Sunday, 26 May, 09:42

Kristianstadsbladet - 15 maj 19 kl. 16:50

”Vi förstod att vi inte var de enda som blivit bedragna”När biljetten scannades vid entrén till Sweden Rock så var den redan använd. ”De sa att vi var nummer åtta med den biljetten, vi förstod att vi inte var de enda som blivit bedragna.”.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Sweden Rock

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi förstodatt vi inte var de enda , som blivit bedragna
Blekinge Läns tidning - 15 maj 19 kl. 16:50

”Vi förstod att vi inte var de enda som blivit bedragna”

När biljetten scannades vid entrén till Sweden Rock så var den redan använd. ”De sa att vi var nummer åtta med den biljetten, vi förstod att vi inte var de enda som blivit bedragna.”.

DI - 23 jan 17 kl. 15:52

Richard Bråse: Aktieägarna har blivit bedragna

Att Ekobrottsmyndigheten, EBM, har frihetsberövat Fingerprint Cards huvudägare Johan Carlström och styrelseledamoten Lars Söderfjell i ett ärende som rör grovt insiderbrott är helt exceptionellt. Tyvärr är det inte helt överraskande..

BT - 27 feb 13 kl. 10:55

Dafgård anser sig bedragna

Nya tester bekräftar att Ikeas köttbullar innehöll häst. Tillverkaren Dafgård skyller på underleverantörerna. ?

Sydsvenskan - 31 maj 15 kl. 22:15

Risken störst för bedragare i hemmet

När äldre människor blir utsatta för bedrägeri sker det ofta i hemmet. Den vanligaste metoden för att lura människor över 70 år är att bedragaren ringer på och vill bli insläppt, rapporterar TV4 Nyheterna.Polisen har undersökt de 1 553 anmälningar som gjordes av äldre som blivit bedragna under förra året.

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 15 kl. 22:15

Risken störst för bedragare i hemmet

När äldre människor blir utsatta för bedrägeri sker det ofta i hemmet. Den vanligaste metoden för att lura människor över 70 år är att bedragaren ringer på och vill bli insläppt, rapporterar TV4 Nyheterna.Polisen har undersökt de 1 553 anmälningar som gjordes av äldre som blivit bedragna under förra året.

Polisen - 25 apr 17 kl. 13:49

Flera anmälningar om bedrägerier mot äldre

Igår i Norrbotten och idag i Västerbotten har polisen fått in anmälningar om äldre personer som blivit bedragna på kort, kod och pengar..

SVT Debatt - 02 dec 13 kl. 06:00

Ukrainas missnöje går djupare än Östliga partnerskapet

UKRAINA I veckan skulle det Östliga partnerskapet, för att fördjupa relationerna mellan Östeuropas länder, ha rotts i land. Men Ukraina har av allt att döma valt att hoppa av avtalet, och därmed i stället allierat sig med Ryssland. Det är tydligt att Ukraina har blivit bedragna av högre auktoritet, men veckans folkliga protester visar att ukrainarna framför allt är trötta på ett postsovjetiskt samhälle.

YLE - 16 jun 17 kl. 03:40

Nätbedragare lurar finländare på tusentals euro - flera drabbade förnekar det

Flera som har råkar ut för grovt bedrägeri på nätet har gjort en polisanmälan om det, för att sedan dra tillbaka anmälan en tid senare. Polisen tror att det beror på att vissa av bedragarna är så bra på att manipulera, eller att folk inte vill medge att de förs bakom ljuset. Medvetenheten om bedrägerier på internet har ökat under senare år, men samtidigt har bedragare blivit allt mer sofistikerade.

Nyheter 24 - 09 nov 11 kl. 07:32

Svenskar luras till falska husköp


Uppdrag Granskning avslöjar hur svenskar som köper hus i Thailand egentligen inte betalar för något annat än ett hyreskontrakt. THAILAND. Svenskar som väljer att införliva drömmen om ett hus i värmen blir i många fall lurade av fastighetsförmedlaren.

Trelleborgs Allehanda - 25 sep 14 kl. 14:20

Huskapningar i Klagstorp del i större härva

De två husägare i Klagstorp som anmält att någon försökt lura till sig deras fastigheter är inte ensamma om att ha blivit bedragna. Lantmäteriet vittnar om totalt 13 ansökningar – alla inlämnade av samma ombud.
TA skrev i måndags om de två husägarna i Klagstorp som vänt sig till polisen efter att de fått hem brev om ägarbyte gällande deras fastigheter.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 4 minuter sedan

Tio döda efter gasolycka på kinesiskt fartyg

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Björn attackerade orienterare

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Tvärnit för svensk Iranexport

Svensk export till Iran har tvärnitat. Det är tomt i storföretagens iranska orderböcker. Verksamheten begränsas till teknisk support av utrustning och fordon som redan har levererats..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Hässleholmare dog efter drogköp – nu åtalas en man för elva fall av dråp

I fredags åtalades en man från Motala vid Linköpings tingsrätt, Han är misstänkt för flera falla av dråp. Detta efter att han sålt fentanyl via en nätbutik till personer runt om i Sverige. En av köparna var en hässleholmare som avled i november år 2017, då 33 år gammal.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Vattenbristen orsakad av reningsverken

Grundvattnet sinar, och det varnas för låga nivåer i sommar igen. Men för de flesta kommer vattnet i kranen inte från grundvattnet, utan från sjöar och vattendrag. Vattenbristen beror i stället på dålig kapacitet i vattenverken..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Se upp för hemmafixarens sommarskador

Efter en lång vinter i tv-soffan är det dags att börja bry sig om hus och trädgård. Men se upp, hemmafixaren riskerar att göra sig riktigt illa..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Miljontals européer är i gång och röstar

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Tornado i Oklahoma rev upp ett helt hotell

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Brott: Misstänkt mord i Helsingborg

En svårt skadad man i 30-årsåldern hittades utomhus i Helsingborg under natten och avled senare på sjukhus. Händelsen utreds som mord..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Sembrant: "Har saker att ta ställning till"

Montpellier är ett avslutat kapitel. Men den svenska landslagsbacken Linda Sembrant vill vara kvar ute i fotbolls-Europa. Intressenter saknas inte..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.