SVT > Utrikes

Sunday, 26 May, 21:19

SVT - 15 maj 19 kl. 17:06

Internationella vinnare i 42:a loppet från botten till toppen av Empire State-byggnadenVälgörenhetsloppet The Empire State Building Run-Up, 1 576 steg från botten till toppen av Empire State-byggnaden i New York, gick av stapeln för 42:a gången på tisdagen..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Empire State, The Empire State Building Run-Up, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Internationella, vinnarei , 42:a, loppetfrån , bottentill , toppen, av Empire State-byggnaden
YLE - 04 jun 15 kl. 15:45

Borgåloppet blir tuffare än någonsin tidigare

Arrangörerna för det legendariska Borgåloppet på cykel har gjort rutten ännu tyngre i år. Under söndagens tävling avgörs mycket i ”mördarbacken”, bara ett fåtal kilometer från mål. Den traditionella rutten under Borgåloppet har redan i sig varit tung för deltagarna, med de legendariska stigningarna i Kerko och Mörskomvägens backiga terräng.

Västerbottens Folkblad - 04 apr 11 kl. 09:00

Krönika: Iksu är vinnare i långa loppet

UMEÅ 4 April 2011 Att Iksu är en maktfaktor inom svensk innebandy visste vi sedan tidigare. Sex SM-finaler de senaste sju säsongerna är det kanske främsta beviset på det. Vad som talar för guld i år?

ÖstersundsPosten - 14 feb 15 kl. 17:18

Ahrlin och Norgren vinnare i ICA-loppet

Årets upplaga av tävlingen i Åsarna hade samlat strax över 350 anmälda. När krutröken hade lagt sig och alla gått i mål, visade det sig att 349 åkare hade fullföljt någon av de olika distanserna..

Barometern - 03 maj 14 kl. 11:10

Så går loppet till

Löploppet Wings for life world run avgörs på i dag på 40 platser över hela världen. En av dessa platser är Kalmar och Öland där 1 200 personer väntas springa för välgörande ändamål. Tiotusentals löpare startar på exakt samma klockslag – i Kalmar är klockan 12.

YLE - 10 maj 17 kl. 04:19

Glädje och nostalgi på sista Östnyländska loppet

Det sista Östnyländska loppet i Lovisanejden förvandlades till en glad folkfest för både barnfamiljer och äldre nostalgiker. Pernå vann med god marginal mot tvåan Lappträsk och Lovisa som kom på tredje plats. Strömfors blev fjärde, Liljendal femte och Mörskom sjätte.

Skånskan - 30 mar 16 kl. 16:58

Loppet där alla blev vinnare

Sjöbo Startsignalen gick och barn efter barn begav sig iväg för att vinna. När Hasaloppet i Lövestad gick av stapeln fanns inga förlorare.
– Man får ta sig fram som man vill, förklarade Camilla Alvarsson, förskolelärare på Lövestads skola.

Trelleborgs Allehanda - 13 sep 14 kl. 19:49

On Track Piraten en vinnare igen

On Track Piraten hade inte vunnit lopp sedan 11 januari på Solvalla. I Gulddivisionen på Färjestad kom en efterlängtad fullträff för tränaren Hans Strömberg. - En fantastiskt skön seger, sade Rättvikstränaren.

Kristianstadsbladet - 13 sep 14 kl. 19:49

On Track Piraten en vinnare igen

On Track Piraten hade inte vunnit lopp sedan 11 januari på Solvalla. I Gulddivisionen på Färjestad kom en efterlängtad fullträff för tränaren Hans Strömberg. - En fantastiskt skön seger, sade Rättvikstränaren.

UNT - 12 maj 13 kl. 19:37

"Myglet" avgjorde loppet

CYKEL. Varvloppet Skandis GP blev en Uppsalahistoria. UCK-cyklisten Staffan Arvidsson satte rejäl färg på loppet men fick till slut ge sig och blev trea.

YLE - 05 feb 14 kl. 12:35

Larsmo är förlorare, Kaskö en vinnare på statsandelsreformen

Utgångspunkten för reformen är att den skall vara kostnadsneutral för staten, det handlar om en omfördelning av statsandelarna mellan kommunerna.
En del blir vinnare, andra blir förlorare.
Finansministeriet har sedan våren 2012 utrett statsandelsreformen, arbetet har letts av utredningsman Arno Miettinen.

Fler nyheter från SVT

SVT - 15 minuter sedan

Grön våg sveper in över Europa

2019 års upplaga av EU-valet ser ut att kunna målas i färgen grönt. Runt om i Europa har flera av de partier med miljö och klimat som sitt främsta fokus slagit rekord, visar flera vallokalsundersökningar..

SVT - 45 minuter sedan

Här sitter svenskarna i EU-parlamentet

I Europaparlamentet finns åtta grupper som samlar politiker från de olika EU-länderna. I sex av dem sitter de svenska partierna..

SVT - 1 timme sedan

Prognos: Le Pens parti ser ut att bli störst i Frankrike

Marine Le Pens högerextrema parti Nationell samling ser ut att blir störst i franska EU-valet, enligt en första prognos, rapporterar internationella nyhetsbyråer. President Emmanuel Macrons parti blir näst störst..

SVT - 2 timmar sedan

Första prognos i Tyskland: CDU går mot tungt nederlag i EU-valet

Under söndagen avgörs EU-valet. Över 400 miljoner röstberättigade européer utser 751 ledamöter till Europaparlamentet. I Tyskland verkar De Gröna göra ett starkt val samtidigt som regeringspartiet CDU backar, enligt en första prognos..

SVT - 4 timmar sedan

Lista: Sex valresultat att hålla koll på

Hundratals miljoner väljare är med och avgör vad som händer med de 751 platserna i EU-parlamentet. En rejäl demokratisk apparat att hålla koll på, SVT Nyheter har sammanställt sex länder där EU-valet är extra intressant..

SVT - 5 timmar sedan

Här röstar Europas ledare i EU-valet

På valdagen för Europaparlamentsvalet fylls lokalerna runt om i länderna i Europa. Även de stora ledarna röstar däribland Donald Tusk, Emanuel Macron, Luigi Di Maio, Sebastian Kurz, Pedro Sanchez och Silvio Berlusconi..

SVT - 7 timmar sedan

Röster från Europa – så tänker folk om vad de röstar på

Katlan Gabor i Budapest, Irene Kraanen i Amsterdam och Fabio Cruciani i Rom har alla röstat i EU-valet. Men deras motiv skiljer sig åt..

SVT - 8 timmar sedan

Svensk kvinna döms till 15 års fängelse för samröre med IS

En domstol i Irak dömer en svensk kvinna till 15 års fängelse för samröre med IS. SVT:s team Stina Blomgren och Marco Nilson var på plats för att bevaka rättegången..

SVT - 10 timmar sedan

Kraftig jordbävning skakar Peru

En jordbävning som mätte 8,0 på Richterskalan skakade norra Peru på söndagen, rapporterar USA:s geologiska myndighet USGS..

SVT - 13 timmar sedan

Papua Nya Guineas premiärminister avgår

Efter månader av politisk turbulens har premiärministern i Papua Nya Guinea, Peter O'Neill, avgått..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.