SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 26 May, 21:50

SmålandsPosten - 15 maj 19 kl. 16:46

S: Miljön kan inte räddas utan jämställdhetSocialdemokraternas valmanifest presenterades av socialförsäkringsminister Annika Strandhäll när hon besökte Älmhult. Demokrati, jämställdhet och miljö ska vara i fokus för en bra framtid för EU och Sverige. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Annika Strandhäll, Älmhult, EU, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S Miljönkan inte , räddasutan , jämställdhet
BT - 04 okt 13 kl. 13:58

Tidlöst i 1100-tals miljö

Sveriges historia med kvinnor i huvudrolllerna. Skriven av olika kvinnliga författare i fristående, men löst sammanhängande delar. Självklart är det en god idé.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Nauseda blir Litauens nästa president

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Alexander Björk kom igen starkt på fjärderundan

Växjö GK:s Alexander Björk avslutade Europatourtävlingen Made in Denmark på ett mycket bra sätt..

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

Rosenqvist i krasch – bröt Indy 500

Det blev ingen lyckad debut för vare sig Felix Rosenqvist och Marcus Ericsson i Indy 500. Med drygt 20 varv kvar var Rosenqvist inblandad i en större kollision och tvingades avbryta loppet. Marcus Ericsson kraschade på väg in i depån och ligger långt bak i fältet..

SmålandsPosten - 5 minuter sedan

SD och M kämpar om att bli näst störst

Moderaterna och Sverigedemokraterna kämpar om att bli näst största parti i EU-valet. Socialdemokraterna blir störst, enligt SVT:s vallokalundersökning (Valu)..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Eu-val: Hoppfullt för L i vallokalsundersökning

Liberalerna får 4,4 procent i SVT:s vallokalsundersökning som presenterades när vallokalerna stängde klockan 21. I opinionen har partiet dallrat kring 4-procentsspärren — och risken finns att det förlorar sina två mandat..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Mobbning: Brandmän kritiska till ledningen

Enligt en arbetsmiljöbarometer som görs en gång i året är många heltidsbrandmän inom Värends räddningstjänst mycket kritiska mot högsta ledningen för räddningstjänsten. Detta rapporterar P4 Kronoberg..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Saudierna hävdar ny drönarattack från Jemen

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

TT-FLASH: L på 4,4 procent

Liberalerna, som i opinionsmätningar legat nära fyraprocentsspärren, får 4,4 procent, enligt SVT:s vallokalsundersökning..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Dagboksskrivaren Klas Beyer tog hem "Robinson"

Efter att ha segrat i en hinderbana som krävde såväl snabbhet som balans och fingerfärdighet blev det klart att Klas Beyer är årets vinnare av "Robinson"..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

TT-FLASH: SD tredje störst

SD blir tredje största parti med 16,9 procent. S får 25,1 procent enligt SVT:s valu och blir största parti. M får 17,6 och C 10,3..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.