Realtid > Ekonomi

Friday, 24 May, 14:53

Realtid - 15 maj 19 kl. 16:50

EY-juristen: "Ökat fokus på AI, cybersäkerhet och ny säkerhetsreglering"Anna Byström blir ny partner på EY Law där hon ska fokusera på IT/tech- och telekomrelaterad juridik. “Främsta utmaningen för många klienter är att genomföra en digitaliseringsresa samtidigt som de ska klara att fokusera på kärnverksamheten” säger hon till Realtid..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;Ökat, AI, Byström, EY Law, IT, Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EY-juristen, quot;Ökat, fokuspå AI , cybersäkerhetoch ny , säkerhetsreglering"
Dagensanalys.se - 22 mar 16 kl. 13:03

Internet of Things och den juridiska verkligheten

Smarta hem, intelligenta returlådor , uppkopplade tandborstar  samt bilar med 120 datorer som ska synkroniseras på en och samma gång. Yes, vi skriver om det heta ämnet – Internet of Things eller sakernas internet – och den juridiska verkligheten som vi nu alla står inför. ”Trenden är tydlig.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 45 minuter sedan

”De nya reglerna mot penningtvätt har begränsad påverkan”

Länsstyrelsen i Stockholms län ska få möjlighet att ingripa mot advokater som överträder penningtvättslagen enligt en ny proposition. “De nya reglerna kommer att ha en mycket begränsad påverkan”, säger Anders Fast, Managing Partner på advokatbyrån Baker McKenzie..

Realtid - 1 timme sedan

XXL:s vd slutar efter ”opassande inlägg”

XXL meddelar att den nye Sverige-chefen Per Sigvardsson lämnar bolaget med omedelbar verkan..

Realtid - 1 timme sedan

Castellums Charlotte Strömberg får pris för styrelsearbete inom hållbarhet

Castellums styrelseordförande Charlotte Strömberg, som utsetts till Sveriges bästa styrelseordförande 2018 inom hållbarhetsarbete, säger att hållbarhet gynnar lönsamhet. .

Realtid - 1 timme sedan

Ojämställd kompetensutveckling i finansbranschen

Enligt en ny rapport från Finansförbundet använder kvinnor sin fritid för kompetensutveckling, vilket är dåligt för ett jämställt arbetsliv, enligt Finansförbundet..

Realtid - 1 timme sedan

H&H vinner nordiskt PR-pris

H&H Group har vunnit priset som bästa nordiska PR-firma vid EMEA SABRE Awards som arrangerades av The Holmes Raport i London på torsdagen. .

Realtid - 2 timmar sedan

“Domen ger inte klarhet i revisorns skadeståndsskyldighet”

Högsta domstolen beslutade i veckan att inte meddela prövningstillstånd i det uppmärksammade skadeståndsmålet mellan revisionsbyrån Grant Thornton och elbolaget Troms Kraft. Frågan om vad detta innebär för revisionsbranschen och om målet har bringat klarhet i vad som gäller rörande revisorns skadeståndsskyldighet svarar fredagspanelen på..

Realtid - 3 timmar sedan

”Jag har bara positiva saker att säga”

Vonovia är nu ett steg närmare att bli ensam ägare av Victoria Park. CFO Tommy Åstrand är nöjd med utvecklingen bolaget haft sedan storägaren gick in i bolaget..

Realtid - 3 timmar sedan

Kreditbetyg gav skjuts vid obligationsemission

Resurs Banks nya kreditbetyg från tidigare i maj gav mer intresse än vanligt när banken emitterade sitt obligationslån om 600 miljoner kronor på torsdagen..

Realtid - 5 timmar sedan

Victoria Park ansöker om avnotering

Victoria Park ansöker om avnotering. Storägaren Vonovia begär inlösen av minoritetsaktier och Victoria Parks styrelse föreslår även en inlösen av preferensaktierna..

Realtid - 5 timmar sedan

Amasten köper Urbano för 3,8 miljarder

Fastighetsbolaget Amasten köper konkurrenten Urbano för 3,8 miljarder kronor, säljare är ICA-handlarnas Förbund..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.