Barometern > Nyheter

Saturday, 25 May, 00:54

Barometern - 15 maj 19 kl. 16:43

Efter grannfejd – domstol slår fast att växthus är olagligtEtt växthus i Revsudden har orsakat en grannfejd. Nu slår Mark- och miljödomstolen fast att bygget bryter mot lagen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Revsudden, Mark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter grannfejd, domstolslår , fastatt , växthusär , olagligt
Barometern - 18 okt 18 kl. 21:52

Näringslivstoppar i grannfejd om växthus på Revsudden

Det har blossat upp en rejäl grannfejd på Revsudden. Två lokala näringslivstoppar har kommit ihop sig om ett växthus. Nu ska saken prövas dubbelt upp av länsstyrelsen.

YLE - 19 jun 17 kl. 05:00

Hårda bud i växthus - långa arbetsdagar men inga tillägg

Växthusbranschen lyfts ofta upp som ett skolexempel på lyckad integrering. Men nu undersöker polisen ett växthusföretag för diskriminering i arbetslivet. Branschen är orolig för sitt rykte.

Skånskan - 26 mar 19 kl. 05:00

Miljödomstol prövar pizzeriaplan vid E6

SKEGRIE Mark- och miljööverdomstolen har beviljat prövningstillstånd för planerna på en klimatsmart pizzeria vid Skegries infart.Turerna kring de uppmärksammade planerna på att bygga en klimatsmart restaurangverksamhet går vidare. Nu har Mark- och miljööverdomstolen beviljat prövningstillstånd i ärendet som handlar om det överklagade bygglovet på 3 000 kvadratmeter mark mellan Skegries avfart från E6 och den närmaste bostadsbebyggelsen, korsningen Skegrie byaväg och Torvängsvägen.

YLE - 11 jun 15 kl. 13:31

HD: Grovt ocker i växthus i Närpes

Ockerdomen i Närpes står fast. Tingsrättens fängelsedom mot en man som var arbetsledare i ett växthus står fast. Det handlar om en vietnamesisk man som var arbetsledare i ett växthus och som hade rekryterat arbetare på ett oetiskt sätt mellan åren 2008 och 2012 Överklagades till HD Österbottens tingsrätt dömde mannen till fängelse för grovt ocker.

YA - 03 sep 13 kl. 13:42

Grannfejd på gröningen


En man i 80-årsåldern har anmält en granne för skadegörelse. Enligt mannen ska kvinnan ha förstört saker på hans kolonilott som tillhör föreningen Gröningen.Mannen uppger att skadegörelsen började i höstas då kvinnan ska ha slitit upp hans häck.

Sydöstran - 17 aug 16 kl. 14:13

Växthus vek sig – fick rätt mot säljaren

Försäljaren av växthuset skyllde på stormen Gorm. Men ARN, Allmänna reklamationsnämnden, slår fast att det var ett konstruktionsfel som gjorde att huset vek sig och lade sig på sidan..

Nyteknik - 14 dec 16 kl. 13:29

Elbilen som är ett växthus

Fast i trafiken är det skönt, att koppla av med något grönt. När du sitter bakom ratten, passa på å sköt rabatten!.

YLE - 03 aug 17 kl. 05:32

Mat uteblir och tomaterna nära att spricka - elavbrott oroar småföretagare

Ekenäs skärgård har drabbats av flera elavbrott under den här sommaren. Det har skapat oro och påverkat verksamheten hos företagare. Elavbrotten har ändå varit för korta för att Caruna ska ersätta dem.

YLE - 17 feb 17 kl. 14:48

Jonathan har ansvar för tusentals tomatplantor och tre humlebon

Jonathan Nordberg byggde sitt första växthus när han bara var 19 år gammal. Vi hälsar på och upptäcker att ett växthus inte bara huserar tomater, utan också humlor och andra viktiga insekter. Följ med på en rundtur!

YLE - 01 jul 13 kl. 06:08

Växthusodlarna blir bara färre

Antalet växthusodlare minskar hela tiden. I år har växthusföretagarna blivit 40 färre i Österbotten. Odlingsarealen minskar också hela tiden.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Tre knivskurna i villa i Haninge

Barometern - 1 timme sedan

Lancelot lämnar "Let's dance" på målsnöret

Lancelot Hedman Graaf blev den som fick lämna "Let's dance" i sista programmet innan den stora finalen..

Barometern - 1 timme sedan

The Verve får rättigheter av Rolling Stones

Rolling Stones har låtit rättigheterna till The Verves "Bitter sweet symphony" tillfalla Richard Ashcroft, som faktiskt är upphovsman till låten, 22 år efter att den släpptes..

Barometern - 2 timmar sedan

Färjestads stjärna lämnar för NHL

Barometern - 2 timmar sedan

Wall Street uppåt igen

Barometern - 2 timmar sedan

FI:s tillsyn av Swedbank granskas

Barometern - 2 timmar sedan

Indonesiska valresultatet överklagatOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.