Sydöstran > Nyheter

Sunday, 26 May, 22:08

Sydöstran - 15 maj 19 kl. 16:42

Trist tjafs om försvarsbudgetenI tisdags presenterade den parlamentariska försvarsberedningen sin slutrapport med namnet ”Värnkraft”. I denna anger man inriktningen för den svenska säkerhetspolitiken och förslag till utformningen av det svenska försvaret för perioden 2021 – 2025. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Värnkraft

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trist, tjafsom , försvarsbudgeten

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 3 minuter sedan

"Aladdin" går bättre än väntat

Sydöstran - 45 minuter sedan

S blir största parti och L klarar sig kvar

Socialdemokraterna blir största parti i EU-valet med 25,1 procent, enligt SVT:s vallokalsundersökning (Valu). Därefter kommer Moderaterna som ökar till 17,6 procent, strax före Sverigedemokraterna som får 16,9 procent. Liberalerna, som riskerat att åka ut, ser ut att klara sig och får 4,4 procent..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Rosenqvist i krasch – bröt Indy 500

Sydöstran - 30 minuter sedan

Nauseda blir Litauens nästa president

Sydöstran - 1 timme sedan

Statsvetare Stig-Björn Ljunggren: ”Spännande hur många som röstat”

Nu stänger vallokalerna runt om i Blekinge och Sverige. Statsvetare Stig-Björn Ljunggren, Ronneby, är framför allt spänd på hur stort valdeltagandet kommer att bli. – Om det blir lågt kan det gynna partier som ifrågasätter det politiska etablissemanget.

Sydöstran - 1 timme sedan

TT-FLASH: L på 4,4 procent

Liberalerna, som i opinionsmätningar legat nära fyraprocentsspärren, får 4,4 procent, enligt SVT:s vallokalsundersökning..

Sydöstran - 1 timme sedan

Dagboksskrivaren Klas Beyer tog hem "Robinson"

Efter att ha segrat i en hinderbana som krävde såväl snabbhet som balans och fingerfärdighet blev det klart att Klas Beyer är årets vinnare av "Robinson"..

Sydöstran - 1 timme sedan

TT-FLASH: SD tredje störst

SD blir tredje största parti med 16,9 procent. S får 25,1 procent enligt SVT:s valu och blir största parti. M får 17,6 och C 10,3..

Sydöstran - 1 timme sedan

Allegri avslutade med förlust i JuventusOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.