P3 > Nyheter

Wednesday, 22 May, 15:54

P3 - 15 maj 19 kl. 16:46

Många kritiska till förslag om slopad straffrabatt för ungaEn statlig utredning har tagit fram ett förslag som innebär att gärningsmän som är mellan 18 till 20 år kan dömas till samma straff som vuxna..
Läs mer på P3

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många kritiskatill , förslagom , slopad, straffrabattför , unga
YLE - 07 jan 15 kl. 06:32

Var fjärde går med på slopad löneförhöjning för att rädda ekonomin

En dryg fjärdedel av finländarna, 27 procent, är redo att ge upp sin löneförhöjning de närmaste två åren om det hjälper Finlands ekonomi. 29 procent säger nej, visar en undersökning som Yle Nyheter har låtit göra. Näringslivets intresseorganisation EK har upprepade gånger sagt att en förbättrad konkurrenskraft kräver små löneförhöjningar eller inga löneförhöjningar alls under flera års tid.

Skånskan - 04 nov 15 kl. 14:00

Många kritiska mot medborgarförslag

ESLÖV Tanken var att möjligheten till medborgarförslag skulle minska glappet mellan väljare och folkvalda. Men när förslagslämnarna själva fick utvärdera systemet var många kritiska.
”Klantigt”, ”byråkratiskt” och till och med ”förnedrande” blev några av svaren på frågorna i den enkät som kommunen skickade ut.

YLE - 21 mar 14 kl. 14:57

Socialdemokraterna är kritiska till strategiarbetet i Jakobstad

På det hela taget är det ett mycket borgerligt tänk som dominerar det här, säger Richard Sjölund (SDP). Socialdemokraterna vill ha ändringar på flera punkter och är kritiska till privatiseringstankarna. Arbetet med den ramplan för strategiarbetet som förs till fullmäktige i Jakobstad har pågått i ett år.

YLE - 11 aug 14 kl. 12:25

"Haglund och Vapaavuori får komma med egna förslag"

Finansminister och Socialdemokraternas partiordförande Antti Rinne försvarar i starka ordalag sitt och Finansministeriets budgetförslag och säger att kritikerna från Samlingspartiet och Svenska Folkpartiet har full rätt att komma med egna förslag om de så önskar. -Jag har gjort mitt förslag och det är mitt förslag. Alla ministrar har möjlighet att komma ut med egna förslag.

Dagens Medicin - 15 aug 11 kl. 17:27

Slopad aspergerdiagnos väcker känslor

Personer med Aspergers syndrom i Sverige är kritiska mot att deras diagnos ska försvinna. De får stöd från en professor i USA..

SmålandsPosten - 03 okt 15 kl. 12:28

Fackförbund är kritiska mot förslag

Fackförbunden DIK och Vision ställer sig kritiska till kommunstyrelsens förslag om att ta bort kommunanställdas ledighet vid kläm- och halvdagar..

DalaDemokraten - 17 aug 16 kl. 16:07

Borlänge kommun starkt kritiska till regeringens förslag om ensamkommande barn

Borlänge kommun är starkt kritiska till regeringens förslag att sänka ersättningen för ensamkommande barn. – Vi talar om tiotals miljoner i förändrat stöd för verksamheten, säger Kenneth Persson (S), ordförande i arbetsmarknads- och socialnämnden..

YLE - 11 mar 16 kl. 05:21

Gymnasieelever sågar undervisningsministerns förslag

Om undervisningsministeriets förslag går igenom kan gymnasieelever i framtiden välja bort tidigare obligatoriska ämnen som historia, samhällslära, biologi och fysik. Ett förslag som nu sågas av både elever och lärare på Katedralskolan i Åbo. Finlands undervisningsminister Sanni Grahn-Laasonen har nyligen föreslagit att minska på de obligatoriska gymnasieämnena och samtidigt höja andelen valbara kurser.

DI - 09 mar 18 kl. 16:45

M fortfarande kritiska mot kilometerskatt

Moderaterna är trots ändringarna i regeringens förslag kritiska. "Vi har varit kritiska länge till förslaget, eftersom det slår mot jobb och tillväxt. Nu gör man vissa justeringar som vi får titta närmare på, men avsikten är ju fortfarande att höja skatten, vilket vi är emot, oavsett vilka justeringar man gör", säger Moderaternas talesperson Jessica Rosencranz..

Supermiljöbloggen - 08 jul 15 kl. 17:40

Tyskland kritiseras för att backa från förslag om att minska kolkraften

Den tyska regeringen backat från sitt förslag om att införa en avgift på den äldsta och smutsigaste kolkraften. Det nya förslaget bedöms leda till att mindre kolkraft avvecklas jämfört med det tidigare förslaget. Greenpeace är mycket kritiska.

Fler nyheter från P3

P3 - 9 timmar sedan

Osäkerhet efter ny abortlag i Alabama

Den nya abortlagen i Alabama har skapat förvirring bland patienter kring vad som gäller just nu..

P3 - Igår: 06:00

Unga säger ja till EU

Majoriteten av unga, 67%, är i huvudsak för ett svenskt medlemskap i EU, det visar P3 Nyheters novusundersökning..

P3 - I förrgår: 12:00

SD & V tycker EU:s asylpaket suger – av helt olika anledningar

Sedan 2015 har EU försökt få till en gemensam asylpolitik, men varken Malin Björk (V) eller Charlie Weimers (SD) är nöjda med resultatet..

P3 - I förrgår: 06:00

Tjejers säkerhet viktigaste frågan för indiska förstagångsväljare

Tjejers säkerhet hamnar högst upp på listan när förstagångsväljare i Indien ska lista de viktigaste frågorna i parlamentsvalet..

P3 - I förrgår: 06:00

Statsvetare: Asylpolitiken i EU skapar osäkerhet hos asylsökande

Bristen på ett gemensamt asylsystem inom EU gör att många afghaner som fått nej i Sverige åker till Frankrike och Italien istället..

P3 - 17 maj 19 kl. 15:16

Taiwan godkänner samkönade äktenskap

Förslaget röstades igenom två år efter att författningsdomstolen kommit fram till att det var ett brott mot grundlagen att diskriminera homosexuella från rätten att gifta sig..

P3 - 17 maj 19 kl. 06:00

Trots dålig miljö ingen het valfråga

I Indien ligger flera av världens mest luftförorenade städer, trots det är miljöfrågan inte het i valrörelsen..

P3 - 16 maj 19 kl. 12:00

"Delta i utskotten är viktigt för att få igenom sin politik"

De generellt invandringskritiska partigruppernas låga närvaro i LIBE-utskottet kan göra det svårare att påverka politiken, menar Magnus Blomgren vid Umeå universitet..

P3 - 16 maj 19 kl. 06:00

Vill begränsa invandring – skippar flest möten

Invandringskritiska partigrupper i EU deltar inte i utskottsarbetet i lika stor utsträckning som de andra partigrupperna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.