Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 24 May, 19:19

Dagensanalys.se - 15 maj 19 kl. 16:40

Poddindex får in fler poddar och ny distributörEn poddistributör och en poddaktör ansluter sig nu till Poddindex efter en tids validering av data. Pod.space – som ägs av Bowtie AB – samt Make Sense Media med Felicia Lagerwall som har poddarna Filip och Fredrik, Pillowtalk, Veckans Bläcka, Parnevik & Engblom, Nu ska du få höra, med Malin och Anithamed flera börjar nu publicera sina siffror på Poddindex. Med den nya distributören får poddare ännu ett alternativ att välja, om de vill publicera sina siffror på Poddindex. Poddindex [. ] Inlägget Poddindex får in fler poddar och ny distributör dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Poddindex, Bowtie AB, Make Sense Media, Felicia Lagerwall, Filip, Fredrik, Bläcka, Malin, Anithamed, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Poddindexfår in , fler, poddaroch ny , distributör
Aftonbladet - 27 dec 18 kl. 16:00

Låt fler poddar bli tv-serier nästa år

Dagensanalys.se - 13 dec 17 kl. 14:50

Poddar är allt hetare hos annonsörer och mediebyråer

Det är nu allt mer fokus på Poddar just nu då mediet växer och allt fler annonserar i dem, därför har det blivit ännu viktigare att mäta poddarnas räckvidd och vilka målgrupper det är som lyssnar på poddar. Sveriges Annonsörer har nyligen lanserat Poddindex, som är en räckviddsvaluta för poddar. Kantar Sifo frågar numera om poddkonsumtionen i Orvesto så att man ha med dem i sin medieplandering.

Dagensanalys.se - 20 mar 18 kl. 22:10

Poddindex väcker debatt om vikten av räckvidd och korrekta siffror

Poddindex väckte en stark debatt när de lanserade den nya räckviddsvalutan för svenska poddar. Det var rubriker som ”Så många lyssnare har poddstjärnorna, egentligen” och ”Nu får vi veta – så länge och mycket lyssnar vi på poddar” samt många andra intressanta utspel. Det har varit många frågor om varför räckvidd är viktig och hur man kan mäta den för poddar.

Dagensanalys.se - 15 nov 17 kl. 15:42

Idag lanseras Poddindex – en lista med poddar och deras trafiktal

Idag är det premiär för Poddindex, en lista med certifierade och validerade podcastmätningar. På sajten visas data över räckvidd för flera poddar. Den nya mätmetoden är framtagen av bland andra Bauer Media, Sveriges Radio, Acast och MTG Sverige.

Dagens Media - 15 maj 19 kl. 14:13

Ny stor poddaktör ansluter till poddindex

Make sense media ansluter till Poddindex. ”Kul att få in räckviddssiffror för deras populära poddar till Poddindex”, säger Peter Mackhé på Sveriges Annonsörer..

Dagensanalys.se - 19 dec 18 kl. 14:06

IAB lanserar ny mätstandard för poddar

IAB Tech Lab meddelade igår att de släpper en ny global mätstandard för poddar. Podcast Measurement Complicande Pogram heter IAB:s nya standard som ska se till att poddarna och annonsörer följer riktlinjerna för annonsering i podcasts. I Sverige är det KIA-index som tagit fram Poddindex som sätter ribban för hur man ska mäta poddar.

Dagens Media - 15 dec 17 kl. 12:47

Apple lanserar analysverktyg för poddar

Efter nya "Poddindex" – nu lanserar Apple statistikverktyg för podcastproducenter och annonsörer..

Dagens Media - 27 mar 19 kl. 08:30

Här är Sveriges största poddar 2018

Rapporten Poddindex visar att 2018 var ett starkt år för podcasten som medium. Bäst lyssnarsiffror står Sveriges Radio för, med en peak på drygt 7 miljoner lyssningar i veckan..

SvD - 29 jan 15 kl. 11:09

Vad tycker du om poddar?

SvD:s krönikor Sam Sundberg skriver i onsdagens SvD om sin allergi mot poddar, särskilt nämner han pratpoddar. ”Det är en särskild genre poddar jag har besvär av, de där två eller fler pratkvarnar maler på om sina liv, aktuella händelser eller något nischat ämne som intresserar deras publik.”, skriver han.

Dagensanalys.se - 26 sep 18 kl. 14:23

Apple vill hjälpa dig att göra bättre poddar

Apple Podcasts är världens största plattform för poddar och de vill hjälpa alla sina producenter att bli bättre och nå ut till fler lyssnare genom att publicera två guider. Guiden: Marketing Best Practices Website
Här får du lära dig hur du kan växa antalet lyssnare. Tips och tricks utlovas och exempel från mer populära poddar.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

SurveyMonkey tänker på allvar erövra Europa

SurveyMonkey ska öppna ett datacenter i Dublin för att komma närmare den europeiska marknaden. Tanken är att med sin nya bas vara närmare europeiska företag och bättre kunna serva deras behov. Investering i Dublin är en del av en större plan att öka intäkterna utanför hemlandet USA.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Box introducerar förbättrad molntjänst för samarbete och delning av innehåll

Box utvecklar nu sin molntjänst för att hantera, dela och samarbeta kring innehåll. Box gör om flera tjänster, bland annat Box Relay, och ger dem flera nya funktioner. Syftet är att förenkla för användarna och effektivisera arbetet med gemensamma dokument.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Facebook har tagit bort 2 miljarder fejkkonton i år

Problemen med fejkkonton blir allt vanligare. Bara i år har Facebook tagit bort fler än 2 miljarder fejkkonton, det framkommer i deras Transparency Report. Under första kvartalet i år har Facebook raderat 2,19 miljarder fejkkonton, jämfört med 1,2 miljarder konton under fjärde kvartalet 2018.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

De 3D-scannar människor för att satsa på klädförsäljning

E-handelsjätten Amazon genomför en studie som innefattar att de 3D-scannar människors kroppar i utbyte mot presentkort på 25 dollar, skriver Mashable. Syftet med studien är att lära sig om mångfalden av människors olika kroppsformer. Enligt Amazon kommer den insamlade datan endast används internt, och inte i marknadsföringssyfte.

Dagensanalys.se - 4 timmar sedan

Sofia Larsson blir ny programmatic-chef på GroupM

Sofia Larsson har nyligen tillträtt rollen som Head of Programmatic på GroupM. Hon ska nu fortsätta att driva området och ansvara för det specialistteam som hanterar alla programmatiska köp på GroupM. Branschprofilen inledde sin karriär inom gruppen år 2014 och återvänder nu efter en tid hos aktörer såsom Criteo och senast från en roll som Head of Programmatic på PHD.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

WhatsApp drar igång med annonser nästa år

Det var bara en tidsfråga innan Facebook-ägda appen WhatsApp skulle börja med annonser. Nu visar allt på att det blir så redan nästa år. Det var under Facebooks konferens i Holland som suddiga bilder visades upp där annonserna prydde WhatsApp.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

LinkedIn visar alla sponsrade inlägg från företag på sajten

Nu har även LinkedIn öppnat upp sin databas med olika annonsörer på sajten, som Facebook gjorde tidigare. Vad du kan se är alla sponsrade inlägg som rullat de senaste 6 månaderna och vilka företag som köpt dem. Om du går in på företagets sida på LinkedIn ska det synas inom några veckor ett nytt val som heter Ads.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Anmäler insta-stjärnor i syfte att sälja fler prenumerationer

Resumé har enligt utsago granskat hur populära instagramprofiler markerar upp (eller inte) betalda inlägg i sina flöden. Enligt skribenterna bakom handlar det om att rensa upp och förstå vad som egentligen gäller. Men för Resumé verkar det mer om att sälja prenumerationer.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Rädda både världen och plånboken med en smart termostat

Det blir allt vanligare med smarta enheter i svenska hem för att styra allt från lampor till musik, men något som verkligen kommer ha en inverkan på elförbrukningen och samtidigt förbättra inomhusklimatet är en smart termostat som styr värme- och kylenheter. Nyligen lanserade det tyska ingenjörsföretaget Tado sin nya styrenhet för Air Conditioning, och med tanke på förra årets varma sommar är det sannolikt fler svenskar som överväger en AC i hemmet. Men många som har en AC glömmer bort […] Inlägget Rädda både världen och plånboken med en smart termostat dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 14:55

Salesforce tar investeringsfond till Europe – dags att vässa presentationen

Salesforce lanserar Europe Trailblazer Fund värd 125 miljoner dollar för att fortsätta stötta startups som utvecklar molntjänster åt företag. Salesforce Ventures har redan investerat i företag som verkat inom inom digitala betalningslösningar, machine vision, artificiell intelligens, blockchain-teknologi samt inom API-ekonomin. Med denna nya investeringsfond kommer Salesforce Ventures fortsätta investera i företag i olika tillväxtstadier som kan erbjuda Salesforce företagssupport, produktinriktning och finansiering när man skalar upp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.