DN > Nyheter

Sunday, 26 May, 17:01

DN - 15 maj 19 kl. 16:33

Löfven: Det är inte bara försvaret som vill ha pengarStatsminister Stefan Löfven (S) svarar nu på varför Socialdemokraterna inte vill sätta en prislapp på hur mycket försvaret ska få kosta i framtiden. – Jag kan lova er att det finns mer än försvaret som vill ha pengar, säger Stefan Löfven..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stefan Löfven, Socialdemokraterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LöfvenDet är inte , bara, försvaretsom vill ha , pengar
GöteborgsPosten - 20 jun 17 kl. 21:26

Hamnarbetarna: "De vill bara tjäna pengar"

Många hamnarbetare reagerade med både bestörtning och ilska på APM:s storvarsel. – De vill bara tjäna pengar utan att ha någon personal som de behöver bry sig om, säger Niclas Andersson som har jobbat i hamnen sedan 1994..

Expressen - 22 okt 14 kl. 13:48

Löfven vill satsa mer pengar på försvaret

Stefan Löfven håller med ÖB om att den troliga kränkningen av svenskt territorium är ”för jävlig”. Statsministern berättar om en ökad oro i de baltiska länderna. - Det är oroande om vi har främmande undervattensverksamhet, säger Stefan Löfven..

SvD - 19 apr 17 kl. 10:31

Här spanar Löfven in försvaret på Gotland

Statsminister Stefan Löfven (S) är på Gotland för att få en genomgång av försvaret. Löfven landade på förmiddagen eskorterad av två Jas Gripen-flygplan. .

Expressen - 28 jun 18 kl. 18:15

Stefan Löfven: Jag ger inte pengar till tiggare

Stefan Löfven pratar invandring och otrygghet när han frågas ut i P4:s program "Barnen möter partiledarna".Han berättar också att han inte ger pengar till tiggare.– Nej, jag skänker pengar till organisationer som hjälper folk, säger Löfven i programmet..

Expressen - 22 maj 15 kl. 11:38

Stefan Löfven hyllar försvaret: "Snabbt"

Statsminister Stefan Löfven (S) ger tummen upp för flygvapnets reaktion för att markera mot de ryska bombplan som närmade sig Öland i går..

NSD - 15 feb 17 kl. 15:32

Löfven får inga pengar från gruvorna

Statsminister Stefan Löfven får inget tillskott i statskassan från gruvbolaget LKAB..

News55 - 04 jul 17 kl. 13:38

Solveig Zander (C): Äldrefrågorna får inte bara handla om pengar

Centerpartiets Solveig Zander anlände till Almedalsveckan i syfte att delta i debatten om Sveriges viktigaste äldrefrågor, något som märktes när hon på tisdagen frågades ut av News55:s medgrundare Artur Ringart under en regnig halvtimme på Äldreforum i Almedalen. – För mig är frågorna om hur vi förändrar pensionssystemet oerhört viktiga. Vi vill både höja pensionsåldern, trygga vårt premiepensionssystem och inte minst se till att de som har de lägsta pensionerna kan få högre, säger Solveig Zander till News55.

YLE - 02 jul 14 kl. 17:18

När vård bara handlar om pengar

Personalbristen växer inom social- och hälsovården. Om inte flera arbetstagare vill fortsätta jobba efter pensionsåldern kan framtiden te sig mörk. Varannan i branschen går i pension före 2030 och samtidigt ökar efterfrågan på vårdtjänster hela tiden.

Computer Sweden - 06 nov 14 kl. 15:01

”Varför bråkar bitcoinbranschen bara om riktiga pengar?”


Bitcoinföretagen uppmanar andra att använda bitcoin. Men varför tycks bitcoinföretagen själva så ofta föredra riktiga pengar istället? CS podcast dyker ner i bitcoinvärlden och de rättsliga bråken kring KNC Miner.

Expressen - 31 jan 19 kl. 08:24

Smärtsamt uppenbart – tryck bara in mer pengar

En brutal kamp om Champions League-platserna ligger för dörren.Med en dag kvar av transferfönstret har Arsenal och Tottenham hur mycket som helst att förbättra med hjälp av värvningar.Men bara om man vill vara så bra som möjligt – och vem vill egentligen det?.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Tvärnit för svensk Iranexport

Svensk export till Iran har tvärnitat. Det är tomt i storföretagens iranska orderböcker. Verksamheten begränsas till teknisk support av utrustning och fordon som redan har levererats..

DN - 3 timmar sedan

Moby och Portman i bråk om dejtande

Den amerikanske artisten och producenten Moby har hamnat i blåsväder efter påståenden om att han på 1990-talet hade en relation med skådespelaren Natalie Portman..

DN - 5 timmar sedan

Man död efter hajattack på Hawaii

En man har avlidit sedan han attackerats av en haj vid stranden på den hawaiianska ön Maui. Mannen fördes till stranden av en vattenskoteråkare men hans liv gick inte att rädda..

DN - 6 timmar sedan

Tornado i Oklahoma rev upp ett helt hotell

En våldsam tornado har svept in över staden El Reno i den amerikanska delstaten Oklahoma, rapporterar den lokala tv-stationen KFWTV-TV..

DN - 6 timmar sedan

Guide: Det här är vad EU-valet handlar om

Det är fem år sedan sist och nu är det dags igen. Omkring 427 miljoner europeiska väljare röstar om vilka som ska få makten att stifta lagar som gäller i hela EU. Här är DN:s guide till ditt val..

DN - 7 timmar sedan

Frågor och svar om EU-valet 2019

Val pågår i hela EU och mycket är sig likt i de olika medlemsländerna, men unionens regler medger vissa lokala variationer. DN reder ut olikheterna och svarar på de vanligaste frågorna om valet till Europaparlamentet..

DN - 8 timmar sedan

Skilsmässa blir lättare i Irland efter val

Som irländare är det inte lätt att skilja sig. Landet har en av Europas mest restriktiva skilsmässolagar, som bland annat kräver att ett par ska ha bott isär i fyra år innan äktenskapet kan lösas upp..

DN - 17 timmar sedan

Spänningarna ökar mellan Rwanda och Uganda efter påstått mord på civila

Ugandisk polis har under lördagen anklagat rwandiska militärer för att ha dödat två män innanför Ugandas gränser. Anklagelserna gör att spänningarna mellan de två grannländerna ökar ytterligare. .

DN - 20 timmar sedan

De bygger sitt eget fibernät ute i skärgården

Runt 100.000 hushåll i Sverige uppskattas få tillgång till snabbt bredband genom landsbygdsprogrammets stödpengar. En av de föreningar som fått stöd finns på Blidö i Norrtälje skärgård.

DN - 20 timmar sedan

Einsteins solförmörkelse – när astronomerna vägde ljuset

På onsdag är det hundra år sedan historiens viktigaste solförmörkelse, som bekräftade den allmänna relativitetsteorin och gjorde Albert Einstein världsberömd. Den visade också att europeiskt samarbete och internationell försoning var möjligt efter första världskriget. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.