Skånskan > Nyheter

Sunday, 26 May, 08:57

Skånskan - 15 maj 19 kl. 16:15

Häktas för hotLund/Dalby På onsdagen häktades en 36-årig man på sannolika skäl misstänkt för att ha slagit och förföljt en kvinna i Dalby och Lund.Totalt rör det sig om sex olika fall av olaga hot och två fall av misshandel. Brotten ska ha begåtts mellan mars och maj i år.
Assistentåklagare Arvid Wachtmeister vill varken gå in på vad för slags hot det ska ha rört sig om eller hur de ska ha förmedlats.
Detsamma gäller fallen av misshandel.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Dalby På, Dalby, Lund, Arvid Wachtmeister

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Häktasför , hot
Skånskan - 13 maj 18 kl. 10:30

Knivkvinna hotade barn – häktas

Den knivbeväpnade kvinnan attackerade barn och vuxna på en lekplats på Möllevångstorget. Nu häktas hon, misstänkt för grova olaga hot och misshandel.Kvinnan, som är i 40-årsåldern, stoppades först då en granne sparkade ner hennne på marken.

Alingsås tidning - 15 okt 15 kl. 05:20

22-åring misstänkt för upprepade hot

En 22-årig man som greps av polis i början av oktober har häktats för en rad brott som ska ha begåtts under året.
Under den gångna helgen ställdes den 22-årige mannen inför en jourhäktning i Alingsås polishus. Det resulterade i att han häktades som på sannolika skäl misstänkt för en misshandel och två fall av olaga hot som ska ha skett vid Max hamburgerrestaurang under våren, samt ett olaga hot som ska ha skett på Bankgatan under slutet av sommaren.

Skånskan - 20 jul 18 kl. 16:13

Häktas för hot och misshandel

Höör En man i Höörs kommun har häktats misstänkt för ofredande, olaga hot och två fall av misshandel.Mannen, som är i 25-årsåldern, begärdes häktad och häktades i torsdags. Han är på sannolika skäl misstänkt för gärningarna, alltså den högre misstankegraden.

BT - 02 jul 13 kl. 15:15

Häktas för misshandel av sambo

En man från Ulricehamns kommun häktades under gårdagen vid Borås tingsrätt, misstänkt för olaga hot och misshandel. Det var natten mellan lördag och söndag som mannen ska ha misshandlat sin sambo, hotat henne och även hotat en kompis, efter att ha druckit alkohol. Kammaråklagare Håkan Johansson yrkade på att mannen skulle häktas för att han inte skulle kunna påverka målsäganden fram till rättegången.

BT - 02 apr 14 kl. 18:36

28-åringen häktas för dödsmisshandel

28-åringen, som misstänks för dödsmisshandeln av en Djurgårdensupporter i Helsingborg, häktas. Han är på sannolika skäl misstänkt för misshandel av normalgraden och vållande till annans död. - Det är klart att det rör sig som om en misshandel av mycket allvarligt slag, som ledde till ett dödsfall av oaktsamhet, sade domaren, chefsrådman Stefan Reimer, sedan häktningen offentliggjorts.

Barometern - 02 apr 14 kl. 18:37

28-åringen häktas för dödsmisshandel

28-åringen, som misstänks för dödsmisshandeln av en Djurgårdensupporter i Helsingborg, häktas. Han är på sannolika skäl misstänkt för misshandel av normalgraden och vållande till annans död. Mannen kom självmant in till polisen i måndags kväll, och dagen därpå begärdes han häktad.

Västerbottens Folkblad - 07 jul 14 kl. 10:09

Man häktas efter familjegräl

Sonen larmade om att föräldrarna slogs. Nu häktas pappan i familjen misstänkt för misshandel och olaga hot. Pappan greps strax före klockan 02.

ÖstersundsPosten - 10 apr 15 kl. 12:14

Man häktas efter skotten i Krokom

Mannen hade plastsandaler på fötterna och han var klädd i en grön tröja när åklagare Lisa Forsberg läste upp häktningsframställan i tingssal 1 på fredagsförmiddagen. Åklagaren ansåg att mannen skulle häktas på sannolika skäl misstänkt för grovt olaga hot, brott mot vapenlagen, två fall av skadegörelse, grovt hemfridsbrott, samt framkallande av fara för annan..

Expressen - 27 feb 16 kl. 15:07

Allsvenska spelaren kommer inte häktas

I torsdags blev det känt att en allsvensk fotbollsspelare har anhållits. Misstankarna gäller olaga hot och hustrumisshandel. I dag togs beslutet att spelaren inte kommer att häktas, men misstankarna kvarstår.

BT - 02 dec 16 kl. 11:09

Misstänkt kvinna häktas för pulverhotet i Sjuhärad

Kvinnan som misstänkts för att ha skickat pulver till myndigheter i Svenljunga och Borås häktas. Hon är på sannolika skäl misstänkt för grovt olaga hot..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Olycksdrabbad korsning byggs om i år

SJÖBO Det blir trots allt en ny cirkulationsplats i den olycksdrabbade korsningen Esplanaden-Ommavägen.
Politikerna i tekniska nämnden vill inte vänta på besked om extra pengar och trycker på startknappen.Om inte pengarna som är avsatta för bygget i nämndens budget för 2019, tre miljoner kronor, används i år är risken att pengarna inte får föras över till nästa år.

Skånskan - 1 timme sedan

Krog blev spännande hem

När Sandra Tauberman var 25 började hon med två tomma händer att renovera hus. Nu är hon klar med sitt femte, den före detta restaurangen Anno 1900 i Kirseberg. Så pass speciellt blev det att hon fick vara med i tv-programmet Vem bor här?

Skånskan - 11 timmar sedan

Storförlust för LBK i bottenstriden

FOTBOLL Lunds BK åkte på en rejäl käftsmäll i lördagens bortadrabbning mot Oskarshamns AIK, 1-5 (1-3).
Nu är laget uppe i sju raka matcher utan seger och ligger trea från slutet i division 1 södra.– Vi måste definitivt börja vinna snart och på torsdag väntar en enormt viktig hemmamatch mot nästjumbon Åtvidaberg, konstaterade tränare Jack Majgaard Jensen.

Skånskan - 13 timmar sedan

Komfort med raketprestanda

Bentley Continental GT Convertible har fartresurser som ett jetplan, miljöhänsyn som en kryssningsfärja och inredning för ett konstmuseum. Det är brittisk bilbyggarkonst på högsta nivå, även om en hel del av tekniken under skalet är tysk.Kan jag kritisera körkänslan i den här tremiljonersbilen utan att låta fullständigt blasé, dryg och i största allmänhet pösmagad?

Skånskan - 14 timmar sedan

Nya ägare till 60-talshus i Hörby

Hörby Ingrid Ann-Mari och Lars Andersson, 75 och 53 år, är nya ägare till huset på Östraby 9132 i Hörby. Byggår för huset är 1963 och boarean är 82 kvadratmeter. Säljare är Rut Nilsson.

Skånskan - 15 timmar sedan

Olycka med motorcykel och bil

En person har skadats i en trafikolycka utanför Bara.Olyckan har skett vid korsningen mellan Malmövägen och Tjustorpsvägen väster om Bara. Motorcykeln och bilen behöver bärgas, uppger polisen.

Skånskan - 17 timmar sedan

Ger 23 miljoner för Bil-Månssontomten

HÖRBY Nu klarnar detaljerna kring kommunens köp av Bil-Månssontomten i centrala Hörby.
Det överenskomna priset är 23 miljoner kronor, visar avsiktsförklaringen.När kommunledningen för en månad sedan tillkännagav att man hade kommit överens med Bil-Månsson om att få köpa deras tomt i centrum – med fastighetsbeteckningen Hörby Hovdala 10 – ville man inte avslöja detaljerna i uppgörelsen, till exempel priset för fastigheten.

Skånskan - 17 timmar sedan

60 bostäder planeras i ett första skede

maglehill Det är inte bara förskola, skola och äldreboende som planeras i Maglehills första etapp. Byggrätter för cirka 60 bostäder finns med i detaljplanen som kommunens tjänstemän just nu arbetar med. I tisdags kväll hölls ett samrådsmöte för allmänheten.

Skånskan - 17 timmar sedan

HFAB får jättebeställning

maglehill Äldreboende, förskola med nattisavdelning, storkök och grundskola. Nu har kommunstyrelsen beslutat att kommunens fastighetsbolag Höörs Fastighets AB (HFAB) ska tilldelas jätteuppdraget i Maglehill. Men ett slutligt investeringsbeslut krävs i kommunfullmäktige innan spaden kan sättas i marken.

Skånskan - 17 timmar sedan

Väg 11 avstängd efter olycka

Två personbilar kolliderade under lördagseftermiddagen och väg 11 stängdes av i båda riktningar.En trafikolycka påverkar trafiken på riksväg 11 i Veberöd. Trafikolyckan inträffade vid korsningen länsväg 102 och riksväg 11 vid Veberöd, Lund.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.