Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 26 May, 12:04

Dagens Media - 15 maj 19 kl. 16:16

“Att bojkotta Youtube löser inte problemet”Youtube är återigen i hetluften då annonsörers reklam hamnar intill videoklipp som innehåller våld, knark och rasism. Men en bojkott är inte lösningen, skriver Dentsu Data Services Kristina Juhlin..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Youtube, Dentsu Data Services Kristina Juhlin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Att bojkotta, Youtube, löserinte , problemet
Dagens Media - 20 nov 13 kl. 16:37

Youtube: ”Vi ser allvarligt på missbruk”

Google i Sverige vill inte kommentera vidden av fusket på Youtube – men ser allvarligt på fejkviews..

Expressen - 17 okt 18 kl. 03:52

Stora problem för videotjänsten Youtube

Videosajten Youtube ligger nere för många användare under natten mot onsdagen.Youtube bekräftar problemet och skriver att man jobbar på en lösning..

Dagensanalys.se - 01 maj 17 kl. 17:55

Nu får det vara nog med samma klipp på YouTube hela tiden

Är det bara jag eller får du också se samma YouTube-klipp hela tiden? YouTube gör ju något fel när de inte kan variera flödet och överraska mig. Allt snack om artificiell intelligens och miljarder investerade i forskning nedspolade i Googles toalett.

Dagensanalys.se - 02 jun 17 kl. 12:31

YouTube skruvar åt annonsmarknaden på plattformen

Efter att YouTube tidigare i år tappade en hel del annonsörer till följd av att reklam syntes tillsammans med hatiska- och terroristmeddelanden inför de nu nya regler för vilka videoklipp som får ha reklam i sig. YouTube lovade ganska direkt efter skandalen att de skulle ge annonsörer mer kontroll över var deras annonser syns. De införde tydligare regler kring vilka videoklipp som fick ha annonser i sig, och tar nu ytterligare ett steg i att göra det enklare för både videoskapare och annonsörer att veta vad som gäller.

Cornucopia - 03 maj 16 kl. 12:06

Problemet kulturhögern

Det finns en felaktig tro att Sveriges kulturarbetare är utpräglat vänster. Men den som skriker högst är inte nödvändigtvis flest och med viss insyn bland åtminstone författarkollegor kan jag konstatera att det finns en omfattande kulturhöger. Av olika skäl finner dessa dock få anledningar att vifta med några politiska åsikter, då man tror på frihet och individen istället för att tvinga på någon åsikter och kollektivism.

Kristianstadsbladet - 31 jan 14 kl. 09:04

Bojkotta Putin, bojkotta de olympiska spelen

Foto: Geert Vanden Wijngaert
Så är det åter dags med olympiska spel. Denna gång från ett land som verkar ha återvänt hundratals år tillbaka när slavarbetare var vardag.
Att ett stort mäktigt land år 2014 med berått mod kan bortse från alla mänskliga rättigheter, och låta folk från olika länder, ja även det egna landet, som slavar bygga upp ett drömrike som hela världen ska beundra via tv, är inget annat än stor skandal.

Dagensanalys.se - 23 jan 17 kl. 03:15

Nu får det vara nog med samma klipp på YouTube hela tiden

Är det bara jag eller får du också se samma YouTube-klipp hela tiden? Något är ju fel med YouTube när de inte kan variera flödet och överraska mig. Allt snack om artificiell intelligens och miljarder investerade i forskning nedspolade i Googles toalett.

Dagensanalys.se - 06 apr 17 kl. 03:26

Youtube TV ska locka tillbaka den yngre generationen men innehållet från linjär-tv kommer att sabba

TV-kanalernas problem är att den yngre generationen hoppar över TV-köpet till förmån för häftigare mobiltelefoner eller skärmar för spel och annat nöje. Om man kollar på linjär-tv sker det  på föräldrarnas nyinköpta Samsung, som sitter där på väggen ovanför VHS-spelaren. Här vill Youtube hoppa in och göra nytta för TV-kanalerna.

Dagensanalys.se - 26 apr 18 kl. 12:54

YouTube avslöjar att de tog bort 8.3 miljoner olämpliga videoklipp under tre månader

YouTube säger att det tog bort 8.3 miljoner video som bröt mot deras riktlinjer mellan oktober och december under förra året. YouTube försöker att ta itu med kritik mot våldsamt och kränkande innehåll på webbplatsen, då de fått klagomål om deras oförmåga att ta itu med extremistiskt innehåll.

Dagensanalys.se - 06 mar 19 kl. 13:18

Är Twitch en utmanare för YouTube?

Gaming fortsätter att vara en starkt växande trend i Sverige. Amazonägda streamingtjänsten Twitch, som uteslutande fokuserar på gaming, utmanar bland annat Youtube. Det handlar främst om unga killar som vill se när andra spelar onlinespel.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 08:00

Morten Flamand: ”Inhousetrenden är ingen mediebyrådödare”

HELGLÄSNING. Med erfarenhet från både Tui och techjätten Google tillträder Morten Flamand som vd för mediebyrån Mediacom. I Dagens Media berättar han hur de dansk rötterna skiner igenom i ledarskapet och vad han tar med sig från annonsörssidan..

Dagens Media - Igår: 14:56

Upprop mot mediernas mätkaos

Bristande transparens och avsaknad av gemensam mätvaluta. Nu uppmanar Martina Göransson, medlem i både Sveriges Annonsörers expertteam och MKRB, annonsörerna att ställa hårdare krav..

Dagens Media - Igår: 14:56

”Vi kräver ett tillförlitligt kvitto på våra investeringar”

Bristande transparens och avsaknad av gemensam mätvaluta, nu uppmanar Martina Göransson, medlem i både Sveriges Annonsörers expertteam och MKRB, annonsörerna att ställa hårdare krav..

Dagens Media - Igår: 13:18

Fejkad video på ”full” politiker spreds på Facebook

En manipulerad video på den amerikanska politikern Nancy Pelosi spreds under onsdagen och torsdagen på sociala medier. Nu granskas videon av Facebook..

Dagens Media - I förrgår: 11:31

”GDPR – ett svårtolkat födelsedagsbarn”

I helgen fyller GDPR ett år och IAB:s vd Charlotte Thür konstaterar att det är ett svårtolkat litet födelsedagsbarn..

Dagens Media - I förrgår: 10:19

”Bra att SVT kliver in i debatten”

REPLIK. Min bedömning om att EU-valet hamnat i strykklass jämfört med både musikunderhållningen och hockeyn kvarstår, skriver Jan Scherman som svar till SVT..

Dagens Media - I förrgår: 09:14

MMS: Så många har C More och Viaplay

Över hälften av svenskarna har Netflix medan de svenska tv-husens streamingtjänster når betydligt färre, enligt MMS senaste rapport..

Dagens Media - I förrgår: 08:16

Ny programmatic-chef på Group M

Sofia Larsson lämnar PHD för att återvända till Group M..

Dagens Media - I förrgår: 07:54

Facebook stoppade 2 miljarder falska konton

2,2 miljarder falska konton upptäcktes under årets första tre månader..

Dagens Media - I förrgår: 16:27

De dömer i Inhouse 2019

Här är juryn som ska bedöma inhouseavdelningarnas kampanjbidrag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.