YA > Lokalt

Thursday, 23 May, 02:57

YA - 15 maj 19 kl. 16:07

Ny vägbula föreslås av medborgareTrots den nya rondellen kör bilarna fortfarande alltför fort längs Föreningsgatan. Det anser i alla fall en Skurupsbo som nu hört av sig till kommunen..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Föreningsgatan, Skurupsbo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny vägbula, föreslåsav , medborgare

Fler nyheter från YA

YA - 12 timmar sedan

Skadegörelse: Polisen efterlyser vittnen

Natten till onsdagen blev ett antal bilar som stod parkerade på Nygatan i Rydsgård repade med ett vasst föremål. Nu efterlyser polisen vittnen..

YA - I förrgår: 18:30

Mamman kämpar för uppskjuten skolstart – för sonen som föddes för tidigt

Julian råkade födas tre månader för tidigt och på fel sida årsskiftet. Nu kallas han till skolan, ett år för tidigt, anser mamma Karolina Söderberg Jazzish som tänker ta strid för uppskjuten skolstart..

YA - I förrgår: 18:30

Kommunen: Skolplikten gäller från sex år

Barn har skolplikt från och med det år de fyller 6 år. Men en vårdnadshavare kan alltid ansöka om uppskjuten solstart. Det säger Ingela Mårtensson, chef för elevhälsan i Skurups kommun, apropå överklagandet från Karolina Söderberg Jazzish..

YA - I förrgår: 00:01

Gosedjuren övernattade på biblioteket

Många gosedjur fick chansen när Skurups bibliotek bjöd in till en särskild övernattning för kramdjuren. Och även om de skötte sig fin under natten blev det en del bus när de anställda gått hem..

YA - I förrgår: 00:01

V vill bana väg för ökad solelsproduktion

Vänsterpartiet vill öka mängden solcellsproducerad el i kommunen. I en ny motion föreslår Babak Rahimi att Skurups elverk undersöker förutsättningarna för att bilda, och i förlängningen samarbeta med, en solelsförening i Skurup..

YA - Igår: 14:48

Förklaringen: Därför stod gatubelysningen tänd hela dagen

Varför var gatubelysningen i hela Skurup tänd mitt på blanka tisdagen? Svaret är lika enkelt som självklart – när man vet….

YA - Igår: 15:32

Festival för alla på folkhögskolan

I helgen är det åter dags för Skurupsfestivalen på byns folkhögskola. Med fri entré, mycket musik och uppträdande av bland annat vinnarna i Ung talang välkomnas alla..

YA - Igår: 16:00

Misshandlade tioåriga dottern med mobilsladd – döms till böter

När mannen fick höra att den tioåriga dottern varit försenad i skolan, blev han så arg att han slog henne med sladden till en mobilladdare. Nu döms han för ringa misshandel. .

YA - I förrgår: 11:46

Polis: okända män tog sig in på Preem

I söndagskväll tog sig två män in genom en olåst ytterdörr på Preem i centrala Skurup. Där rotade de runt bland de paket som fanns på butikens lager..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.