YA > Lokalt

Wednesday, 22 May, 22:57

YA - 15 maj 19 kl. 16:10

Väntat positivt besked för SlimmingeSom väntat tog kommunstyrelsen beslut om att åter behålla skolan i Slimminge. Moderaterna avblåste i slutet på april stängningen, efter att så väl SD som S, V och L skickat in ett initiativärende om att låta skolan vara kvar..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Slimminge, SD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Väntat, positivt, beskedför , Slimminge
YLE - 06 aug 15 kl. 12:00

"Fennovoima positivt besked för Pyhäjoki"

Alla är inte mot Fennovoimas nya kärnkraftsprojektet. Kommundirektören i Pyhäjoki ser det som ett stort och viktigt beslut som kommer att gynna alla invånare i området. - Det här är förstås ett positivt besked.

Nya Wermlands Tidningen - 01 mar 12 kl. 07:30

Positivt besked om Rennies knäskada

Degerfors IF har nu fått ett positivt besked om mittfältaren Amadayia Rennies knäskada. Det var i förra veckan som Rennie fick ont i sitt ena knä, och fick det också tappat på blod. Och i fredags magnetröntgades han på Karlskoga lasarett.

Barometern - 23 maj 14 kl. 20:45

Positivt besked för Nouri

På fredagskvällen kom ett efterlängtat besked.
Emin Nouri ser ut att kunna spela mot Helsingborg.
– Man hyser ganska gott hopp, säger KFF:s sjukgymnast Kjell Svensson.

Barometern - 23 maj 14 kl. 20:45

Positivt besked för Nouri

På fredagskvällen kom ett efterlängtat besked.
Emin Nouri ser ut att kunna spela mot Helsingborg.
– Man hyser ganska gott hopp, säger KFF:s sjukgymnast Kjell Svensson.

YLE - 29 jun 17 kl. 10:02

Planen för Smedsby centrum fick positivt besked

Besvär mot detaljplanen för Smedsby centrum har satt käppar i hjulet för verkställandet. Nu har kommunen fått glädjande besked från förvaltningsdomstolen. - Vi har fått besked att förvaltningsdomstolen har förkastat besvären, säger samhällsbyggnadsnämndens ordförande Kenth Nedergård.

BT - 03 okt 14 kl. 15:05

Markstjärnan fick positivt besked

Marks amerikanska pointguard Corin Adams gick en kamp mot klockan för att hinna få arbetstillstånd innan söndagens premiär. I dag fick hon positivt besked. "Jag är extremt glad", säger hon till BT.

BT - 03 okt 14 kl. 15:05

Markstjärnan fick positivt besked

Marks amerikanska pointguard Corin Adams gick en kamp mot klockan för att hinna få arbetstillstånd innan söndagens premiär. I dag fick hon positivt besked. "Jag är extremt glad", säger hon till BT.

SVT - 19 sep 11 kl. 16:33

Positivt besked för Djokovic

Världsettan Novak Djokovic fick ett positivt besked efter sin under- sökning av ryggen, en skada som gjorde att han tvingades bryta Davis Cup-semin mot Argentinas J Del Potro..

NT - 17 okt 11 kl. 17:37

Positivt besked för Racu

Röntgenundersökningen gav ett positivt besked. Inget är brutet i Petru Racus onda högerfot..

SVT - 16 nov 12 kl. 16:57

Ingemarsdotter: ?Fick ett positivt besked?

Ida Ingemarsdotter har varit sliten men var nöjd med premiären. ?Fick ett positivt besked, säger hon..

Fler nyheter från YA

YA - 8 timmar sedan

Skadegörelse: Polisen efterlyser vittnen

Natten till onsdagen blev ett antal bilar som stod parkerade på Nygatan i Rydsgård repade med ett vasst föremål. Nu efterlyser polisen vittnen..

YA - I förrgår: 18:30

Mamman kämpar för uppskjuten skolstart – för sonen som föddes för tidigt

Julian råkade födas tre månader för tidigt och på fel sida årsskiftet. Nu kallas han till skolan, ett år för tidigt, anser mamma Karolina Söderberg Jazzish som tänker ta strid för uppskjuten skolstart..

YA - I förrgår: 18:30

Kommunen: Skolplikten gäller från sex år

Barn har skolplikt från och med det år de fyller 6 år. Men en vårdnadshavare kan alltid ansöka om uppskjuten solstart. Det säger Ingela Mårtensson, chef för elevhälsan i Skurups kommun, apropå överklagandet från Karolina Söderberg Jazzish..

YA - Igår: 00:01

Gosedjuren övernattade på biblioteket

Många gosedjur fick chansen när Skurups bibliotek bjöd in till en särskild övernattning för kramdjuren. Och även om de skötte sig fin under natten blev det en del bus när de anställda gått hem..

YA - Igår: 00:01

V vill bana väg för ökad solelsproduktion

Vänsterpartiet vill öka mängden solcellsproducerad el i kommunen. I en ny motion föreslår Babak Rahimi att Skurups elverk undersöker förutsättningarna för att bilda, och i förlängningen samarbeta med, en solelsförening i Skurup..

YA - Igår: 14:48

Förklaringen: Därför stod gatubelysningen tänd hela dagen

Varför var gatubelysningen i hela Skurup tänd mitt på blanka tisdagen? Svaret är lika enkelt som självklart – när man vet….

YA - Igår: 15:32

Festival för alla på folkhögskolan

I helgen är det åter dags för Skurupsfestivalen på byns folkhögskola. Med fri entré, mycket musik och uppträdande av bland annat vinnarna i Ung talang välkomnas alla..

YA - Igår: 16:00

Misshandlade tioåriga dottern med mobilsladd – döms till böter

När mannen fick höra att den tioåriga dottern varit försenad i skolan, blev han så arg att han slog henne med sladden till en mobilladdare. Nu döms han för ringa misshandel. .

YA - I förrgår: 11:46

Polis: okända män tog sig in på Preem

I söndagskväll tog sig två män in genom en olåst ytterdörr på Preem i centrala Skurup. Där rotade de runt bland de paket som fanns på butikens lager..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.