Sydöstran > Nyheter

Friday, 24 May, 15:58

Sydöstran - 15 maj 19 kl. 15:59

Martinsson tillbaka igen på vd-stolenJörgen Martinsson återvänder till vd-stolen på Svensk Minknäring. – Det känns bra och ska bli roligt att vara tillbaka, säger han till Sydöstran..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Martinsson, Svensk Minknäring, Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Martinssontillbaka , igen, vd-stolen
Uppsalanyheter.se - 27 mar 15 kl. 03:20

Postkodmiljonären: Uppsalabo i heta stolen

I morgon lördag kan uppsalabon Anja Johansson bli miljonär i Postkodmiljonären, om hon svarar rätt på 15 frågor i heta stolen.I morgon lördag kan uppsalabon Anja Johansson bli miljonär i Postkodmiljonären, om hon svarar rätt på 15 frågor i heta stolen.   Uppsalabon Anja Johansson snart 49 år sitter i heta stolen när Postkodmiljonären sänds i morgon lördag.

Skånskan - 03 maj 18 kl. 05:00

Tetra Pak nekas nytt miljötillstånd – igen

lund ”I klar­språk in­ne­bär det att bo­laget söker till­stånd för pro­duk­tion som i dags­lä­get är ned­lagd.”
Ytt­ran­det kommer från Mark- och mil­jö­dom­stolen i Väx­jö och in­ne­bär att Tet­ra Pak nu även fått av­slag på sin över­kla­gan gällande till­stånd för mil­jö­far­lig verk­sam­heten vid hu­vud­an­lägg­ningen på Råbyholm.I sitt mo­ti­ve­ring skriver Läns­sty­rel­sen att stora för­änd­ringar i bo­lagets pro­duk­tion, som in­ne­bär att till­verk­ningen i Lund minskar, gör att ett even­tu­ellt nytt till­stånd inte kommer att ut­nyttjas kon­ti­nu­er­ligt.

Skånskan - 07 feb 17 kl. 13:00

Lagö tillbaka på vd-stolen

hörby Lars Lagö skulle egentligen ha gått i pension i höstas efter att ha jobbat i Hörby kommun i över 30 år. Men ödet ville annorlunda. Nu är han tillbaka på vd-stolen i kommunägda Hifab - Hörby Industrifastighets AB.

Sydsvenskan - 05 aug 13 kl. 06:30

Palm lutade sig fram över bordet. Såg stint in i hans ögon. Jonnervik vek inte undan med blicken. Han kunde spela spelet lika bra som Palm.?Försök igen?, sa Palm. ?Det lät inte särskilt övertygande.?

Han hade inget att be om ursäkt för, men ryckte inte upp kopparporten med samma kraft som han brukade och leendet han gav konstapeln i vaktkuren var urskuldande. Samtalet från Palm oroade honom. Han tog trappan upp till andra våningen och hans steg ekade i den tomma korridoren.

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Trots tidigare domar ? nu dras hans assistanstid ner igen

Två gånger tidigare har Försäkringskassan fått bakläxa i dom­stolen för att den dragit in assistanstimmar för Stig-Are Prol. Nu är det dags igen. I veckan kom beskedet att han får fyra timmar mindre hjälp per dag..

Kristianstadsbladet - 12 feb 13 kl. 18:16

Betalkort fungerar i Vatikanen igen


Besökare i Vatikanstaten kunde på tisdagen betala med kort igen, efter att påvedömet anlitat ett schweiziskt bolag att hantera betalningarna.Kortbetalningarna har inte fungerat sedan årsskiftet, efter att den italienska centralbanken beslutat att inte förnya tillståndet för Deutsche Bank, som dittills hanterat kortbetalningarna i Vatikanstaten, eftersom den Heliga stolen inte respekterade europeiska bestämmelser mot penningtvätt.Vatikanen har börjat se över sin lagstiftning, men fortfarande saknas vissa åtgärder.

UNT - 03 aug 15 kl. 08:05

Jättestolen är uppe igen

Sedan några dagar är den stora trästolen i allmogestil som minner om Östervåla som Stolrike uppe igen på sin stolpe på en grönyta mittemot den tidigare platsen framför Kyrkskolan..

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 12 kl. 09:45

"Det kan hända igen"

Tony Månsson från Ängelholm jobbar på en nyhetsbyrå intill regeringsbyggnaden i Oslo. Han satt på kontoret när bomben exploderade.? Det var nästan så att jag ramlade av stolen.

SvD - 04 sep 13 kl. 10:29

Han lämnar vd-stolen i Ica-handlarna

Sylvén ska jobba i butik igen.

E24 - 04 sep 13 kl. 10:29

Lämnar vd-stolen - blir Ica-handlare

Sylvén ska jobba i butik igen.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Efter jätteskrällen: "Bara halvvägs ännu"

Segern över Sverige beskrivs som en av de största segrarna i Finlands hockeyhistoria. Samtidigt försöker spelarna ladda om för Ryssland i semifinal:.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Kyrgios hoppar av Roland Garros

Sydöstran - 45 minuter sedan

Otålig Kristersson pressar C om Strandhäll

I nästa vecka kan Centerpartiets röster fälla socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S). Men partiet dröjer med besked..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Samstyret tog inte beslut – trots majoritet

I går hade fritids- och kulturnämnden möte, där beslut skulle tas om en revidering av biblioteksplanen. Istället gick Samstyret med på att återremittera ärendet – trots att de egentligen inte behövde. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Ungdomar strejkade för klimatet

Ungdomar runtom i Sverige och världen har åter strejkat från skolan för att demonstrera för klimatet. Enligt rörelsen Fridays for future deltar hundratusentals ungdomar världen över..

Sydöstran - 1 timme sedan

Lennie Norman firar 70 med turné

Sydöstran - 1 timme sedan

SD vilseleder väljarna inför EU-valet

Svar till "EU får drygt 300 miljoner kronor från Blekinge" Jimmie Åkesson Sydöstran 22 maj. Redan rubriken uttrycker SD:s populism. SD har velat ta avstånd från EU, men väljer nu istället att demoralisera EU:s avsikter..

Sydöstran - 1 timme sedan

Ny satsning: Fler bussturer på landsbygden

Bättre kollektivtrafik samt fler och tätare turer har länge varit kravet från landsbygden. Nu satsar Ronneby kommun en halv miljon kronor på bättre kommunikation genom närtrafik och anropsstyrd kollektivtrafik med taxi..

Sydöstran - 1 timme sedan

Radetinac stängs av i tre matcher

Sydöstran - 1 timme sedan

Svenska OS-chefen nöjd trots miljökritik

Rapporterna från utvärderingarna av kandidaterna till vinter-OS 2026 är klara. IOK uttrycker viss oro för miljökonsekvenserna för skidanläggningen söder om Stockholm – men kampanjchef Richard Brisius är nöjd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.