Skånskan > Opinion

Thursday, 23 May, 23:54

Skånskan - 15 maj 19 kl. 15:46

E6 avstängd vid Lomma efter olyckaLund En lastbil och en personbil är inblandade på onsdagseftermiddagen i en omkörningsolycka på E6 strax söder om Flädieavfarten.Polis, räddningstjänst och ambulans har åkt till platsen. Vägen är helt avstängd i södergående riktning. Inga personer har skadats i samband med trafikolyckan. Vägen ska saneras och kommer enligt preliminära uppgifter vara avstängd till klockan 16.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lomma, En, E6, Flädieavfarten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: E6 avstängdvid , Lommaefter , olycka
YA - 30 jan 19 kl. 05:37

Nattens händelser: E4 avstängd efter olycka med två lastbilar

E4 avstängd efter olycka. Explosion på balkong i Malmö. Singelolycka i Kristianstad och flera fall av rattfylleri..

Kristianstadsbladet - 30 jan 19 kl. 05:37

Nattens händelser: E4 avstängd efter olycka med två lastbilar

E4 avstängd efter olycka. Explosion på balkong i Malmö. Singelolycka i Kristianstad och flera fall av rattfylleri..

Kristianstadsbladet - 14 okt 14 kl. 14:01

E6 avstängd efter olycka vid Lomma


En person fick klippas ut ur en personbil och föras till sjukhus efter en krock med en lastbil på E6 utanför Lomma strax efter klockan 13. Trafiken i norrgående körfält är avstängd. - Det är helt stopp och kommer så att vara i minst en timme till, säger Gustaf Sandell, inre befäl på Räddningstjänsten Syd..

Helsingborgs Dagblad - 14 okt 14 kl. 14:04

E6 avstängd efter olycka vid Lomma

En person fick klippas ut ur en personbil och föras till sjukhus efter en krock med en lastbil på E6 utanför Lomma strax efter klockan 13. Trafiken i norrgående körfält är avstängd. — Det är helt stopp och kommer så att vara i minst en timme till, säger Gustaf Sandell, inre befäl på Räddningstjänsten Syd..

BT - 14 okt 14 kl. 14:01

E6 avstängd efter olycka vid Lomma

En person fick klippas ut ur en personbil och föras till sjukhus efter en krock med en lastbil på E6 utanför Lomma strax efter klockan 13. Trafiken i norrgående körfält är avstängd. - Det är helt stopp och kommer så att vara i minst en timme till, säger Gustaf Sandell, inre befäl på Räddningstjänsten Syd..

SvD - 14 okt 14 kl. 14:01

E6 avstängd efter olycka vid Lomma

En person fick klippas ut ur en personbil och föras till sjukhus efter en krock med en lastbil på E6 utanför Lomma strax efter klockan 13. Trafiken i norrgående körfält är avstängd..

Skånskan - 28 sep 16 kl. 22:58

Väg 103 avstängd efter olycka

En singelolycka har inträffat på väg 103 där en personbil har kört in i ett vajerräcke. Vägen är avstängd mellan trafikplats Värpinge till Trolleberg, i riktning mot Lomma.Skadeläget på platsen är inledningsvis okänt.

Expressen - 12 apr 18 kl. 09:07

Väg helt avstängd efter olycka

Två bilar kolliderade vid 08.51 på torsdagen i höjd med Flädie Mejeriväg i Lomma.En av förarna uppges vara kvar i bilen.

Skånskan - 25 sep 15 kl. 08:38

Väg 108 avstängd efter olycka

Lund På fredagen körde en personbil in i mitträcket på väg 108 från trafikplats Gunnesbo till Felsmosse. Vägen är nu avstängd. Väg 108 är avstängd efter morgonens olycka från Felsmosse till trafikplats Gunnesbo i riktning mot Trelleborg.

GT - 13 dec 16 kl. 11:00

E6 avstängd efter olycka

En olycka på E6 har gjort att vägen är avstängd.Enligt polisen har en personbil kraschat in i en buss.Vägen är avstängd under räddningsarbetet på plats..

Skånskan - 06 apr 18 kl. 12:14

E22 avstängd efter olycka vid Gårdstånga

En olycka gör att E22 är avstängd i södergående riktning mellan trafikplats Gårdstånga och Lund Norra.Strax innan klockan 12 inträffade en trafikolycka mellan trafikplats Gårdstånga och Lund Norra. Olyckan har medfört att E22 är avstängd mellan de båda trafikplatserna och trafikanter uppmanas ta en annan väg.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 3 timmar sedan

Sätter punkt för många års engagemang

SLUTAR. Den 28 maj sätter Gunnar Bengtsson punkt för en lång bana som kommunpolitiker, en bana som startade 1980.
– Jag har nästan inte läst en enda bok – bara handlingar och protokoll.

Skånskan - 5 timmar sedan

Klart för park i Brunnshög

Lund Om drygt två år kan Lund ha fått en helt ny park, stor som 21 fotbollsplaner.På torsdagen klubbade politikerna i kommunfullmäktige igångsättningstillståndet för Kunskapsparken i Brunnshög.
Det var en relativt enhällig församling som godkände förslaget.

Skånskan - 5 timmar sedan

Klagshamns udde blir naturreservat

Klagshamn Här finns 150 rödlistade arter, och en miljö som anses unik.
Framöver kommer Klagshamns udde också att få ett extra skydd. Politikerna i kommunfullmäktige har beslutat att omvandla det 134 hektar stora området till naturreservat.

Skånskan - 5 timmar sedan

Klartecken för utbyggnad av stadionområdet

Malmö Det tog åtta år. Men på torsdagen klubbade kommunfullmäktige planerna på att utveckla stadionområdet.
Under en tioårsperiod ska skola, multihall, friidrottsarena, simarena och en rad andra faciliteter byggas i tre etapper.

Skånskan - 6 timmar sedan

Etzia – en erfaren debutant

2008 förändrade en resa till Jamaica Erica "Etzia" Hayletts framtidsplaner. Istället för nöjesadvokat blev hon reggaeartist. Nu, äntligen, är debutalbumet på gång och snart spelar hon på Inkonst..

Skånskan - 8 timmar sedan

Tyst stad utan detaljhandel

E-handeln ökar snabbare än som gissats i prognoser, på bekostnad av detaljhandeln. Enligt en ny analys av Nordea har börsvärdet på globala e-handlare gått upp med 250 procent sedan 2011, medan värdet på traditionella handelsbolag har gått ned 50 procent. Enligt analysen har nordiska detaljhandlare tappat 17 procent av sitt börsvärde bara på ett och ett halvt år, vilket är en oroande utveckling för handelns möjlighet att överleva i fysisk form.

Skånskan - 8 timmar sedan

Ja till att sälja KKB-lägenheter

Kävlinge Kommunstyrelsen har gett klartecken till att sälja ut mellan 350 och 400 av KKB:s lägenheter. Pengarna ska gå till nyproduktion av lägenheter och till att finansiera det nya badhuset.Kävlinges bostadsbolag KKB bygger genomsnitt 45 lägenheter per år.

Skånskan - 9 timmar sedan

220 kvadratmeter stor villa i Teckomatorp såld

Teckomatorp Fastigheten på adressen Skrävlinge 1762 i Teckomatorp har fått nya ägare. Köpare är Ulf Fredrik Nyström, 38, och Marlene Svensson, 36, och säljare är Lars och Helle Flarup. Köpet blev klart i april 2019 och priset blev 3 410 000 kronor.

Skånskan - 12 timmar sedan

Järnvägen stängs en helg till

HÄSSLEHOLM Kontaktledningsarbete på sträckan Hässleholm-Lund gör att persontågen ställs in också kommande helg.
– Arbetet har hittills gått väldigt bra och vi ligger i fas med tidplanen. Nu håller vi på med efterarbeten som tyvärr innebär ytterligare en avstängning, säger Henrik Andersson projektledare Trafikverket, i ett pressmeddelande.

Skånskan - 12 timmar sedan

Villainbrott i Teckomatorp

TECKOMATORP En villa i Teckomatorp utsattes för inbrott någon gång mellan klockan 8.45 och 13.45 i onsdags.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.