Skånskan > Opinion

Monday, 20 May, 03:35

Skånskan - 15 maj 19 kl. 15:47

Nya tennisbanor i LimhamnLimhamn Tennisklubbarna i Malmö växer och Limhamns idrottsplats väntas därmed få 5 nya tennisbanor. Ett steg mot att kunna arrangera större evenemang och sätta tennis i Malmö på kartan.Fritidsnämnden i Malmö stad väntas inom kort ta ett beslut om att anlägga ytterligare 5 tennisbanor utomhus på Limhamns idrottsplats. Det är tennisklubben Fair Play som har lagt fram ett önskemål om att få fler tennisbanor för att kunna bedriva sin verksamhet även under utomhussäsongen. Idag finns det 2 tennisbanor på idrottsplatsen och de nya planeras att ligga precis intill de redan existerande.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Limhamn, Tennisklubbarna, Malmö, Limhamns, Fair Play, Hästhagens, Fritidsnämnden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya tennisbanori , Limhamn
Skånskan - 06 apr 16 kl. 14:00

Parken kan få tennisbanor

Staffanstorp HJÄRUP
Frågan om det är möjligt att få in även tennisbanor i den nya park som anläggs i Hjärup ska undersökas. Det beslöt kommunstyrelsen i Staffanstorp vid mötet i måndags. Ärendet, från början ett medborgarförslag, återremitterades för vidare utredning.

Hela Gotland - 27 jul 12 kl. 04:00

Här är öns nyaste tennisbanor

Ljugarns IF har nyrenoverat anläggningen och kan nu stoltsera med öns finaste tennisbanor.Den lilla klubben med 120 medlemmar har satsat rejält..

Nya Wermlands Tidningen - 28 jul 13 kl. 07:30

Tennisbanor på dekis

Kommunens tennisbanor på Kroppkärr och Sommarro har blivit allt mer slitna. De ser nästan ut som den svenska herrtennisen. På dekis.

Helsingborgs Dagblad - 28 aug 14 kl. 21:19

Tennisbanor lagom till våren

Tennisbanor till våren och utfästelser om bättre ordning kring underhåll av kommunens fastigheter..

DalaDemokraten - 29 sep 15 kl. 10:00

Båstadsgrus på Lugnets nya tennisbanor

Nu är första spadtaget svingat för Falu tennisklubbs nya tennisbanor. Klubben satsar stort. I maj i år var bygglovet klart efter flera års planerande.

Trelleborgs Allehanda - 02 mar 17 kl. 03:00

Ingen renovering av tennisbanor

Beddingestrands tennisklubb får vänta på att få sina tennisbanor reparerade. Kommunen skjuter upp det flera år framåt..

Corren - 10 feb 18 kl. 12:00

Nu byggs tennisbanor i Vadstena

Nu har bygget av två tennisbanor vid Kungsvalla idrottsplats i Vadstena påbörjats och redan till sommaren planeras tennisskola för barn och ungdomar..

BT - 21 feb 18 kl. 15:56

Fallfärdiga tennisbanor i Kinna tas bort

I september skrev BT om att flera tennisbanor i Mark står och förfaller. Nu är det beslutat att minst en av dem ska tas bort..

GöteborgsPosten - 23 feb 18 kl. 17:19

Oenighet om avtal kring tennisbanor

LSK tar strid mot nytt förslag till avtal om tennisbanor..

Skånskan - 27 nov 18 kl. 05:00

Aktiviteter i Limhamn räddas

MALMÖ Många populära aktiviteter i Limhamn räddas nu när Malmö stad går in som permanent medlem i föreningen På Limhamn och utökar sitt årliga bidrag.Det beslutade tekniska nämndens presidium på delegation vid sitt möte i fredags.
– Vi är jätteglada över beslutet som innebär att vi kan fortsätta med våra arrangemang som kommer alla Malmöbor till glädje, säger verksamhetsledare Gitte Knutson till Skånskan.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 20 timmar sedan

Får ersättning efter inlåsning

SJÖBO En 30-årig Sjöbobo får 14 000 kronor i ersättning för att han varit frihetsberövad. Det har Justitiekanslern, JK, bestämt.30-åringen var misstänkt för ett brott och satt frihetsberövad den 20 till den 31 oktober förra året.

Skånskan - Igår: 19:27

Lundberg hjälte när Torn vann

FOTBOLL Torns IF fortsätter att vinna knappt i jakten på en topplacering i division 1 södra.
Niclas Lundberg blev matchvinnare borta mot Tvååkers IF, 1-0.– En jättehärlig seger, konstaterade tränaren Richard ”Kalle” Ringhov i bussen på väg hem från Övrevi i Varbergs kommun.

Skånskan - Igår: 18:59

Protestmarch för skolan

Malmö De kom till Triangeln från Lund, Trelleborg, Malmö och en hel massa andra skånska orter.
Lärare och förskollärare, fritidspedagoger, barnskötare – ja alla som arbetar med barn i skola, förskola och på fritidshem gjorde under lördagen gemensam sak när de marcherade genom centrum.– I förskolan har vi så stora barngrupper att vi inte hinner med, säger Tina Sanderg som höll ett av talen under manifestationen som gick från Triangeln till Stortorget.

Skånskan - Igår: 18:00

110 kvadratmeter stort hus i Skivarp sålt

Skivarp Robin Rye, 30 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Almaröd 176 i Skivarp. Huset har en boyta på 110 kvadratmeter. Säljare är Angelica Porsedal och Lars Fredrik Strömberg.

Skånskan - Igår: 16:56

MC i olycka på Kapellvägen

Svedala Vid 16.30-tiden var två personbilar och en motorcykel inblandade i en olycka på Kapellvägen.De inblandades skadeläge är i nuläget oklart.

Skånskan - Igår: 15:30

Höörfeminist vill förändra EU

höör Han kom till Höör som politisk flykting. I dag 30 år senare brinner Jaime Gomez fortfarande för fred och mänskliga rättigheter. Nu står Höörsbon på plats tre på Feministiskt initiativs lista inför valet till EU-parlamentet.

Skånskan - Igår: 14:24

Hus på 74 kvadratmeter från 1976 sålt i Hörby

Hörby Försäljningen av huset på adressen Gammalstorp Näktergalsvägen 4 i Hörby är nu klar. Ny ägare blir Per Oscar Hjalmar Mårtensson, 20, som köper fastigheten av Josefin Wall och Johan Oscar Nordström. Huset är byggt 1976 och har en boyta på 74 kvadratmeter.

Skånskan - Igår: 12:56

Larm om påkörd person

Malmö Vid 12:05 fick SOS Alarm information om en trafikolycka på Segemöllegatan i Malmö. Enligt larmet ska en person ha blivit påkörd. Skadeläget är oklart.

Skånskan - Igår: 12:36

Nya ägare till fastigheten på Konga 1480 i Kågeröd

Kågeröd Nils Tobias Olsson, 42, och Anna Johansson, 39, från Hörby, är nya ägare till huset på adressen Konga 1480 i Kågeröd. Huset är 106 kvadratmeter stort och byggdes 2008. Säljare är Västerstads Sätes Gård Aktiebolag.

Skånskan - Igår: 12:30

”Det får på inget vis se ut så i frysen”

HÖRBY Måltidschefen Jens Modéer berättar att ett batteri av åtgärder har satts in för att komma tillrätta med arbetsmiljöproblemen i Frostaskolans kök. Rutinerna har setts över och arbetsflödet har förbättrats.Han är därför förvånad över att huvudskyddsombudet har gått till Arbetsmiljöverket med ärendet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.