Realtid > Ekonomi

Thursday, 23 May, 03:16

Realtid - 15 maj 19 kl. 15:43

Garo utser ny vdGaro, som utvecklar produkter och system för elinstallationsmarknaden, har idag utsett Patrik Andersson till ny vd och koncernchef. Samtidigt rapporterar företaget positiva resultat för första kvartalet..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Patrik Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Garo, utserny vd
DI - 19 feb 18 kl. 13:06

Garo utser ny chef i Finland

Laddstationsbolaget Garo har utsett Patrick Karlsson till ny vd för bolagets verksamhet i Finland. .

PrivataAffärer - 20 feb 19 kl. 04:00

Hernhag: Osäkert nu – men långsiktigt är Garo helt rätt

Till teckningskursen 73 kr rekommenderade Privata Affärer teckna, https://www.privataaffarer.se/articles/2016/03/08/marcus-hernhag-teckna-genuint-garo/ Men efter rusningen till toppen på 268 kr i april 2017 har kursen backat till 177 kr.

PrivataAffärer - 31 okt 18 kl. 08:04

Garo ökar omsättningen

Garo redovisar ett resultat efter skatt på 22,7 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2018. Nettoomsättningen uppgick till 213 miljoner kronor (184). ”(Resultat och rörelsemarginal ökade) som ett resultat av stärkt bruttomarginal behjälpt av prisjusteringar, för att kompensera för högre materialkostnader och svag svensk valuta, samt skalfördelar från ökade volymer”, kommenterar vd Carl-Johan Dalin i rapportens vd-ord.

PrivataAffärer - 08 mar 16 kl. 23:17

Marcus Hernhag: Teckna genuint Garo

Det småländska elinstallationsbolaget Garo är på väg till börsen. Privata Affärers Marcus Hernhag har tittat närmare på bolaget och slutsatsen blir att Garo kan bli en bra placering för de kommande åren....

E24 - 11 mar 16 kl. 14:54

Laddat Garo lockar med lågspänning

Garo är ett litet Gnosjöföretag som säljer produkter för elinstallation. Tillväxtutsikterna är goda och lönsamheten bör vara hög och kanske stigande i bostadsbristens Sverige. Garo ska nu börsnoteras.

SvD - 16 mar 16 kl. 09:29

Garo-aktien rusar vid börsdebuten

Garo fick en urstark debut på Stockholmsbörsen, i alla fall om man ser till den inledande handeln. Garo-aktien, som var prissatt till 73 kronor inför första handelsdagen, rusade till 97 kronor de första tio minuterna på onsdagen..

DI - 14 mar 18 kl. 12:09

Svolder ökar i Garo

Svolder har förvärvat 110.070 B-aktier i Garo i dag, onsdag, och har därmed ökat sitt aktieinnehav i Garo till drygt 1 miljon aktier, motsvarande 10,1 procent av aktiekapitalet och rösterna. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 05 jun 18 kl. 13:10

Garo landar miljonorder

Garo meddelar att Falu kommun i en upphandling ingått avtal med Rexel om leverans av Garos laddstolpar. Det innebär att Falu kommun kommer att investera i 121 stycken laddstolpar, medförande 242 laddpunkter, från Garo till ett totalt värde om cirka 3,5 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 24 aug 18 kl. 07:45

Garo ökade omsättningen

Garo redovisar ett resultat efter skatt på 15,4 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (17,9). Resultatet per aktie uppgick till 1:54 kronor (1:79). Rörelseresultatet i kvartalet ökade med 1 procent till 22,8 miljoner kronor och rörelsemarginalen uppgick till 10,6 procent (11,7).

IT24 - 22 feb 12 kl. 09:00

Garo söker stöd hos EDB

Elföretaget Garo köper en ny Dynamics-lösning av konsultbolaget EDB Ergogroup Systeam..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 10 timmar sedan

Därför tvekar marknaden om budet på Oriflame

Familjen af Jochnicks slutgiltiga bud för att köpa ut Oriflame från börsen ligger på 227 kronor per aktie.Realtids krönikör Claes Folkmar tycker att det verkar som om marknaden tycker att budet är för lågt och opportunt..

Realtid - 11 timmar sedan

”Det har varit en bra investering för oss”

Per Colleen, chef för aktieförvaltningen på fjärde AP-fonden, är inte förvånad över familjen af Jochnicks beslut att köpa ut Oriflame från börsen. AP-fonden ska nu analysera budet..

Realtid - 11 timmar sedan

Baker McKenzie biträder vid investering i fintech-bolag

Baker McKenzie är legal rådgivare när investmentbolaget Zenith investerar i fintech-bolag.

Realtid - 11 timmar sedan

IG Group spår 17 procent lägre tradingintäkter i år

Finansföretaget IG Group räknar med att tradingintäkterna för helåret 2019 kommer att minska med 17 procent till omkring 475 miljoner pund, motsvarande 5,8 miljarder kronor, skriver Nyhetsbyrån Direkt på onsdagen. .

Realtid - 12 timmar sedan

Nordnet: Nu är toppen på investeringspuckeln passerad

Nordnet, som 2017 köptes ut från börsen av Öhman och Nordic Capital, har fullt fokus på sin nya webbtjänst som ska börja lanseras före sommaren. Banken räknar nu med en lägre kostnadsnivå efter förra årets uppgång i investeringar..

Realtid - 13 timmar sedan

Danske Bank vill utbilda all svensk personal inom AI i år

Danske Bank har ambitionen att alla medarbetare i Sverige ska utbildas i artificiell intelligens (AI) i år med en omfattning på mellan 15 till 30 timmar per person, säger Anna Sundblad, presschef för bankens svenska verksamhet, till Realtid.  .

Realtid - 15 timmar sedan

EU:s revisionspaket sätter käppar i hjulet för the Big Four

Beskedet att den amerikanska investmentbanken Goldman Sachs väljer revisionsbyrån Mazars efter nästan ett århundrades samarbete med PWC har slagit ned som en bomb i revisionsvärlden. “Vi är stolta” säger Marianne Sandén-Ljungberg, vd för Mazars i Sverige, till Realtid. .

Realtid - 16 timmar sedan

Ny CFO på Coor 

Klas Elmberg tillträder som CFO och IR-direktör i Coor och efterträder Olof Stålnacke som valt att lämna bolaget..

Realtid - 16 timmar sedan

"Sannolikheten för bud ökar om det finns en pressad kurs"

Carl-Fredrik Lorenius, förvaltare till två av Roburs fonder som äger aktier i Oriflame, ska nu tillsammans med sina kollegor analysera budet från familjen af Jochnick..

Realtid - 16 timmar sedan

Amgen lägger jättebud på Nuevolution

Amgen lägger ett bud på noterade bioteknikbolaget Nuevolution. Priset på 32,50 kronor innebär en premie på 169 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.