Barometern > Nyheter

Wednesday, 22 May, 14:39

Barometern - 15 maj 19 kl. 15:36

Fler svar önskas i boendeenkätNu förlänger Hela Sverige ska leva sin enkät om hur behoven av boende ser ut på landsbygden..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Hela Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, svar, önskasi , boendeenkät
Alingsås tidning - 12 sep 17 kl. 14:00

Önskar fler svar från alingsåsare

Nu landar snart statistiska centralbyråns (SCB) medborgarundersökning i alingsåsarnas brevlådor. Tidigare år har svarsfrekvensen legat på cirka 45 procent. I år hoppas kommunstyrelsens ordförande Daniel Filipsson (M) och politikkollegorna på fler svar.

Expressen - 27 nov 13 kl. 14:27

MFF Support hade hoppats på fler svar

Rikard Norlings besked att lämna Malmö FF överraskade alla. I supporterleden sörjer man den populäre tränarens avhopp – men hade önskat fler svar. – Man älskar honom som person och därför känns det jobbigt känslomässigt nu, säger MFF Supports ordförande Magnus Ericsson till Kvällsposten..

SvD - 12 nov 15 kl. 19:30

”Det krävs fler svar på frågor om Gardasil”

Det behövs uppföljningar när det gäller vaccinet Gardasil, för att ta reda på säkerheten på sikt när det gäller vaccinet. Läkemedelsverket bör ta till sig av kritiken och ta fram fler svar på de många frågor som vaccinationerna har väckt. Det skriver barnmorskan och debattören Mozhgan Jalali..

LV - 01 nov 16 kl. 17:07

Vimmerby kommun efterlyser fler svar från medborgarna

I mitten på september skickade Statistiska Centralbyrån ut en medborgarenkät till 1200 slumpvis utvalda Vimmerbybor i åldern 18-84 år. Efter drygt en månad har ungefär hälften av dessa svarat på enkäten. För att komma upp i en jämförbar nivå behövs fler svar..

GöteborgsPosten - 18 feb 19 kl. 15:48

M och KD vill ha fler svar från Wallström

Både M och KD vill ha fler svar från utrikesminister Margot Wallström (S) angående det omtalade mötet om den fängslade svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai. Wallström vill inte säga om hon har förtroende för Sveriges ambassadör i Kina, eller inte..

UNT - 18 feb 19 kl. 15:48

M och KD vill ha fler svar från Wallström

Både M och KD vill ha fler svar från utrikesminister Margot Wallström (S) angående det omtalade mötet om den fängslade svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai..

GöteborgsPosten - 19 feb 19 kl. 00:52

M och KD vill ha fler svar från Wallström

Både M och KD vill ha fler svar från utrikesminister Margot Wallström (S) angående det omtalade mötet om den fängslade svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai. Wallström vill inte säga om hon har förtroende för Sveriges ambassadör i Kina eller inte. Men UD skickar nu inspektörer till ambassaden i Peking..

Barometern - 29 aug 13 kl. 07:50

Fler cyklister önskas till bron

Dryga 43 000 gånger har Kalmarborna hittills valt?att ta cykelbron när de ska till Hansa City.
Men det kan bli bättre.

Helsingborgs Dagblad - 27 jun 12 kl. 14:29

Fler farthinder önskas

Bjärevägen i Skälderviken har fått ett farthinder. Det tackar en Skälderviksbo för i ett brev till kommunen och hoppas samtidigt att det ska bli fler. Ett hinder vid Mesanvägen, där många skolbarn passerar, och ett vid Torgvägen.

Norrtelje Tidning - 24 sep 12 kl. 09:52

Kunderna nöjda - men fler butiker önskas

Norrtäljeborna är nöjda med sin stadskärna. Men på önskelistan står fler uteserveringar och ett större och modernare butiksutbud..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Göteborg inte redo att bli litteraturstad

Barometern - 45 minuter sedan

Filmrecension: Feministiskt lyft i "Aladdin"

Nya ”Aladdin” är en färgsprakande Bollywood-flirt där Aladdin har blivit en osårbar superhjälte och Jasmine en modern feminist. Men 3D:n imponerar inte..

Barometern - 45 minuter sedan

Flerohopp GoIF och Friluftsfrämjandet får miljö- och klimatpris

Årets miljö- och klimatpris i Nybro kommun går till två pristagare. Priset delas mellan Flerohopp GoIF och Friluftsfrämjandet..

Barometern - 1 timme sedan

Griezmann om homofobi: Skulle bryta matchen

Den franska landslagsstjärnan Antoine Griezmann ryter ifrån i den pågående debatten om homofobiska ramsor på fotbollsläktarna..

Barometern - 1 timme sedan

Moberg ska locka fler besökare till Emmaboda

Nu vill Emmaboda och Lessebo kommuner locka fler turister och besökare till kommunerna genom att göra utvandrarbygderna och orterna där Vilhelm Moberg verkat mer attraktiva. .

Barometern - 1 timme sedan

"Kungens” framtid osäker när Skäftekärr säljs: ”Viktig pjäs”

Intresset är stort för att ta över den stora byggnaden i Skäftekärr. Men Sveaskog har inte bara fastigheten att tänka på vid en försäljning..

Barometern - 1 timme sedan

Allt färre med i facken

Barometern - 1 timme sedan

Populister hoppas på smakstart

Populister och EU-kritiker hoppas på en smakstart när EU-valet inleds i Nederländerna och Storbritannien. Men också de varmaste EU-anhängarna känner hopp, när allt fler väljare visar sitt missnöje med de styrande..

Barometern - 1 timme sedan

Stenar från Blå jungfrun lämnades till kommunen

Det fyller på med sten från Blå Jungfrun i stadshuset. På onsdagen kom ett par med fyra vackra stenar som en gång plockades upp på den sägenomspunna ön i Kalmarsund..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.