Barometern > Nyheter

Wednesday, 22 May, 01:31

Barometern - 15 maj 19 kl. 15:00

28-åring fortfarande borta – knarkrättegång hölls ändåTre män greps 2015 vid ett tillslag i en lägenhet i Norrliden. En av dem, som då var 28 år, har hållit sig borta, vilket har gjort att rättegången har dröjt. Men nu har den hållits utan honom..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Norrliden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 28-åring, fortfarande, borta, knarkrättegång, hölls, ändå
Helsingborgs Dagblad - 13 okt 12 kl. 01:32

Jävsprövning efter knarkrättegång

I över 20 dagar pågick knarkrättegången där 44 personer dömdes i Gotlands tingsrätt. Nu begär flera av de dömdas advokater att hovrätten utreder om en nämndeman, som samtidigt var ordförande i polisstyrelsen på Gotland, varit jävig och om rättegången ska tas om, skriver Gotlands Allehanda. ?

Västerbottens Folkblad - 05 jun 12 kl. 08:00

Advokat stoppade stor knarkrättegång i Umeå

Den stora knarkrättegången vid Umeå tingsrätt stoppades när advokaten Ulf Holst anklagade tingsrätten för jäv. Holst krävde att rätten skulle bytas ut. Ulf Holst försvarar [...

YLE - 15 apr 14 kl. 04:34

Stor knarkrättegång i Karleby

På tisdag inleds en stor knarkrättegång i Karleby tingsrätt. Mer än 200 gram amfetamin, men också Subutex och hasch har förts in i Karleby via ett större nätverk Totalt handlar det om nio svarande. En del av dem ställs inför rätta i Helsingfors.

Blekinge Läns tidning - 09 maj 19 kl. 18:50

Knarkrättegången: Amfetamin, tvättmedel eller träningstillskott?

Under torsdagen fortsatte knarkrättegången i Stockholm och det var tydligt att de bägge Blekingekrögarna hade haft vitt skilda versioner av vad som hänt..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Dom i stor knarkrättegång

Under fredagen väntas domen från Gotlands tingsrätt för de 53 personer som misstänks vara inblandade i en stor narkotikahärva som avslöjades i början av året, rapporterar SR Gotland.Minst 17 kilo cannabis ska ha köpts och sålts av de inblandade. Rättegången har dragit ut på tiden..

Kristianstadsbladet - 18 jan 13 kl. 15:56

Stor knarkrättegång tas om


Den stora narkotikarättegången på Gotland i somras måste tas om i sin helhet. Svea hovrätt ger en rad advokater till de dömda rätt i att ett jäv förelåg genom att en nämndeman var ordförande i Gotlands polisstyrelse. 52 personer åtalades för narkotikabrott varav 44 fälldes.

UNT - 18 mar 13 kl. 17:19

Knarkrättegång inledd

På måndagen började rättegången mot den 32-årige Uppsalabo som misstänks ha sålt cannabis till hundratals personer via nätet. Men bara en bråkdel av de misstänkta köparna hamnar inför rätta. Resten går fria trots att polisen har deras namn..

UNT - 22 jul 13 kl. 08:30

24UNT: Knarkrättegång inleds

I slutet av april avslöjade polisen en stor knarkhärva i Uppsala. Sammanlagt rörde det sig om 4 kg cannabis, 5000 tabletter ecstasy och 200 gram kokain som hade transporterats från Tyskland. Nu på onsdag inleds rättegången mot de fem misstänkta männen..

UNT - 24 jul 13 kl. 09:06

I dag inleds knarkrättegången

Stora mängder knark gömdes på ett Uppsalahotell i en brottshärva som nystades upp under våren. Klockan 9 inleds rättegången mot fem män..

UNT - 07 aug 13 kl. 11:46

Knarkrättegång avslutades

På onsdagen avslutades rättegången i en stor knarkhärva, där flera kilo cannabis, kokain och ecstasytabletter gömts i en Uppsalalägenhet..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Emiratiskt stöd för investeringsmöte

Barometern - 30 minuter sedan

Trump gör irländsk avstickare

Barometern - 1 timme sedan

Sammanbiten Grönborg: "Jag vill vinna"

Gång efter annan har Tre Kronor sviktat defensivt. Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg hittade ändå positiva saker efter storförlusten mot Ryssland i ishockey-VM..

Barometern - 1 timme sedan

USA ser tecken på nya kemattacker

Barometern - 2 timmar sedan

Kiefer Sutherland spelar i Göteborg

Barometern - 2 timmar sedan

Markström: "Mitt jobb att stoppa blödningen"

Jacob Markström hade ingen lätt match mot Ryssland. Den svenske målvakten släppte in sju mål, varav sex i mittperioden, och var självkritisk efteråt..

Barometern - 2 timmar sedan

Nederländsk minister avgår efter kritik

Barometern - 3 timmar sedan

Lättnad på Wall Street efter HuaweibeslutOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.