DN > Inrikes

Monday, 27 May, 07:31

DN - 15 maj 19 kl. 15:13

Sex och religion dominerar debatten i PolenI Polen handlar debatten inför EU-valet om två ämnen som EU inte har det minsta att göra med: sex och religion. I fokus just nu är en dokumentärfilm om katolska präster som utnyttjar barn sexuellt..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Polen, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sexoch , religion, dominerar, debatteni , Polen
DN - 15 jun 15 kl. 19:03

Grekland dominerar debatten i Tyskland

Det grekiska dramat dominerar den politiska debatten i Tyskland. Den tyska regeringen har bestämt sig för att inte vara den som skjuter förhandlingarna i sank. Kören är dock inte samstämmig.

Newsmill - 19 sep 12 kl. 23:08

Efterlyser en mer balanserad bild av Romneys religion och drivkrafter

http://www.newsmill.se/trackback/46865Mormon: Patrik Lindenfors menar att mormoner mörkar sin tro och ropar på religiös diskriminering.

UNT - 09 jul 17 kl. 06:00

Skräck för det okända dominerar debatten

Slutförvarsfrågan av använt kärnbränsle är unik..

DI - 05 jun 18 kl. 10:18

Åkesson: "Vi dominerar debatten"

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson är nöjd över SCB:s siffror. "Det är ett väldigt bra resultat i den här mätningen. Vi brukar ligga väldigt lågt i SCB.

Dagen - 27 apr 12 kl. 03:00

"Fler kristna behövs i debatten"

-Det finns en tamhet i det religiösa Sverige att delta i den offentliga debatten. Orden kommer från samfundsminister Stefan Attefall (KD) som efterfrågar fler debattörer och en mer konstruktiv debatt om religion.

En av ministerns "slogans" som han burit med sig den här mandatperioden är att det finns en beröringsskräck i samhället när det handlar om religion.

Dagen - 07 jul 11 kl. 13:55

Tony Blair: "Religion avtar inte hos unga"

Religion är viktig för de flesta människor i världen. Det visar en ny internationell undersökning som kartlagt religionens betydelse hos 18 000 personer. - Det avtar inte hos unga människor, sa Tony Blair under ett seminarium när rapporten publicerades i tisdags.

SVT Debatt - 07 jun 13 kl. 15:21

Anti-muslimska nidbilder präglar även debatten om handskakning

HANDSKAKNINGSFALLET För mig är motiven till varför någon vägrar skaka hand irrelevanta ? vad jag försvarar är rätten att just vägra. Ändå tillskrivs jag av Nima Dervish åsikter som jag aldrig uttryckt.

SVT Debatt - 07 jun 13 kl. 15:21

Anti-muslimska nidbilder präglar debatten om handskakning

HANDSKAKNINGSFALLET För mig är motiven till varför någon vägrar skaka hand irrelevanta ? vad jag försvarar är rätten att just vägra. Ändå tillskrivs jag av Nima Dervish åsikter som jag aldrig uttryckt.

Kristianstadsbladet - 31 jan 11 kl. 10:17

Religion och frihet

Per Wirtén har skrivit en viktig artikel i Sydsvenskan. Men det är en viktig artikel som ledande debattörer har svårt att förstå och handskas med. Det vore synd om debatten dog bara av det skälet.

Dagen - 06 apr 11 kl. 03:00

"Religion kan inte tänkas bort från politiken"

Uppsala. Malina Abrahamsson läser mänskliga rättigheter och hoppas i framtiden få jobb inom det civila samhället. På Utrikespolitiska förbundets konferens i Uppsala i helgen lyssnade hon bland annat till Katherine Cash från Svenska missionsrådet.

Fler nyheter från DN

DN - 3 minuter sedan

Man knivhuggen i centrala Västerås

En man i 20-årsåldern blev under natten knivhuggen i centrala Västerås, uppger polisen..

DN - 15 minuter sedan

Svedalabor säger nej till fängelse

Invånarna i skånska Svedala vill inte att det byggs en kriminalvårdsanstalt i kommunen..

DN - 2 timmar sedan

Så minskar du stressen på jobbet

För mycket mejl, för många möten, för lite tid. Känns det bekant? I dag är besvär orsakat av stress och andra psykiska påfrestningar på jobbet vanligt.

DN - 7 timmar sedan

Högsta valdeltagandet för Sverige i ett EU-val

Valdeltagandet ser ut att bli det högsta någonsin för Sverige i ett Europaparlamentsval. 53,3 procent av de röstberättigade har röstat, enligt preliminära siffror..

DN - 5 timmar sedan

Spanien står fram som socialdemokratiskt EU-fäste

Spanien står fram som det enda större EU-land där socialdemokrater fortfarande håller populister och högernationalister stången. Socialdemokratiska PSOE blev störst i EU-valet, medan ytterhögerpartiet Vox gick bakåt jämfört med förra månadens parlamentsval. .

DN - 5 timmar sedan

MP tappar mandat – ser ändå resultatet som en seger

Miljöpartiet backar markant jämfört med förra EU-valet – men slår förväntningarna och får betydligt större stöd än i höstens riksdagsval. – Det här är en fantastisk arbetsseger, sade toppnamnet Alice Bah Kuhnke från scenen vid partiets valvaka..

DN - 8 timmar sedan

Liberalerna på gränsen att åka ur EU-parlamentet

Liberalerna hamnar över procentspärren med minsta möjliga marginal och tappar ett mandat i EU-parlamentet. Sverigedemokraterna är det parti i Sverige som ökar mest, men hamnar under både opinionsundersökningars och SVT:s Valus siffror. .

DN - 8 timmar sedan

Ser du inte valgrafiken? Då behöver du uppdatera DN-appen

På DN:s live-grafiksida om EU-valet 2019 kan du följa rösträkningen i EU-valet minut för minut – och se resultaten i Sverige, Europa och där du bor. Kan du inte se grafiken? I så fall beror det sannolikt på att du använder en gammal version av DN-appen.

DN - 8 timmar sedan

Pia Gripenberg: Gröna partier lyfter – får nyckelroll i parlamentet

BRYSSEL. Europas gröna partier gör betydligt starkare resultat än vad opinionsmätningar visat. Särskilt i folkrika Frankrike och Tyskland.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.