DN > Utrikes

Saturday, 25 May, 13:08

DN - 15 maj 19 kl. 15:07

Knutbymisstänkt: Alla kort måste läggas på bordetÅtalen mot de före detta medlemmarna i Knutbyförsamlingen byggde på en anmälan från en av de misstänkta.  Nu berättar 45-åringen varför denne valde att anmäla sig själv och de andra ledande personerna i sekten.   – Ska vi komma till botten med den här historien måste alla kort läggas på bordet, säger 45-åringen..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Knutbyförsamlingen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KnutbymisstänktAlla , kortmåste , läggas, bordet

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Hur ska det gå i Cannes i kväll? Tar Pedor Almodóvar hem Guldpalmen?

På lördagskvällen får vi veta hur några av filmvärldens finaste priser fördelas. Det är prisutdelning i Cannes. DN:s filmkritiker Mårten Blomkvist tittar närmare på hur priserna kan fördelas.

DN - 45 minuter sedan

Importstoppet gjord rysk kvarg till säljsuccé

Ryssland har brist på mjölkprodukter efter ett fem år långt importstopp. Marknaden formligen skriker efter mjölk, ost och den hälsosamma kvargen tvorog.  DN besöker ett mejeri utanför Moskva som inte hinner möta efterfrågan trots att de jobbar för högtryck..

DN - 1 timme sedan

Idrotten sade ja till nya anslutningsregler och öppnar för uteslutning av två förbund

JÖNKÖPING. Riksidrottsmötet beslöt på lördagsmorgonen att anta den så kallade anslutningsutredningen. Beslutet innebär sannolikt att två sporter för första gången kastas ut ur Riksidrottsförbundet (RF).

DN - 1 timme sedan

Festivalrecension: Point bjuder på spetsmusik med makalöst läcker klangkoreografi

Den nytänkande festivalen Point tar hela Göteborgs Konserthus i besittning och bjuder förutom två urpremiärer på massor av kringhändelser. DN:s Johanna Paulsson var där och konstaterar att festivalen placerar konstmusiken där den hör hemma..

DN - 1 timme sedan

Nytt federalt parti vill göra EU-valet gränsöverskridande

Trots att EU-valet gäller europeisk politik är partierna nationella. Det nya federala partiet Volt vill ändra på det. ”Man måste kunna veta vad man röstar på över gränserna” säger Volts Joel Boehme, som hoppas man kan skriva historia genom att få in någon kandidat – oavsett från vilket land..

DN - 2 timmar sedan

Vänner och fiender – Kina får EU att se dubbelt

Är Kina en fiende eller fruktbar partner? Frågan splittrar både EU:s länder och EU-parlamentet. Vissa välkomnar ökat samarbete med Kina.

DN - 3 timmar sedan

Fakta i frågan: Är bensinen ovanligt dyr i Sverige?

Bensinpriset är uppe i cirka 17 kronor per liter. Men andelen av våra nettoinkomster som vi lägger på bensin har minskat jämfört med år 2000..

DN - 5 timmar sedan

Vanlig plastpåse ger lägre klimatpåverkan än tygkasse

En bomullskasse måste användas flera tusen gånger för att uppväga den miljö- och klimatkostnad som en vanlig plastpåse innebär. Den lite ”finare” kassen av ekologisk bomull är värst av dem alla..

DN - 5 timmar sedan

Ståhlis: Det gäller att få hela bilden

Kåseri. Nu sitter folk och gonar sig och sorlar på uteserveringarna. Hör man bara lösryckta meningar kan det låta förfärligt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.