DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 02:53

DI - 15 maj 19 kl. 15:09

Heliospectra får order värd 2,8 MkrHeliospectra har fått en order värd 2,8 miljoner kronor från det makedonska företaget SOG DOO, som bygger en produktionsanläggning med fokus på medicinsk cannabis. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mkr, SOG DOO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Heliospectrafår , order, värd, 2,8, Mkr
DI - 10 mar 16 kl. 14:06

Heliospectra tar USA-order

Heliospectra får en order värd 2,2 miljoner kronor från odlare i amerikanska delstaten Washington..

DI - 21 mar 16 kl. 15:14

Heliospectra får order av marijuanaodlare

Belysningsföretaget Heliospectra har fått en order värd omkring 0,7 miljoner kronor eller motsvarande 80.000 dollar i Kanada. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 11 jul 17 kl. 14:10

Heliospectra tar order värd 790.000 kronor

First North-bolaget Heliospectra, verksamt inom intelligent belysningsteknik för växthus och kontrollerade odlingsmiljöer, har fått en order från Truganic Hybrid Cultivation. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 21 nov 17 kl. 14:34

Heliospectra tar order från hampaodlare

Heliospectra har fått en order från Sokaogon Medicinal Corporation (SMC) i Mole Lake i amerikanska delstaten Wisconsin..

Affärsvärlden - 27 nov 17 kl. 14:58

Heliospectra får order från universitet

Heliospectra, som tillverkar intelligent belysningsteknik och som är listat på First North, har fått en ny order från University of Adelaide, denna gång värd drygt 0,9 miljoner kronor..

DI - 28 nov 17 kl. 14:05

Heliospectra tar order värd 2,7 miljoner

First North-bolaget Heliospectra har fått en order på sin E60-serie, värderad till cirka 2,7 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 08 mar 18 kl. 14:57

Heliospectra tar order i Kanada

Heliospectra, som handlas på First North och som levererar intelligent belysningsteknik för växthus och kontrollerade odlingsmiljöer, har fått en order från en licenserad odlare i Kanada..

DI - 29 mar 18 kl. 15:10

Heliospectra tar order från England

Heliospectra har fått en order på växthusbelysning från engelska Kew Royal Botanic Gardens värd 1,7 miljoner kronor..

DI - 13 aug 18 kl. 14:30

Heliospectra får order från medicinsk cannabis-anläggning

Belysningsbolaget Heliospectra, listat på First North, har fått en order värd 1,6 miljoner kronor från 5 Leters DOO, som håller på att bygga ut sin anläggning för medicinskt cannabis i Resen, Makedonien.  Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 14 aug 18 kl. 14:49

Heliospectra tar order i Australien

Heliospectra har fått en order från en australisk tillverkare av kontrollerade medicinska ämnen. Beställningen avser Heliospectras Elixia-serie LED-belysningslösning och ordern värderas till cirka 660.000 kronor..

DI - 17 aug 18 kl. 09:53

Heliospectra tar order värd 540.00 kronor från saudiskt universitet

Belysningsbolaget Heliospectra, listat på First North, har fått en order från det saudiska universitetet King Abdullah University of Science and Technology.  Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Domstolsbeslut mot Matra Petroleums dotterbolag i USA

En amerikansk domstol har utfärdat en "temporary restraining order and injunction" mot Matra Petroleums amerikanska dotterbolag..

DI - 4 timmar sedan

Svagt på Wall Street – Tesla och Qualcomm tappar

New York-börserna återhämtade sig under onsdagskvällen men inte tillräckligt för att hämta hem tidigare nedgångar. S&P 500 handlas ned 0,2 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 5 timmar sedan

Byggjätten tror inte på prisfall: ”Kommer stiga 2 procent per år”

Läget på bostadsmarknaden är skört men priserna på både villor och bostadsrätter kommer fortsätta uppåt. Den bedömningen gör byggkoncernen Veidekke som sågar prognosmakare som tror på nya prisfall. .

DI - 5 timmar sedan

På Essity har digitaliseringen nått blöjstadiet

Inför Essitys kapitalmarknadsdag på torsdagen åkte Di till Göteborg för att ta pulsen på hygien- och hälsobolagets hetaste uppfinning, nyaste affär och färskaste affärsområdeschef: Ulrika Kolsrud. ”Tar man all digitalisering har det en väldigt stor potential”, säger hon till Di..

DI - 6 timmar sedan

Nya ministrar utnämnda i Österrike

Österrikes konservativa förbundskansler Sebastian Kurz har utnämnt fyra nya ministrar och en ny vice förbundskansler sedan en politisk skandal lett till att flera högerpopulistiska ministrar lämnat regeringen. Samtidigt står förbundskanslern själv inför en misstroendeomröstning..

DI - 6 timmar sedan

Tories gruppledare i parlamentet avgår i protest mot Mays brexitavtal

Andrea Leadsom, ledare för det brittiska regeringspartiet Tories i parlamentets underhus, hoppar av regeringen i protest mot Theresa Mays brexitplan..

DI - 6 timmar sedan

Theresa May överlever – åtminstone till fredagen

Storbritanniens premiärminister Theresa May ser ut att ha överlevt ytterligare en dag. Enligt uppgifter i brittiska medier väntar dock ytterligare ett ödesdigert möte på fredag..

DI - 6 timmar sedan

Hållbarhet kräver mod – och kanske lite revolution

Det senaste året har Agenda 2030 - till sist - hamnat på agendan. Överallt talas det om hur vi ska bli målmedvetna och bidra till en hållbar värld, i näringslivet, politiken och högskolan. .

DI - 6 timmar sedan

Fed ser behov av fortsatt tålamod i penningpolitiken

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve ser fortsatt behov av tålamod i penningpolitiken – särskilt om ekonomin bromsar in och inflationen förblir dämpad. Det framgår av protokollet för det penningpolitiska mötet i början av maj..

DI - 6 timmar sedan

Topp-vd:n öppnar för sin avgång – pekar ut möjliga efterträdare

Björn Rosengren har gjort succé som vd för Sandvik och på kapitalmarknadsdagen på onsdagen var hans budskap att verkstadsjätten har förändrats i grunden.  Samtidigt säger han till Di att han inte ”blir jättelångvarig” på Sandvik. ”Jag tror inte på att man ska sitta för länge som vd på sådana här bolag”, säger Björn Rosengren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.