Mobil > Teknik

Friday, 24 May, 06:50

Mobil - 15 maj 19 kl. 15:05

Här lyfter pop-up-kameran i Oneplus 7 Pro en vikt på 22 kiloHur demonstrerar man hållbarheten när det handlar om en pop-up-kamera? Javars, Oneplus verkar i alla fall tycka att ett cementblock är en given ingrediens..
Läs mer på Mobil
Läs mer om:
Oneplus,  pro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här lyfter, pop-up-kamerani , Oneplus7 , Proen , vikt, på 22 kilo
Dalarnas tidningar - 01 mar 16 kl. 16:09

Pop 60 spelade vid PRO-möte

Ordförande Jons Ingemar Larsson hälsade 100 medlemmar välkomna till mötet på Andreasgården. Orsa Pop 60 underhöll med underbara och medryckande låtar från 60- och 70 talen..

News55 - 03 jul 17 kl. 13:57

Christina Tallberg, PRO: “Öka pressen på politikerna”

Christina Tallberg har som ord­förande länge kämpat för att föra fram organisationens hjärtefrågor. Under sin medverkan i News55:s satsning Äldreforum under Almedalsveckan ser hon fram emot att rekrytera medlemmar och upplysa politikerna om att pensionärerna är många, 25 procent av väljarkåren för att vara exakt. Vad vill du lyfta fram i Almedalen?

YLE - 29 jan 15 kl. 17:52

Pro Ingå rädda för nytt Talvivaara i Ingå

På väggen projiceras texten " Grundlagen berättigar var och en att delta i det beslutsfattande som rör individens livsmiljö". I Ingåhemmet har den rätt nygrundade föreningen Pro Ingå bjudit in till diskussionstillfälle över en kopp kaffe om det som planeras bli Nordens största stenbrott. -God kväll och välkomna, säger ordförande Mikko Lehto.

Mobil - 11 feb 19 kl. 09:10

Ny Vivotelefon med pop-up-kamera offentliggörs den 20 februari

Vivos kommande flaggskeppstelefon V15 Pro kommer att ha en pop-up-kamera och kommer att offentliggöras i samband med ett event den 20 februari. Det framgår av en tweet som Vivos indiska division nu publicerat..

SvD - 03 sep 14 kl. 12:14

Microsofts tredje surfplatta lyfter

Surface Pro 3 Microsoft har haft en lite småskakig resa med sina Surface-plattor. Ingen har blivit någon riktig superframgång. Mycket talar för att nya Surface Pro 3 kommer att bli ett lyft, men samtidigt finns det saker som lär bli effektiva sänken också..

Dalarnas tidningar - 18 feb 16 kl. 14:36

PRO vill prioritera äldres boende

Bristen på bostäder anpassade för äldre är akut. PRO har tagit fram siffror som visar att det behövs byggas minst 350 000 bostäder, bara för äldre, fram till 2030 för att fylla behovet. Dagens seminarium lyfter också Luleåmodellen som visar att det går att skapa bra boenden för äldre och god äldreomsorg till avsevärt lägre kostnader än i dag.

DalaDemokraten - 08 jul 15 kl. 19:06

En hundradels sekund av kameranärvaro

Borlänge är rock ´n roll, och lite pop och jazz och Jussi Björling. Men om håller vi oss till "It´s only rock ´n roll" så känns Lennart Jonassons fotoutställning med flera av våra svenska rockstjärnor i närbild, som en synnerligen god konstupplevelseinvestering. I sommar finns den att beskåda på biblioteket mitt i stan..

BT - 09 maj 13 kl. 14:43

Fansen lyfter lojt One Direction

?Thank you for saving our lives? står det på en skylt som zoomas in på jumbotronen under Over again.

Dagen - 05 okt 16 kl. 03:00

”Skörheten” lyfter frågan om psykisk ohälsa bland unga

Med kameran som verktyg visar­ Ahang Bashi hur det kan vara att leva med ångest. Dagens Inger Alestig imponeras av en modig och viktig dokumentär..

Dagen - 05 okt 16 kl. 03:00

”Skörheten” lyfter frågan om psykisk ohälsa bland unga

Med kameran som verktyg visar­ Ahang Bashi hur det kan vara att leva med ångest. Dagens Inger Alestig imponeras av en modig och viktig dokumentär..

Fler nyheter från Mobil

Mobil - 18 timmar sedan

Google Maps har börjat visa fartkameror

Google Maps har fått en ny funktion som visar var fartkameror finns uppsatta på svenska vägar..

Mobil - 18 timmar sedan

Qualcomm döms för missbruk av monopol

Qualcomm har i en domstol fällts för missbruk av monopolställning och måste ändra sin affärsmodell..

Mobil - 19 timmar sedan

Högtalaren Marshall Stockwell II i test: Liten men tuff

Marshalls minsta batteridrivna högtalare lyfter inte partytältet, men väl picknickfilten..

Mobil - 20 timmar sedan

Apptips: Bear - Snygg anteckningsbok för Apple-folk

Om du är standardiserad på Appleprodukter är Bear ett snyggt och prisvärt alternativ om du behöver en mer avancerad anteckningsapp..

Mobil - 21 timmar sedan

Oneplus 3 uppdateras till Android 9.0 Pie

Oneplus anstränger sig för att vara bäst i klassen och uppdaterar nu de snart tre år gamla Oneplus 3 och 3T till Android 9.0 Pie..

Mobil - 22 timmar sedan

Hårdaste slaget hittills mot Huawei: Arm bryter kontraktet

Som en del av USA:s embargo mot Huawei har nu även processorutvecklaren Arm tvingats bryta sina affärsförbindelser med Huawei. Och utan Arm blir det inga fler Smartphones från Huawei..

Mobil - Igår: 13:51

Test: Ipad Air (2019) - Mittemellan-Ipad

När Apple återupplivar produktnamnet Ipad Air blir det en surfplatta som känns mittemellan på det mesta..

Mobil - Igår: 11:24

Huawei påstås ha sitt egna mobila operativsystem klart till hösten

Att Huawei har ett eget alternativ till Android förberett är känt sedan långt tillbaka. Och nu påstås konsumentdivisionens vd Richard Yu ha hävdat att operativsystemet kan göra debut till hösten..

Mobil - Igår: 10:49

Swedbank får stöd för Google Pay

Nu går det att lägga till Swedbank-betalkort i Google Pay-appen..

Mobil - Igår: 08:34

Sony i Lund fokuserar på nya affärsmodeller

Sony har presenterat nya strategiska planer för bland annat det mobila affärsområdet, och av dem framgår att man både drar sig ur ett antal marknader samt att man skiftar fokus på forsknings- och utvecklingssidan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.