DN > Utrikes

Friday, 24 May, 14:54

DN - 15 maj 19 kl. 13:59

Här får studentflaken inte åka i StockholmStudenten för stadens gymnasieelever närmar sig med stormsteg och snart kommer de välbekanta studentflaken att synas på gatorna. Men på flera håll i centrala Stockholm får ekipagen inte åka. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här får studentflakeninte , åkai , Stockholm
Nyhetskanalen - 21 mar 12 kl. 01:43

Studentflaken stoppas i centrala Stockholm

Politikerna sätter stopp för studentflaken i Stockholms city. Polisspärrar ska hindra lastbilarna med studenterna att ta en tur runt Sergels torg..

Expressen - 12 jun 15 kl. 08:49

Adrian Grenier hyllar svenska studentflaken

Här dyker "Entourage"-stjärnan Adrian Grenier upp i Sverige. På Instagram delar Hollywoodstjärnan med sig av en video där han hånar studentflaken. – Vad i helvete?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Starka reaktioner mot polisen på Facebook efter razzian mot studentflaken

2986 burkar med starköl och cider togs i beslag när polisen slog till mod studentflaken på Lidingö den 5 juni.Polisen på Lidingö la samma kväll upp ett inlägg på Facebook där de skrev om beslagtagandet och att en anmälan skrivits på lagningsbrott. LÄS MER: Här hänger Entourage-stjärnan med svenska studenter i StockholmDe skrev även att "Det viktigaste är dock att vi sannolikt förebyggt ett stort antal våldsbrott och räddat många av Lidingös ungdomar från att råka illa ut på grund av alkoholen under kvällen".

Kristianstadsbladet - 13 jun 14 kl. 10:34

Polisen ser över studentflaken

Redan innan studentperioden är över har fler flakolyckor än tidigare noterats. Nu ser Rikspolisstyrelsen över hur man kan göra studentflaken säkrare. - Vi måste agera och reagera, säger kommissarie Bengt Svensson.

BT - 13 jun 14 kl. 10:34

Polisen ser över studentflaken

Redan innan studentperioden är över har fler flakolyckor än tidigare noterats. Nu ser Rikspolisstyrelsen över hur man kan göra studentflaken säkrare. - Vi måste agera och reagera, säger kommissarie Bengt Svensson.

Barometern - 13 jun 14 kl. 10:34

Polisen ser över studentflaken

Redan innan studentperioden är över har fler flakolyckor än tidigare noterats. Nu ser Rikspolisstyrelsen över hur man kan göra studentflaken säkrare. - Vi måste agera och reagera, säger kommissarie Bengt Svensson.

Nyheter 24 - 24 maj 11 kl. 07:54

Flakförbud i Stockholm? - Studenternas partydödare slår till igen


Inga studentflak i city om trafikkontoret får bestämma. STOCKHOLM. Snart tar 26 000 studenter över innerstan.

Alliansfritt Sverige - 17 jun 14 kl. 17:16

De sju roligaste studentflaken som hånar alliansen

I år tog den årskurs som lidit allra mest av Jan Björklunds experimentskola studenten. Så kallade "Gy11", syftandes på gymnasiereformen som infördes 2011.  Faktum är att de flesta sprang ut till en framtid med massarbetslöshet och bostadsbrist för bara någon vecka sedan.

UNT - 21 mar 12 kl. 01:39

Studentflaken stoppas i city

Politikerna sätter stopp för studentflaken i Stockholms city. Elva polisspärrar ska hindra lastbilarna med studenterna att ta sig fram och köra runt Sergels torg. (TT).

Helsingborgs Dagblad - 21 mar 12 kl. 01:41

Studentflaken stoppas i city

Politikerna sätter stopp för studentflaken i Stockholms city. Polisspärrar ska hindra lastbilarna med studenterna att ta en tur runt Sergels torg. ?

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Studio DN: Tre abortmyter du bör ha koll på

Aborträtten ifrågasätts över hela världen och har blivit ett hett diskussionsämne i EU-valet. Dessutom tåg till Europa: Hur svårt kan det vara? Jättesvårt, tydligen.

DN - 15 minuter sedan

Rolling Stones ger The Verve ett oväntat kassaflöde

Tjugotvå år efter att The Verve gjorde världssuccé med ”Bitter sweet symphony” kan de nu till slut tjäna pengar på hitlåten – tack vare Mick Jagger och Keith Richards..

DN - 30 minuter sedan

En person död efter husvagnsbrand

En person har hittats död efter en husvagnsbrand i Lysekil, meddelar polisen..

DN - 1 timme sedan

Foppatoffeln förlorar sitt varumärkesskydd

Patent- och marknadsdomstolen ger affärskedjan ÖoB rätt mot företaget Crocs när det gäller marknadsföringen av den kända Foppatoffeln..

DN - 2 timmar sedan

Bokrecension: Katarina Frostenson undviker sanningen i nya boken ”K”

I boken ”K” skildrar Katarina Frostenson sin upplevelse av anklagelserna mot maken Jean-Claude Arnault och krisen i Svenska Akademien. ”Det blir en berättelse om en person som förväxlat sin maktposition med oberörbarhet”, skriver Aase Berg..

DN - 3 timmar sedan

Tusentals strejkar för klimatet

I dag arrangeras en global strejk för klimatet av ungdomsrörelsen Fridays For Future. I Stockholm genomförs en marsch från Humlegården till Kungsträdgården där bland annat Greta Thunberg talar och artister gör liveframträdanden..

DN - 3 timmar sedan

Boris Johnson favorit att ta över efter May

Theresa May har annonserat sin avgång. Boris Johnson är favorit till att efterträda henne.  Och hennes totala motsats.

DN - 4 timmar sedan

Surfare och fastighetsägare i bråk på Torö

Stenblock, utvidgade staket, utspridda soptunnor och skyltar med ”privat tomt” möter numera besökare av naturreservatet på Torö i Stockholms södra skärgård.  Det handlar om en upptrappad konflikt mellan fastighetsägare och gästande naturvänner, menar surfaren Jesper Blomberg: – Naturreservatet och dess två huvudsyften, att främja friluftslivet och skydda naturen, står emot några fastighetsägares privata intressen..

DN - 4 timmar sedan

Här är Sveriges dyraste adresser

Bromma och Östermalm dominerar listan på de dyraste adresserna i Sverige. Det visar en genomgång som Fastighetsbyrån har gjort av Svensk Mäklarstatistiks siffror. Ulrikagatan vid Oscarskyrkan är allra dyrast..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.