DI > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 10:39

DI - 15 maj 19 kl. 14:48

Adiós! – Allt färre svenskar köper bostad i SpanienAntalet svenskar som köpte bostad i Spanien under första kvartalet minskade med 34 procent jämfört med ett år tidigare..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Spanien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AdiósAllt , färre, svenskar, köper, bostadi , Spanien
YLE - 12 jun 16 kl. 05:42

Adidas och Puma: Två bröder – en stor strid

Fotbolls-EM betyder klirr i kassan för de stora tillverkarna av sportprylar. Med spelartröjor, bollar och fanartiklar vill de stora överträffa varandra i försäljningssiffror. För de tyska tillverkarna Adidas och Puma har det ändå handlat om mer än sund konkurrens två storkoncerner emellan.

Sydsvenskan - 11 maj 15 kl. 04:00

Hem till byn

När man bryter upp ett läger för att resa vidare till nästa nedslag ställer man kvällen innan avfärd till med stor fest, enligt romsk tradition: Jal a drom. Ordagrant betyder det ”Ta till vägen” på romani. Mihai Ioana är en av knappt en handfull romska borgmästare i Rumänien.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Svårt få igenom CO2-skatt på EU-nivå

Liberalerna driver på stenhårt för en europeisk koldioxidskatt. Men få tror att en sådan kan bli verklighet..

DI - 15 minuter sedan

Sandviks superkaxiga golv räcker inte

Sandviks marginalgolv är superkaxigt. Men blygsammare tillväxtambitioner får placerarna att tveka..

DI - 30 minuter sedan

Carnegie ser två andra uppköpskandidater Nuevolution-budet

Bioteknikbolaget Alligator Bioscience och Bioinvent pekas ut som potentiella uppköpskandidater efter att det blev känt att Amgen lägger bud på danska forskningsbolaget Nuevolution. Budet väntas överlag ge en skjuts i handeln för nordiska bioteknikbolag, skriver Carnegie i en kommentar..

DI - 30 minuter sedan

Di:s expert: Fint bolag – budet är för snålt

Di:s Magnus Dagel tror det blir svårt för familjen af Jochnicks bud på Oriflame, med en premie på cirka 35 procent, att gå igenom. Och han menar sig se det verkliga skälet till att budet kommer nu..

DI - 30 minuter sedan

Budsmäll för storblankare i Oriflame

Kosmetikabolaget Oriflames huvudägare, familjen af Jochnick, la på onsdagen ett bud på 227 kronor per aktie på bolaget vilket fick aktien att rusa med drygt 33 procent. Det var dåliga nyheter för Oriflames enda storblankare som sitter på en kort position på motsvarande 4,6 procent av kapitalet. .

DI - 45 minuter sedan

Källor: Kinas säkerhetsbolag näst på tur att svartlistas

Näst på tur efter telekombolaget Huawei att sättas upp på USA:s svarta lista över bolag som anses utgöra direkta säkerhetshot sägs vara flera kinesiska säkerhetsföretag..

DI - 45 minuter sedan

Teknikjätten: Flygande bilar bara några år bort

Teknikjätten Bosch tror att luftburen taxi blir verklighet redan om några år. Sensorer för självkörande bilar snabbar på utvecklingen.  ”De första flygande taxibilarna planeras lyfta i storstäder senast 2023, säger Harald Kröger, vd för Bosch Automotive Electronics.

DI - 1 timme sedan

Nordea: 2019 blir ett blekt år för svenska ekonomin

På onsdag nästa vecka publicerar SCB siffror över den svenska BNP-utvecklingen i det första kvartalet. Nordea ser inte med någon tillväxtsfest framför sig..

DI - 1 timme sedan

Därför älskar Buffett Amazon

En del blev säkert förvånade när de såg att Warren Buffett investerat i Amazon. Men det bör man inte bli – Amazon har faktiskt flera likheter med andra bolag som han investerat i förr..

DI - 1 timme sedan

Upsales rapporterar en ökad omsättning i första kvartalet

Mjukvaruföretaget Upsales, som nyligen gjorde debut på First North, ökade sin nettoomsättning under det första kvartalet 2019 med 29 procent till 16,9 miljoner kronor (13,1)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.