UNT > Utrikes

Saturday, 25 May, 04:02

UNT - 15 maj 19 kl. 14:30

USA: Diplomater uppmanas att lämna BagdadUSA:s utrikesdepartement har beslutat att beordra "icke-nödvändig regeringspersonal" vid sin ambassad i Bagdad i Irak att lämna landet..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
USA, Bagdad, Irak

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, Diplomater, uppmanasatt , lämna, Bagdad
UNT - 15 maj 19 kl. 17:39

USA: Diplomater uppmanas att lämna Irak

USA:s utrikesdepartement har beslutat att beordra icke-nödvändig ambassadpersonal i Bagdad och Erbil i Irak att lämna landet..

DI - 15 maj 19 kl. 18:24

USA: Diplomater uppmanas att lämna Irak

USA:s utrikesdepartement har beslutat att beordra icke-nödvändig ambassadpersonal i Bagdad och Erbil i Irak att lämna landet. Tyskland och Nederländerna vidtar åtgärder för sin militära personal i Irak. Anledningen uppges vara spänningar kopplade till Iran..

SR - 06 aug 13 kl. 10:18

USA-medborgare uppmanas lämna Jemen

USA uppmanar alla sina medborgare att omedelbart lämna Jemen..

Expressen - 06 sep 13 kl. 14:24

USA-diplomater lämnar Libanon

Syrienfrågan har hamnat i ett låst läge vid det pågående G 20-mötet i Ryssland. Splittringen mellan Ryssland och USA är tydlig. EU:s försvarsministrar meddelar att Syriens president och hans regim låg bakom attacken med kemiska stridsmedel - och de kräver nu ett samlat EU, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

Jönköpingsnytt - 14 jan 17 kl. 10:33

SD-politiker uppmanas lämna partiet

SD-politikerna Monica och Peter Evertson från Sävsjö uppmanas lämna partiet sedan de uttryckt sig rasistiskt i kommentarer och lagt ut bilder med nazistiskt innehåll på sociala medier..

SR - 02 mar 18 kl. 08:46

Fortsatt snöfall i söder: Trafikanter uppmanas lämna bilen hemma

Snön fortsätter falla över södra Sverige och SMHI har utfärdat klass 1-varningar för flera län. Vädret ställer till fortsatta problem i trafiken. Det är risk för halka och biltrafikanter i drabbade län uppmanas lämna bilen hemma.

SvD - 29 mar 16 kl. 20:11

Amerikaner uppmanas lämna södra Turkiet

USA uppmanar amerikansk myndighetspersonal, diplomater samt anhöriga till amerikanska soldater som befinner sig i vissa delar av södra Turkiet att lämna regionen. En varning utfärdades också för alla amerikanska medborgare att resa till området..

Expressen - 30 dec 16 kl. 11:42

Putin: Vi utvisar inte USA-diplomater

Rysslands Sergej Lavrov satte hårt mot hårt i den diplomatiska krisen med USA – och vill utvisa 35 amerikanska diplomater. Det var reaktionen på Barack Obamas besked om att utvisa samma antal ryska diplomater. – Vi kan självklart inte lämna sådana åtgärder utan svar, säger Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov till ryska nyhetsbyrån Interfax.

Kristianstadsbladet - 30 sep 13 kl. 23:00

Venezuela utvisar USA-diplomater


Venezuelas president Nicolás Maduro gav på måndagen order om att tre amerikanska diplomater ska utvisas från landet. Diplomaterna anklagas för att ha "konspirerat" ihop med oppositionen. - Jag beordrar utrikesminister Elías Jaua att vidta åtgärder och utvisa dem från landet.

BT - 30 sep 13 kl. 23:02

Venezuela utvisar USA-diplomater

Venezuelas president Nicolás Maduro gav på måndagen order om att tre amerikanska diplomater ska utvisas från landet. Diplomaterna anklagas för att ha "konspirerat" ihop med oppositionen. - Jag beordrar utrikesminister Elías Jaua att vidta åtgärder och utvisa dem från landet.

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Närmare 30 döda i fängelseupplopp

Antalet döda interner i samband med ett fängelseupplopp i Venezuela stiger..

UNT - 1 timme sedan

Kina visar upp supersnabbt tåg

Kinesiska statliga rälsfordonstillverkaren CRRC har visat upp sitt senaste höghastighetståg, som ska kunna rusa fram genom landskapet i 600 kilometer i timmen..

UNT - 2 timmar sedan

Trump överväger att benåda krigsbrottslingar

USA:s president Donald Trump överväger att benåda amerikanska militärer som anklagats eller dömts för krigsbrott..

UNT - 2 timmar sedan

USA säljer vapen till Mellanöstern

USA:s utrikesminister Mike Pompeo säger att Trumpregeringen kommer att gå vidare med vapenförsäljning till Saudiarabien, Jordanien och Förenade arabemiraten..

UNT - 2 timmar sedan

EU-positivt parti i täten i Irland

Irlands premiärminister Leo Varadkars EU-positiva parti Fine Gael ser ut att gå starkt i EU-valet, enligt en vallokalsundersökning..

UNT - 4 timmar sedan

Brand i skola i Indien – minst 19 döda

Minst 19 studenter, varav flera var barn, har omkommit i en brand i ett flervåningshus i staden Surat i västra Indien, rapporterar Times of India..

UNT - 5 timmar sedan

Över 20 döda i fängelseupplopp i Venezuela

Minst 23 människor har dödats i ett fängelse i Venezuela i samband med ett upplopp..

UNT - 5 timmar sedan

Indonesiska valresultatet överklagat

Förloraren i Indonesiens presidentval den 17 april, Prabowo Subianto, vägrar att erkänna sig besegrad och har nu överklagat valresultatet..

UNT - 6 timmar sedan

Amerikanska soldater till Mellanöstern

USA skickar 1 500 soldater till Mellanöstern, meddelar president Donald Trump..

UNT - 6 timmar sedan

Dansk hann få ihop över 300 000 autografer

Agnetha Fältskog var hans största idol..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.