DN > Opinion

Wednesday, 22 May, 01:36

DN - 15 maj 19 kl. 14:40

”M och KD rubbar investerarnas förtroende för energipolitiken”Vindkraftsbranschen och internationella investerare: Utspelet minskar investeringsviljan och ökar kostnaden för ny elproduktion..
Läs mer på DN
Läs mer om:
KD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M och KD rubbar, investerarnas, förtroendeför , energipolitiken
PrivataAffärer - 25 jan 19 kl. 06:03

”Investerarnas förtroende viktigare än historisk avkastning”

Det skriver branschsajten Institutional Investor, med hänvisning till en studie från Chestnut Advisory Group, som erbjuder konsulttjänster inom affärsutveckling för kapitalförvaltare. ”Kapitalflöden handlar om människor. Se på Vanguard.

DI - 10 sep 18 kl. 10:46

Investerarnas förtroende sjunker i euroområdet

Sentix index över investerarförtroendet i euroområdet sjönk till 12,0 i september jämfört med 14,7 föregående månad, enligt Reuters..

PrivataAffärer - 17 okt 13 kl. 12:48

Investerarnas favorit

Investerare på den svenska räntemarknaden har högt förtroende för riksbankschefen Stefan Ingves. Det framgår av en enkät som SEB Merchant Banking gjort....

VA - 20 maj 18 kl. 09:13

Grubblaren som blev social entreprenör – och spindel i de tunga investerarnas nät

Polare med Karl-Johan Persson och familjen Wallenbergs favorit. Serieentreprenören Stefan Krook har tiotaggarnas fulla förtroende när det gäller goda investeringar. .

YLE - 15 jul 12 kl. 19:37

Aktiefonder inte längre intresserade av Nokia

Nokia har förlorat sin ställning som det betrodda företaget i aktiefondernas portfölj. Nokias andel har sjunkit rekordlågt i fonder som placerar i finländska börsbolag. Professionella placerare verkar att ha förlorat förtroendet för Nokia.

YLE - 10 jul 12 kl. 15:07

Nokiakursen sjönk igen

Nokias aktiekurs har sjunkit på Helsingforsbörsen i dag igen. Under eftermiddagen var en Nokiaaktie värd omkring 1 euro 45 cent. Det är drygt 2 procent lägre än i går.

BT - 10 jan 13 kl. 00:05

S & P hoppfullt om eurozonen

Eurozonen kan komma ur skuldkrisen i år. Men investerarnas förtroende kan bara återvända om medlemsstaterna fortsätter att göra framsteg med att få ekonomierna i balans, enligt kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's.I en rapport pekar S & P på att euroländerna både måste minska skulder och ytterligare få ner underskotten.

TA - 10 jan 13 kl. 00:09

S & P hoppfullt om eurozonen


Eurozonen kan komma ur skuldkrisen i år. Men investerarnas förtroende kan bara återvända om medlemsstaterna fortsätter att göra framsteg med att få ekonomierna i balans, enligt kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's.I en rapport pekar S & P på att euroländerna både måste minska skulder och ytterligare få ner underskotten.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

S & P hoppfullt om eurozonen

Eurozonen kan komma ur skuldkrisen i år. Men investerarnas förtroende kan bara återvända om medlemsstaterna fortsätter att göra framsteg med att få ekonomierna i balans, enligt kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's. I en rapport pekar S & P på att euroländerna både måste minska skulder och ytterligare få ner underskotten.

Helsingborgs Dagblad - 10 jan 13 kl. 00:11

S & P hoppfullt om eurozonen

Eurozonen kan komma ur skuldkrisen i år. Men investerarnas förtroende kan bara återvända om medlemsstaterna fortsätter att göra framsteg med att få ekonomierna i balans, enligt kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's. I en rapport pekar S & P på att euroländerna både måste minska skulder och ytterligare få ner underskotten..

Fler nyheter från DN

DN - 4 timmar sedan

”Dåligt stöd för att psykiska sjukdomar ökar bland unga”

Forskare: Socialstyrelsens slutsats om en en reell ökning av psykiska sjukdomar bland unga håller inte..

DN - Igår: 16:32

”Replikerna avslöjar ett förakt för universiteten”

SLUTREPLIK DN DEBATT 12/5. Replikerna på vår artikel utgör en beklämmande misstroendeförklaring mot universitet och högskolor, stundtals övergående i förakt, skriver forskarna Patrik Hall och Ulf Sandström..

DN - Igår: 16:34

”Att hänvisa till ’EU:s ledarskap’ är en grov förenkling”

REPLIK DN DEBATT 17/5. Det är enbart genom ett uthålligt mobiliseringsarbete — av engagerade aktörer inom såväl som utanför EU — som EU:s ledarskap börjat uppmärksamma antibiotikafrågan, skriver forskaren Alexandra Waluszewski..

DN - Igår: 16:36

”Rimligt att stryka hemkunskap och elevens val”

REPLIK DN DEBATT 18/5. Kvaliteten på undervisningen i kärnämnen såsom svenska och matematik måste prioriteras högt. Då är det fullt rimligt att stryka ämnen som hemkunskap och elevens val, skriver Benjamin Dousa, förbundsordförande MUF..

DN - Igår: 16:38

”Kunskapsreducering är en dålig lösning för skolan”

REPLIK DN DEBATT 18/5. Isak Skogstads förslag, som han lägger fram som en färdig lösning för politiker att implementera, bygger på en ensidig kunskapssyn och på bristande konsekvensanalys, skriver pedagogiklektorn Joakim Larsson..

DN - Igår: 16:40

”Oklart ansvar efter apoteksomregleringen 2009”

Mikael Hoffmann, NEPI: Det är ett stort misslyckande att samhället inte lyckats hantera det som i dag är ett vardagsproblem i vården..

DN - Igår: 16:42

”Apoteken är ofta lösningen när läkemedel restnoteras”

Johan Wallér, vd på Sveriges Apoteksförening: I dag expedieras fler recept direkt när kunden kommer in än innan omregleringen av apoteksmarknaden..

DN - Igår: 21:00

”Lagstifta om digitalisering för samhällets mest utsatta”

Kalle Pettersson, Helsingborgs stad: Använd digitaliseringen för att göra de mest utsatta till aktiva medskapare i sina egna liv..

DN - 8 timmar sedan

”Läkemedelsverkets roll är att sprida information”

Johan Andersson, Läkemedelsverket: Läkemedelsverket har inte tillhandahållandeansvar för läkemedel i Sverige..

DN - 18 maj 19 kl. 21:00

”Patientsäkerheten hotas när allt fler läkemedel restnoteras”

Överläkarna Jan Calissendorff och Mikael Lehtihet: Tiotusentals svenskar kan inte hämta ut förskriven medicin med risk för allvarliga hälsoeffekter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.