Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 22:41

Dagensanalys.se - 15 maj 19 kl. 14:27

Magento får access till Amazon och GoogleUnder Summit EMEA i London visade Adobe-ägda företaget Magento flera lösningar som syftar till att hjälpa företag att förbättra kundernas köpupplevelse. Bland de många nyheterna återfinns bl.a. integrationer från Magento Commerce till Amazon Sales Channel och Google Shopping ads Channel. Uppdateringarna till Magento Commerce ska bidra till att göra verklighet av vår vision som handlar om att företag i alla storlekar ska kunna erbjuda bra och personliga upplevelser vid varje interaktion med kunderna.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Amazon, Google, Summit EMEA, London, Adobe, Magento, Magento Commerce, Amazon Sales Channel, Google Shopping, Channel, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Magentofår , accesstill , Amazonoch , Google
IDG - 03 mar 15 kl. 14:00

Tre giganter dominerar molnkriget - Kan någon konkurrera med Amazon, Google och Microsoft?


Marknaden för molntjänster domineras av Amazon, Google och Microsoft och så spås det fortsätta de kommande åren. För att mindre aktörer ska kunna slå sig fram gäller det att hitta nischade områden..

Cornucopia - 04 mar 18 kl. 20:33

EU vill införa skatt på Facebook, Amazon, Google mfl Internetjättar

EU-kommissionen vill införa en skatt i storleksordningen 2 - 6% på sk tech giants rapporterar Bloomberg. Skatten ska tas ut på bolagens omsättning.
Arkivbild.

Dagensanalys.se - 24 jan 19 kl. 10:00

De viktigaste trenderna inom Google Ads 2019

Trenderna inom sökordsmarknadsföring ändras från år till år. Här är det viktigaste som du bör ha koll på under 2019. De senaste tio åren har sökordsmarknadsföring (SEM) varit ett av de viktigaste verktygen för företag.

IDG - 30 jun 14 kl. 05:45

Så ska IBM möta hotet från Amazon


En enorm omstöpning av den ålderstigna kolossen pågår. IBM ska styras om mot molnet för att möta konkurrensen från Amazon, Google och Microsoft..

Computer Sweden - 30 jun 14 kl. 05:45

Så ska IBM möta hotet från Amazon


En enorm omstöpning av den ålderstigna kolossen pågår. IBM ska styras om mot molnet för att möta konkurrensen från Amazon, Google och Microsoft.

.

Dagensanalys.se - 10 okt 18 kl. 15:53

Adobe och Magento pitchar sin integration

När Magento Commerce Cloud nu integreras i Adobe Experience Cloud är det dags att berätta om alla fördelar som integrationen innebär. Efter att Adobe tidigare i år förvärvade Magento integreras den Magentos Commerce Cloud nu i Adobes Experience Cloud. – I dag förväntar sig konsumenter att varje enskild interaktion med ett företag ska vara kontextuell, intuitiv och relevant.

Dagensanalys.se - 15 maj 19 kl. 10:39

Adobe satsar e-handel etablerar nya samarbeten med Amazon och Google

Adobe vill hjälpa e-handlare att konvertera bättre med Amazon och Google I en undersökning bland 1000 konsumenter i Storbritannien uppgav hela 43 procent av de tillfrågade att de någon gång valt att avbryta ett pågående köp på internet på grund av att processen ansågs ta för lång tid eller vara för komplicerad. Vid Europas största konferens om digital marknadsföring – Summit EMEA i London – presenterar det Adobe-ägda företaget Magento en rad nya initiativ som syftar till att hjälpa företag […] Inlägget Adobe satsar e-handel etablerar nya samarbeten med Amazon och Google dök först upp på Dagensanalys.se..

Dagensanalys.se - 29 maj 18 kl. 13:01

Nya Magento-licensen kan kosta upp till 1,7 miljoner kronor per år

Nyligen köpte Adobe upp Magento, vilket fick till följd att Shopifys aktie föll som en sten. Många Shopify-användare har sedan många år Magento, men enligt uppgifter som MKSE.se grävt fram innebär förvärvet även en ändrad prisbilden.

Dagensanalys.se - 10 apr 17 kl. 09:31

Amazon börjar på allvar konkurrera med Google och Facebook

Som vi tidigare skrivit om har Amazon börjat bygga sina annonsmuskler, och nu kommer siffror som visar vartåt det lutar. Amazon kommer inom kort på allvar börja konkurrera med Google och Facebook om annonsörernas pengar. En prognos från Morgan Stanley som kom nu i förra veckan visar på att Amazon kommer dra in över 5 miljarder dollar i annonspengar redan nästa år.

Dagensanalys.se - 17 apr 17 kl. 12:31

Google kämpar om online-shopparna

Google lanserar nu en ny funktion i sin bildsök för att locka online-shopparna att göra sina sökningar efter nya produkter där istället för på Amazon eller Pinterest. Nyligen uppmärksammades att hela 55 % av online-shoppare i USA börjar sina sökningar på Amazon, en siffra som bara ett år tidigare var 44 % enligt företaget BloomReach. Detta har fått Google att reagera, eftersom de gärna vill att sökningar ska börja hos dem.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Google förklarar hur du kopplar samman Analytics med Ads

Google har tagit fram en steg-för-steg guide som visar hur du kan få ut det bästa och mesta från Google Analytics och Google Ads. Sökjätten vill att du ska skapa smartare annonser som får högre konvertering. För om du får högre konvertering kommer du också att köpa fler Google Ads.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Branschledande experter diskuterar Growth Hacking på The Park Södra

Swedish Growth hackers och Stockholm Entreprenuers arrangerar meetup där du får lära dig mer om Growth Hacking 2019 och kan ställa frågor till en panel med experter. Gå om du kan för det här blir kanonbra! Growth Hacking myntades av den digitala marknadsföraren Sean Ellis som: Experimentdriven Marknadsföring.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Aller media rekryterar analyschef från ICA

Aller media rekryterar analyschefen Sofie Perslow från ICA. Sofie Perslow kommer senast från ICA där hon i rollen som bland annat Head of Market Insights lett ett team av 35 analytiker och varit ansvarig för dataanalys samt arbetet med konsument och marknadsinsikter. Sofie tillträder sin tjänst i augusti.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

ToLuna tokökar i Kina med hjälp av WeChat

ToLuna har med sitt kinesiska dotterbolag KuRunData fått till en jättedeal med populära appen WeChat i Kina. Med samarbetet ökar ToLuna sin räckvidd med hela 60 procent. Vilket betyder att man nu kan skryta om att ha den största panelen i Kina med fem miljoner registrerade panelister.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Jan Prokopec blir digitalchef på Ica

Prokopec har utsetts till digitalchef för ICA och Peter Muld, som tidigare hade rollen, blir chef för Strategier, nya affärer och digital transformation. Prokopec som tidigare varit vd för Blocket kommer nu att ansvara för ICA Gruppens digitala utveckling. Rollen innefattar även ansvar för innovationssystem ICAx, koncernens funktion för Artificiell Intelligens, samt utvalda utvecklingsprojekt som berör flera av koncernens dotterbolag.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Vänj dig vid att Swish:a när du köper på nätet

Swish tänker roffa åt sig större andelar av företagssidan i en satsning. Bankerna som äger Swish ser redan en stor uppsida i att tillhandahålla betaltjänsten. Men det är främst privatpersoner som swishar till varandra.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Guideline för när du ska genomföra undersökningar med barn och ungdomar

ESOMAR och GRBN har tagit fram en ny guideline för när du ska genomföra undersökningar barn och ungdomar. ESOMAR är en global organisation som verkar för att skapa en världsstandard inom research. Guiden förklarar följande: Hur du får på ett korrekt sätt tillstånd för onlineundersökningar.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

Sparks och Solita går ihop för att skapa datadriven framtid

Solita förvärvar svenska datakonsultföretaget Sparks med ambitionen att bli Nordens ledande konsultföretag inom tjänster kopplade till data och digital transformation. Sparks är ett konsultföretag med inriktning mot data och analys. Tillsammans vill nu Solita och Sparks skapa Nordens ledande datakonsultföretag för att hjälpa företag att skapa datadrivna affärer, automatisera sina verksamheter med hjälp av data samt använda data för att förutspå kunders behov.

Dagensanalys.se - 6 timmar sedan

The Power of Journalism till Sverige

Torsdagen den 23 maj går den första svenska versionen av The Power of Journalism av stapeln i Stockholm. Konferensen arrangeras av Schibsted med syftet att skapa en plattform för ett öppet och transparent samtal om journalistiken roll. Damian Collins, konservativ parlamentariker som kallat Facebook för “digitala gangsters”, kommer att berätta om sina förslag till reglering av stora techbolag.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Missade du också Google Marketing Live?

Om du, som många andra, var busy med annat när Google rev av sin årliga Marketing Live kan du nu se hela klippet här. Men du måste bänka dig i över två och en halv timme. Fram med popcorn, läsk och annat snask för nu blir det Google Marketing Live.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.