DN > Utrikes

Thursday, 23 May, 01:15

DN - 15 maj 19 kl. 14:22

Baylan tar kärnkraftsdebatten med roNäringsminister Ibrahim Baylan (S) var central för energiöverenskommelsen 2016. Han tar den uppblossande kärnkraftsdebatten med ro: – Faran är väl om detta skapar osäkerhet så att näringslivet tvekar att göra förnybara investeringar. Där är vi inte så länge fem partier pratar med varandra..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ibrahim Baylan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Baylan, tar, kärnkraftsdebattenmed ro
SvD - 30 dec 14 kl. 19:32

Baylan: Kärnkraften är utdömd av marknaden

Kärnkraften blir troligtvis den tuffaste frågan för riksdagspolitikerna efter deras handslag om att hitta gemensamma lösningar på energiområdet. Men energiminister Ibrahim Baylan anser att frågan är överspelad. – Vi har en ekonomisk och teknisk realitet som gör hela kärnkraftsdebatten obsolet, säger han..

Kristianstadsbladet - 30 mar 14 kl. 20:42

Kvinnor i centrum på citylördag

Foto: Lasse Ottosson
Citylördagen i Hässleholm gick under temat ”Kvinnan, maten och klimatet”. Det pratades både mat och klimat, men även könsroller när Sigrid Bárány och Gudrun Schyman föreläste på Farozon.
Sigrid Bárány blev Sveriges mästerkock 2012 och brinner för matens och måltidens betydelse.

YLE - 25 mar 15 kl. 04:38

Företagare: Rösta mot Fennovoima med plånboken

En grupp småföretagare i Jakobstad går ut med en kampanj mot Fennovoimas kärnkraftsbygge i Pyhäjoki. De byter till elbolag som inte stöder Fennovoima och uppmanar andra att göra det samma. - Vi har startat den här kampanjen och röstar med plånboken, för det är tydligen det enda som hjälper, säger Peter Appel.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Tog sonens mobiltelefon – då ströp han sin mamma

För snart två veckor sedan hittades en 55-årig kvinna död i ett garage i Palma, Mallorca. I går greps hennes 16-årige son och hans flickvän på ett hotellrum i Schaerbeck, Belgien. Sonen är nu misstänkt för mordet på sin mor..

DN - 2 timmar sedan

Krigsherren Haftar utesluter vapenvila i Libyen

Krigsherren Khalifa Haftar dömer ut möjligheterna till vapenvila i det krigshärjade Libyen. Det framkom vid ett möte mellan Haftar och Frankrikes president Emmanuel Macron, rapporterar Reuters..

DN - 2 timmar sedan

Löfven hoppas på medvind i slutspurten

Norrköping-Eskilstuna. Med bara dagar kvar av valrörelsen vädrar Socialdemokraterna morgonluft inför söndagens val till EU-parlamentet. Statsminister Stefan Löfven (S) anser att de politiska motståndarna vacklar om aborträtten, övergrepp mot kvinnor och stödet för public service.

DN - 2 timmar sedan

I Málaga stacks allt som var ”borgerligt” i brand

Från och med i dag till 26 maj går ett polariserat, konfliktfyllt och politiskt sargat Europa till parlamentsval. Finns det fortfarande hopp om EU-projektet? DN Kultur har bett tre skribenter att välja ut och skriva om var sin symbolmättad plats i Europa.

DN - 4 timmar sedan

Wallenbergssfärens riskkapitalbolag vill bygga ny it-jätte

Wallenbergsfärens riskkapitalbolag EQT har i det tysta köpt en rad it-bolag och samlar dem nu i ett nytt miljardföretag, Iver. Genom ”aggressiv tillväxt” vill man fördubbla omsättningen på några år med särskilt fokus på kunder med höga säkerhetskrav..

DN - 5 timmar sedan

”Bordtennisförbundet är tydligen inte redo att gå ut med hela sanningen”

Utredningen när det gäller sexuella trakasserier inom Bordtennisförbundet blev klar den 18 april. Men spelarna har ännu inte fått reda på resultatet. – Förbundet är tydligen inte redo att gå ut med hela sanningen.

DN - 5 timmar sedan

Person hittades död i lägenhet

Polisen har gripit en person i Solna som befann sig i samma bostad där en död människa hittats. Det är oklart hur personen har avlidit, men brott kan inte uteslutas enligt polisen..

DN - 9 timmar sedan

Fler vilda tigrar i sydvästra Bangladesh

Antalet vilda tigrar i floddeltaområdet Sundarbans i sydvästra Bangladesh har stigit för första gången på 15 år. Orsaken är bland annat mer intensiva insatser mot tjuvskyttar..

DN - 9 timmar sedan

Guide om EU-valet: Så vill partierna bekämpa brott i EU

Brottsbekämpning är en av svenskarnas viktigaste frågor i EU-valet 26 maj. Men vad betyder egentligen en röst på de olika partierna? Samtliga partier vill utöka EU-samarbetet när det kommer till att bekämpa brott men hur mycket varierar.

DN - 10 timmar sedan

Buss brinner i Jakobsberg

Ett fordon brinner vid Jakobsbergs pendeltågsstation. Ett vittne uppger för Expressen att det är en SL-buss som står i full brand. – Det är rök från den, men om det brinner där eller är rökutveckling, det vet vi inte än, säger Peter Lindgren, ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storstockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.