DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 00:47

DI - 15 maj 19 kl. 14:20

Mekonomens vd tankar aktier för närmare miljonenMekonomens vd Pehr Oscarson har på onsdagen köpt 11.500 aktier i bilservicekedjan. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Pehr Oscarson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mekonomensvd , tankar, aktierför , närmare, miljonen
DI - 15 nov 16 kl. 18:18

Finanschef tankar aktier i Com Hem

Com Hems finanschef Mikael Larsson har på tisdagen köpt 10.000 aktier i skabeloperatören för närmare 77 kronor per aktie..

DI - 16 nov 16 kl. 15:22

Intrum Justitias vd tankar aktier

Intrum Justitias vd Mikael Ericson har den 14 november köpt 1.500 aktier i bolaget till genomsnittskursen 307:49 kronor. Posten var därmed värd närmare 500.

DI - 02 mar 18 kl. 08:39

Storägare tankar aktier i Bulten

Storägaren Volito köpte på torsdagen ytterligare 25.608 aktier i Bulten som är underleverantör till fordonsindustrin. Transaktionskursen på närmare 1:10 kronor per aktie innebär att köpeskillingen för aktieposten var cirka 2,8 miljoner kronor..

DI - 27 feb 19 kl. 18:30

Familjen Lundin tankar aktier för 76 miljoner i Lundin Gold

Familjen Lundin har via ägarbolagen Zebra och Lorito köpt närmare 2 miljoner aktier i Lundin Gold för 5,4 kanadadollar per aktie. Likviden uppgick till motsvarande cirka 76 miljoner kronor. .

PrivataAffärer - 26 okt 18 kl. 10:34

Insiders som köpt aktier efter rapporterna

PA tipsar: Här hittar du Finansinspektionens insynslista Finansinspektionens insynslista är späckad av insidertransaktioner i kölvattnet av de senaste dagarnas rapportsläpp. Insiders får nämligen inte handla inför rapportering men när resultatet väl är offentligt är det fritt fram att handla igen. Fingerprints styrelseledamot Ted Elvhage har på fredagsmorgonen köpt inte mindre än 670 000 aktier

DI - 08 nov 18 kl. 17:43

Mekonomens vd miljonköper aktier

Bilservicekedjan Mekonomens vd Pehr Oscarson köpte på torsdagen aktier i bolaget för närmare 1,1 miljoner kronor..

PrivataAffärer - 10 maj 19 kl. 11:09

Hernhag: Tio aktier för en miljonportfölj

The Broker: Om du skulle placera 1 miljon på börsen vilka 10 aktier skulle du ha i din portfölj på långsikt?
Marcus: Om jag skulle köpa tio aktier skulle jag välja Investor, Kinnevik, Nobina, Sampo, Castellum och Swedish Match i Sverige. Enbridge i Kanada och i USA Oneok, Digital Realty Trust och Crown Castle.

Kristianstadsbladet - 26 apr 14 kl. 10:54

Tack för alla tankar

Foto: Tommy Svensson
Visionen Kristianstad Lyfter har verkligen engagerat kommuninvånarna. Jan Pålsson, kommundirektör, vill tacka för alla synpunkter som kommit in.
Under februari och mars genomförde vi en intensiv dialog om vårt underlag till ny vision för Kristianstad, Vision 2025: Kristianstad lyfter.

Affärsvärlden - 21 feb 17 kl. 07:39

Finanschef tankar i Oscar Properties

Fastighetsbolaget Oscar Properties finanschef Navid Rostam Khesal har den 16 februari köpt 4.000 aktier i bolaget till kursen 72:00 kronor per aktie, vilket innebär att köpet uppgick till närmare 290.000 kronor..

DI - 15 nov 17 kl. 07:04

Warren Buffett dumpar IBM – tankar Apple

Superinvesteraren Warren Buffett har sålt aktier för närmare 25 miljarder kronor i den amerikanska datajätten IBM. Han ökar samtidigt i Apple för omkring 5 miljarder..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Domstolsbeslut mot Matra Petroleums dotterbolag i USA

En amerikansk domstol har utfärdat en "temporary restraining order and injunction" mot Matra Petroleums amerikanska dotterbolag..

DI - 2 timmar sedan

Svagt på Wall Street – Tesla och Qualcomm tappar

New York-börserna återhämtade sig under onsdagskvällen men inte tillräckligt för att hämta hem tidigare nedgångar. S&P 500 handlas ned 0,2 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 3 timmar sedan

Byggjätten tror inte på prisfall: ”Kommer stiga 2 procent per år”

Läget på bostadsmarknaden är skört men priserna på både villor och bostadsrätter kommer fortsätta uppåt. Den bedömningen gör byggkoncernen Veidekke som sågar prognosmakare som tror på nya prisfall. .

DI - 3 timmar sedan

På Essity har digitaliseringen nått blöjstadiet

Inför Essitys kapitalmarknadsdag på torsdagen åkte Di till Göteborg för att ta pulsen på hygien- och hälsobolagets hetaste uppfinning, nyaste affär och färskaste affärsområdeschef: Ulrika Kolsrud. ”Tar man all digitalisering har det en väldigt stor potential”, säger hon till Di..

DI - 3 timmar sedan

Nya ministrar utnämnda i Österrike

Österrikes konservativa förbundskansler Sebastian Kurz har utnämnt fyra nya ministrar och en ny vice förbundskansler sedan en politisk skandal lett till att flera högerpopulistiska ministrar lämnat regeringen. Samtidigt står förbundskanslern själv inför en misstroendeomröstning..

DI - 4 timmar sedan

Tories gruppledare i parlamentet avgår i protest mot Mays brexitavtal

Andrea Leadsom, ledare för det brittiska regeringspartiet Tories i parlamentets underhus, hoppar av regeringen i protest mot Theresa Mays brexitplan..

DI - 4 timmar sedan

Theresa May överlever – åtminstone till fredagen

Storbritanniens premiärminister Theresa May ser ut att ha överlevt ytterligare en dag. Enligt uppgifter i brittiska medier väntar dock ytterligare ett ödesdigert möte på fredag..

DI - 4 timmar sedan

Hållbarhet kräver mod – och kanske lite revolution

Det senaste året har Agenda 2030 - till sist - hamnat på agendan. Överallt talas det om hur vi ska bli målmedvetna och bidra till en hållbar värld, i näringslivet, politiken och högskolan. .

DI - 4 timmar sedan

Fed ser behov av fortsatt tålamod i penningpolitiken

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve ser fortsatt behov av tålamod i penningpolitiken – särskilt om ekonomin bromsar in och inflationen förblir dämpad. Det framgår av protokollet för det penningpolitiska mötet i början av maj..

DI - 4 timmar sedan

Topp-vd:n öppnar för sin avgång – pekar ut möjliga efterträdare

Björn Rosengren har gjort succé som vd för Sandvik och på kapitalmarknadsdagen på onsdagen var hans budskap att verkstadsjätten har förändrats i grunden.  Samtidigt säger han till Di att han inte ”blir jättelångvarig” på Sandvik. ”Jag tror inte på att man ska sitta för länge som vd på sådana här bolag”, säger Björn Rosengren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.