Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 21 May, 21:53

Dagensanalys.se - 15 maj 19 kl. 14:12

Mediebarometern presenteras i GöteborgAlla göteborgare som läser DA borde verkligen skutta iväg till Mediebarometerns presentation och seminarium om deras årliga undersökning. Mediebarometern är en årlig undersökning om svenskarnas medievanor. Seminariet kommer handla om användningen av medierna och spridningen på olika plattformar, medieanvändning i olika delar av livet och vad som funkar och inte. Mediebarometern är en undersökning för alla medier och hur medieanvändningen ser ut i dag kan med dess långa tidsserie sättas i upp till fyrtio års perspektiv. Hela seminariet kommer att [. ] Inlägget Mediebarometern presenteras i Göteborg dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Göteborg, DA, Mediebarometerns, Mediebarometern, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mediebarometern, presenterasi , Göteborg
BT - 17 jun 14 kl. 09:30

Håll Jantestaden Göteborg på avstånd

Tisdag morgon, bara tre dagar kvar till midsommarafton! Lars Näslund är BT:s nye politiska redaktör. Läs hans premiärkrönika här!

Cornucopia - 15 jun 16 kl. 11:50

Kraftigt nedåt för lägenhetspriser i Stockholm och Göteborg under juni

Medan Mäklarstatistik och Valueguard släppte boprisstatistik för maj månad idag, så kan jag nedan  med läsarhjälp presentera utvecklingen för lägenhetspriserna i Stockholm och Göteborg än så länge i juni. Och priserna pekar nedåt. I Stockholm rasar priserna med 5.

Barometern - 19 jun 14 kl. 09:30

Flyglinje klar även till Göteborg

Vid en presskonferens klockan 13 i dag presenteras inte bara den nya linjen till Berlin, utan även dagliga flyg från Kalmar till Göteborg. Det är det brittiska flygbolaget BMI som kommer att trafikera linjerna. I ett pressmeddelande meddelar företaget nu att turerna mellan Berlin och Kalmar kommer att starta den 1 september i höst.

GT - 23 feb 18 kl. 12:25

Blåvitt-värvningen på plats i Göteborg

GÖTEBORG. Giorgi Kharaishvili, 21, har landat i Göteborg.Nu ska den georgiske talangen genomgå läkarundersökning och skriva kontrakt med IFK Göteborg, enligt GT:s uppgifter.

Expressen - 23 apr 13 kl. 11:46

Göteborg blir allt mer företagarovänligt

GÖTEBORG. I dag presenteras Svenskt näringslivs rankinglista över hur företagsvänliga kommunerna är. Göteborg faller ytterligare till plats 150 av 290..

Kristianstadsbladet - 13 jun 13 kl. 13:25

Hård dom över mutornas Göteborg

Den oberoende granskningskommissionen är inte nådig i sin rapport över det moraliska tillståndet i muthärvornas Göteborg.
Det är en hård dom som kommissionen fäller."Det fanns och finns en institutionaliserad historiskt omhuldad Göteborgsanda, och en bild av denna anda, där gränsöverskridande samarbete, pragmatisk handlingskraft och synbara resultat står i centrum", heter det bland annat i rapporten.

BT - 14 jun 13 kl. 13:52

Miljardsatsning på Borås-Göteborg

Sverige kommer att satsa 522 miljarder kronor på vägar och järnvägar ? däribland en ny järnväg mellan Borås?Göteborg.

GT - 04 dec 13 kl. 00:05

Henke presenteras i dag: "Blir spännande"

GÖTEBORG. På onsdagen presenteras Henrik Larsson som ny tränare i Falkenbergs FF. Spelarna jublar över att klubben lyckats knyta till sig ett såpass stort och respekterat namn.

GöteborgsPosten - 05 dec 13 kl. 14:30

Nu: Nya förslag för Heden presenteras

Just nu presenteras fem förslag för Heden i centrala Göteborg. Tidigast 2016 sätts spadarna i jorden..

GöteborgsPosten - 05 dec 13 kl. 14:30

Nya förslag för Heden presenteras

Just nu presenteras fem förslag för Heden i centrala Göteborg. Tidigast 2016 sätts spadarna i jorden..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - Igår: 14:34

Fyra av tio svenskar lyssnar på poddar

Nya podcasts tillkommer dagligen och allt fler svenskar lyssnar på poddar, att det är ett intressant annonsformat är mycket tydligt. Men hur många av svenskarna lyssnar egentligen på poddar, hur ofta lyssnar man och vad lyssnar man på? Det har Novus, på uppdrag av intresseorganisationen Sveriges Annonsörer, kartlagt i en ny rapport.

Dagensanalys.se - Igår: 16:00

Sverige i topp inom mobil e-handel

Criteo släpper nu Global Commerce Review, en rapport som är baserad på sök- och köpdata från tusentals återförsäljare i över 80 länder. Irland är världsledande, där 64 procent av alla köp på nätet är från mobila enheter. Sverige är dock hack i häl med 63 procent.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Så här mycket tjänar Twitch-kändisarna

En känd profil på Twitch kan tjäna miljontals kronor bara genom att spela spel. Men för att bli kändis krävs det oändliga antal timmar framför datorn samtidigt som tusentals konkurrenter vill erövra din plats på tronen. Om du är en spelutvecklare, producent av gaming-tillbehör eller säljer andra prylar så kan det kosta upp till en halv miljon kronor för att få en av de stora profilera på Twitch att samarbeta med ditt varumärke.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Hälften av svenskarna kan tänka sig ett köpfritt år

48 procent av svenskarna skulle kunna tänka sig att helt avstå från att handla nyproducerade saker i ett års tid. Kan du? När drygt 1.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

”Hela kundresan måste upplevas konsekvent och stämma överens med varumärket”

Emakina DBG vill skapa en ny typ av leadbyrå som kombinerar varumärkeskommunikation och teknik i samma erbjudande. Emakina DBG lanserar ett nytt e-handelserbjudande under ledning av Daniel Ahlqvist (Business Unit Director) och Jonas Stensved (E-commerce Solution Architect). Idag levereras e-handelslösningar allt som oftast av en teknikbyrå, men vi ser att kommunikation, kreativitet och teknisk utveckling behöver finnas i samma team för att möta konsumenternas ökade förväntningar.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

”TV och onlinevideo-reklamens framtid är ljudlös, eller är det precis tvärtom?”

Sitter och läser ett paper i Journal of Advertising Researchs mars-nummer och tänker på hur svårt det är att göra rätt nuförtiden i mediabranschen. I ärlighetens namn har det väl alltid varit svårt men på samma sätt som vi ökat möjligheterna att göra bra saker så har vi också ökat riskerna att göra fel. Låt mig bara först konstatera att i valet mellan online video- eller traditionell TV-reklam så är svaret i princip alltid om budgeten tillåter – välj båda.

Dagensanalys.se - Igår: 02:18

Så här snabbt måste din sida ladda för att ranka högre på Google

Enligt en ny studie genomförd av Searchmetrics finns det bevis på hur snabbt en sida måste laddas för att också ranka högre på Google. Sen hjälper det också om sajten är mobilanpassad. Enligt studien laddar sidor som rankar högt på Google i snitt på 1,19 sekunder.

Dagensanalys.se - Igår: 02:06

IKEA ökade närvaron på sociala kanaler med 495 procent – här är reklamfilmen

Enligt analysfirman 4C Insigts var det IKEA som fick störst effekt från sin reklam som visades under Game of Thrones i England. Det var när reklamfilmen visades under Game of Thrones på Sky som analysfirman kunde räkna hem en ökning på sociala kanaler om 495 procent för IKEA. Här är reklamfilmen: Inlägget IKEA ökade närvaron på sociala kanaler med 495 procent – här är reklamfilmen dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:36

Nu är det bara fyra bolag kvar

I skrivande stund är det bara fyra bolag kvar som vill köpa Kantar från WPP. Det är investmentbolagen Bain Capital, Apollo och Platinum som har lagt varsitt bud på Kantar. Men det lurar även en fjärde i vassen som lägger bud men vem det är vill inte WPP avslöja.

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:08

Google spårar alla dina köp

Google vet exakt vad du har köpt och när – i alla fall om du använder Gmail. Det var CNBC som först uppmärksammade att Google använder sin e-posttjänst Gmail för att hålla koll på vilka köp användare gör. De vet vilket köp du har gjort och när.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.