DN > Nyheter

Monday, 27 May, 08:12

DN - 15 maj 19 kl. 14:13

Kolonilotter anläggs på Söderhallarnas takTaket till Söderhallarna ska förses med 20 minikolonilotter som lottas ut till lika många stockholmare. Initiativet löper över sommaren..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Söderhallarnas, Söderhallarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kolonilotter, anläggs, Söderhallarnas, tak
Skånskan - 15 okt 18 kl. 15:23

Arbetet med ny förskola på tak trappas upp

MALMÖ Måndagen den 15 oktober stängs trafiken av på Upplandsgatan. Två rulltrappor ska lyftas ut när en förskola och 19 bostäder byggs ovanpå Lidls tak.Fram till och med klockan 16 på tisdagen är Upplandsgatan avstängd för trafik.

Vimmerby Tidning - 22 maj 13 kl. 08:25

Valmat tak och ny lekplats

Taket på nya äldreboendet blir valmat på gavlarna närmast grannarna. Vattendammen hägnas in för barnens säkerhet. Det anläggs en ny lekplats med isbana.

GöteborgsPosten - 23 dec 17 kl. 17:29

Här läggs grunden till racingsegrarna

Teamseger i WTCC och individuell seger för Thed Björk. Det går bra för Göteborgsbaserade Cyan racing. En del i framgången är teamets nya anläggning och de möjligheter den ger.

Skånskan - 08 mar 16 kl. 10:00

Förskola på taket

MALMÖ I dag invigs en ny takförskola med plats för 72 barn på Mobilia.Takförskolor finns det redan ett tiotal av i Malmö och med begreppet menas en förskola vars utomhusytor finns uppe på ett tak.
Den nya förskolan har sina lokaler på andra våningen.

YA - 13 mar 14 kl. 10:05

Strider om takhöjden i nya sporthallen

Foto: Uulas arkitekter
De kläds i svart plåt och får sluttande tak. När de nya sporthallarna tar form på pappret är alla nöjda med allt – utom takhöjden.
Det är en sju meter hög rektangel, klädd i svart plåt och med stora fönsterpartier som blir granne med det nybyggda bad- huset.

Skånskan - 16 dec 15 kl. 11:00

Sus bygger om för framtiden

SÖDERVÄRN Byggkranarna är i full gång. Men runt byggplatserna finns särskilda plank som ska dämpa bullret. Och lastbilar med byggmaterial får bara lossa bakom planket och får vänta långt utanför om det är kö.

Skånskan - 10 mar 17 kl. 14:00

Frivilliga får eloge under flyktingkrisen

Malmö Förväntningarna var stora när regeringens utredare lade fram sin rapport om flyktingkrisen 2015. Den som förväntade sig skarp kritik och tydlighet vem som brustit blev besviken. ERWP.

BT - 25 sep 12 kl. 07:18

"Burhöns bättre än frigående" - äggproducent vill avliva myt

Konsumenterna föredrar ägg från frigående hönor, enligt en undersökning från Sifo. Men äggproducenten Mats Andreasson vill avliva myten att höns som strövar fritt har det bättre än burhöns.
?

Magazin24 - 27 okt 12 kl. 08:20

Generationsskifte på Begagnade Bildelar

Magnus Daag har varit ägare till Begagnade Bil i Kolbäck sedan 1983. Snart är det dags för honom att ta ett steg tillbaka och låta dottern Anna och mågen Jonas ta över företaget. På Begagnade Bildelar i Kolbäck AB arbetar ett sammansvetsat gäng på sex personer.

SmålandsPosten - 19 mar 14 kl. 06:22

Verksamhet flyttad ? det blir inget åtal

Det blir inget åtal efter en anmälan om misstänkt brott enligt arbetsmiljölagen vid ett takarbete i Alvesta 2011. Anledningen är att bolaget inte längre finns i Sverige. Vid en inspektion i maj 2011 kunde Arbetsmiljöverket konstatera att det pågick ett takarbete på en fastighet i centrala Alvesta.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Catia Hultquist: Är de manliga tårarnas återkomst tecken på ett nytt machoideal?

Plötsligt gråts och snyftas det bland män i offentligheten som aldrig förr. DN:s Catia Hultquist anar att industrisamhällets trista robotideal är på väg ut..

DN - 3 timmar sedan

EU-valet: Fem saker du måste veta om nattens svenska resultat

Sverigedemokraterna och Centerpartiet vann störst framgångar i EU-valet medan Liberalerna behåller sin plats i parlamentet med en hårsmån.  DN listar fem saker du måste veta om nattens resultat i EU-valet..

DN - 7 timmar sedan

Så röstade dina grannar i EU-valet – sök valresultat i hela Sverige

Svenskarna har sagt sitt i valet till EU-parlamentet 2019. Hur röstade din kommun och ditt grannskap? I vår interaktiva grafik kan du se valresultatet i alla delar av Sverige – ända ner till din valkrets..

DN - 7 timmar sedan

Moderaterna fick sin revansch i EU-valet

Moderaterna fick sin revansch till slut. Partiet ökar flera procentenheter jämfört med besvikelsen från 2014.  – Jag hade det på känn, säger M-ledaren Ulf Kristersson..

DN - 7 timmar sedan

Nyval i Grekland efter valförlust

Grekland premiärminister Alexis Tsipras utlyser nyval efter vad som ser ut att bli en stor förlust i EU-valet. – Efter andra omgången av lokalvalen (den 2 juni) kommer jag att be presidenten att omedelbart utlysa nyval, säger Tsipras i ett tv-framträdande på söndagen..

DN - 7 timmar sedan

Abortdebatten lade skugga över jublet på KD:s valvaka

Kristdemokraterna gjorde sitt bästa EU-val någonsin, men den senaste veckans abortdebatt drog ned stämningen något.  Den allmänna opinionen på partiets valvaka var att KD blivit orättvist attackerade av de andra partierna och partiledarna.  – Det har varit alla mot Kristdemokraterna, säger partisekreteraren Peter Kullgren.

DN - 10 timmar sedan

Nauseda blir Litauens nästa president

Den oberoende mittenhögerkandidaten och ekonomen Gitanas Nauseda vann över den konservativa före detta finansministern Ingrida Simonyte i presidentvalet i Litauen..

DN - 11 timmar sedan

Enkel seger för USA i VM-genrep

USA fortsätter att visa storform inför fotbolls-VM. Det blev seger över Mexiko med 3–0 i den sista träningsmatchen inför turneringen som börjar om två veckor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.