DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 07:22

DI - 15 maj 19 kl. 14:04

Ny vd utsedd i GaroSmåländska Garo har utsett den tillförordnade vd:n Patrik Andersson till vd och koncernchef för bolaget..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Garo, Patrik Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny vd utseddi , Garo
PrivataAffärer - 20 feb 19 kl. 04:00

Hernhag: Osäkert nu – men långsiktigt är Garo helt rätt

Till teckningskursen 73 kr rekommenderade Privata Affärer teckna, https://www.privataaffarer.se/articles/2016/03/08/marcus-hernhag-teckna-genuint-garo/ Men efter rusningen till toppen på 268 kr i april 2017 har kursen backat till 177 kr.

PrivataAffärer - 31 okt 18 kl. 08:04

Garo ökar omsättningen

Garo redovisar ett resultat efter skatt på 22,7 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2018. Nettoomsättningen uppgick till 213 miljoner kronor (184). ”(Resultat och rörelsemarginal ökade) som ett resultat av stärkt bruttomarginal behjälpt av prisjusteringar, för att kompensera för högre materialkostnader och svag svensk valuta, samt skalfördelar från ökade volymer”, kommenterar vd Carl-Johan Dalin i rapportens vd-ord.

PrivataAffärer - 08 mar 16 kl. 23:17

Marcus Hernhag: Teckna genuint Garo

Det småländska elinstallationsbolaget Garo är på väg till börsen. Privata Affärers Marcus Hernhag har tittat närmare på bolaget och slutsatsen blir att Garo kan bli en bra placering för de kommande åren....

E24 - 11 mar 16 kl. 14:54

Laddat Garo lockar med lågspänning

Garo är ett litet Gnosjöföretag som säljer produkter för elinstallation. Tillväxtutsikterna är goda och lönsamheten bör vara hög och kanske stigande i bostadsbristens Sverige. Garo ska nu börsnoteras.

SvD - 16 mar 16 kl. 09:29

Garo-aktien rusar vid börsdebuten

Garo fick en urstark debut på Stockholmsbörsen, i alla fall om man ser till den inledande handeln. Garo-aktien, som var prissatt till 73 kronor inför första handelsdagen, rusade till 97 kronor de första tio minuterna på onsdagen..

DI - 14 mar 18 kl. 12:09

Svolder ökar i Garo

Svolder har förvärvat 110.070 B-aktier i Garo i dag, onsdag, och har därmed ökat sitt aktieinnehav i Garo till drygt 1 miljon aktier, motsvarande 10,1 procent av aktiekapitalet och rösterna. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 05 jun 18 kl. 13:10

Garo landar miljonorder

Garo meddelar att Falu kommun i en upphandling ingått avtal med Rexel om leverans av Garos laddstolpar. Det innebär att Falu kommun kommer att investera i 121 stycken laddstolpar, medförande 242 laddpunkter, från Garo till ett totalt värde om cirka 3,5 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

PrivataAffärer - 24 aug 18 kl. 07:45

Garo ökade omsättningen

Garo redovisar ett resultat efter skatt på 15,4 miljoner kronor för det andra kvartalet 2018 (17,9). Resultatet per aktie uppgick till 1:54 kronor (1:79). Rörelseresultatet i kvartalet ökade med 1 procent till 22,8 miljoner kronor och rörelsemarginalen uppgick till 10,6 procent (11,7).

IT24 - 22 feb 12 kl. 09:00

Garo söker stöd hos EDB

Elföretaget Garo köper en ny Dynamics-lösning av konsultbolaget EDB Ergogroup Systeam..

DI - 07 mar 16 kl. 07:47

Garo nästa bolag till börsen

Garo, som utvecklar och tillverkar produkter och helhetslösningar för elinstallationsmarknaden, är på väg till Nasdaq Stockholm och första handelsdag är beräknad till den 16 mars..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Essity investerar 400 miljoner i tysk fiberanläggning

Hygienbolaget Essity investerar 400 miljoner kronor i en integrerad anläggning för produktion av pappersmassa från alternativ fiber i form av växtbaserade restprodukter från jordbruket..

DI - 45 minuter sedan

Veoneers miljardinjektion utökas

Bilsäkerhetsföretaget Veoneers riktade miljardemission av aktier och konvertibler som meddelades i måndags utökas med åtminstone 100 miljoner dollar..

DI - 30 minuter sedan

Räntor & valutor: Starkare dollar och lägre amerikanska räntor

Amerikanska räntor sjönk någon punkt efter svensk stängning på onsdagen samtidigt som dollarn har stärkts något. .

DI - 45 minuter sedan

Klart: Ikea slår upp portarna i Mexiko

Nu står det klart att Ikea öppnar sin första affär i Mexiko under hösten nästa år..

DI - 1 timme sedan

Morgonkoll: Nedåt på Asienbörserna – handelshoppet falnar

Asienbörserna handlas ner under torsdagen efter att hoppet om en snabb lösning på handelskriget mellan USA och Kina falnat något..

DI - 1 timme sedan

Ny rapport: Elnätet räcker inte till för behovet

Dagens elnät räcker inte för att klara framtidens elbehov. Det hävdar Energiföretagen i en ny rapport. Energimarknadsinspektionen håller med om att omställningen till fossilfritt innebär utmaningar men varnar för osäkra prognoser..

DI - 1 timme sedan

Bidragsfusk för mer än 650 miljoner avslöjat

Bidragsfusk för mer än 650 miljoner kronor har avslöjats genom ett samarbete mellan Försäkringskassan och Skatteverket. Bara under fjolåret upptäcktes fusk för nästan 100 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Tomma klassrum pressar AF-leverantörer: ”Det är förödande”

Stora besparingar på Arbetsförmedlingen slår hårt mot underleverantörerna. Lernias vd Anders Uddfors är en av dem som tvingas säga upp personal före sommaren. ”Fler bolag kommer att gå under”, säger han.

DI - 1 timme sedan

USA: Nästa tullomgång minst en månad bort

Det är minst en månad kvar innan USA implementerar de föreslagna tullarna på kinesiska varor till ett värde om 300 miljoner dollar..

DI - 1 timme sedan

Nedåtgående humör för japanska Inköpschefer

Inköpschefsindex för den japanska tillverkningsindustrin sjönk till 49,6 i maj, jämfört med föregående månads 50,2, enligt preliminär statistik. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.