Barometern > Nyheter

Sunday, 26 May, 23:10

Barometern - 15 maj 19 kl. 13:51

Xperiment hotas av nedläggningEnligt bildningsförvaltningens sparförslag ska Science Centret Xperiment i kulturhuset läggas i malpåse. Bland de ansvariga för verksamheten ser man oro över vad som ska hända om laboratoriet inte får vara kvar..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Science Centret Xperiment

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Xperiment, hotasav , nedläggning
Skånskan - 03 apr 19 kl. 05:00

Föreslår nedläggning av brandstationer

Lödde Räddningstjänsten Syd hotas av ett underskott på 10 miljoner nästa år. I listan över möjliga besparingar pekas heltidskåren i Löddeköpinge och deltidsbrandkåren i Burlöv ut.Processen för att ta fram en budget för 2020 har inletts.

BT - 22 feb 13 kl. 13:46

JC hotas av nedläggning

Sju års lönsamhetsproblem får räcka, enligt ägaren Retail and Brands (RNB), som nu öppnar för nedläggning eller försäljning av klädkedjan JC. En strategisk översyn, som ska bli klar i höst, har inletts. Samtidigt har RNB skrivit ned värdet på JC med 260 miljoner kronor.

Västerbottens Folkblad - 15 dec 16 kl. 15:29

Bibliotek hotas av nedläggning

Biblioteket i Vännäsby hotas av nedläggning. Det oroar chefen för Länsbiblioteket i Västerbotten. – Det är mycket allvarligt när en kommun planerar att lägga ned ett folkbibliotek.

NSD - 26 nov 15 kl. 09:51

Jättesatsningen hotas av nedläggning

Luleå tekniska universitets biogasanläggning LTU green fuels i Piteå hotas av nedläggning..

BT - 24 sep 13 kl. 12:19

Viskadalsbanan hotas av nedläggning

Den dåliga standarden på Viskadalsbanan kan betyda ett hot om nedläggning på sikt. Det befarar tåganställda, som vill att politikerna får upp ögonen för banans framtid. I idag fick kommunalrådet Lisa Dahlberg (S) själv känna på en skakig färd från förarsätet.

Jönköpingsnytt - 15 jun 12 kl. 19:15

Träffpunkt Kålgården hotas av nedläggning

Träffpunkt Kålgården hotas av nedläggning. När socialnämnden har möte på tisdag i nästa vecka är tjänstemannaförslaget att aktivitetscentret och mötesplatsen, som riktar sig till personer över 18 år med någon form av funktionsnedsättning, läggs ner. Anledningen är att förvaltningen ska spara pengar..

Magazin24 - 20 feb 13 kl. 17:09

IBK Hallsta hotas av nedläggning

IBK Hallstas innebandyklubb kan läggas ner. IBK Hallstahammar hotas av nedläggning. Det finns inte tillräckligt med folk som vill engagera sig ideelt i innebandyklubben och om inget händer förrän den 25 april kan klubben läggas ner, skriver vlt.

SN - 06 sep 13 kl. 21:54

Bildspel: Älskad bybastu hotas av nedläggning

Ända sedan 30-talet har den röda bastustugan längs med Vrenaån varit en fast punkt för bastubadande entusiaster i bygden. Nu hotas den av nedläggning då man inte längre har råd med driftkostnaden..

GöteborgsPosten - 27 nov 13 kl. 13:54

Journalisthögskolan hotas av nedläggning

Journalisthögskolan i Göteborg hotas av nedläggning. Institutionen kan drabbas av kraftiga hyreshöjningar vid årsskiftet..

GöteborgsPosten - 27 nov 13 kl. 13:54

Journalistutbildning hotas av nedläggning

Journalisthögskolan i Göteborg hotas av nedläggning. Institutionen kan drabbas av kraftiga hyreshöjningar vid årsskiftet..

Fria Tidningen - 24 jan 14 kl. 08:04

Stjärnlaget hotas av nedläggning

Kultur Filmfestival Angered United är filmen om fotbollslaget som klättrade i seriesystemet från division fem till division två på kortast möjliga tid. Men trots framgångssagan hotas nu laget av nedläggning. .

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

William Nylander med i VM:s all star-lag

Barometern - 30 minuter sedan

Svenskt bolag indraget i dansk momssvindel

Barometern - 30 minuter sedan

Anttila guldhjälte och nationalidol

En 33-årig jätte har blivit Finlands stora nationalidol. Förre Örebroforwarden Marko Anttila sköt två mål och avgjorde VM-finalen i ishockey mot Kanada. Laget som ingen trodde på fullbordade askungesagan och vann med 3–1..

Barometern - 30 minuter sedan

Stora slagsmål på pendeltågsstationer

Barometern - 30 minuter sedan

Fi ser ut att mista sitt enda mandat

Feministiskt initiativ skrällde i förra EU-valet och partiets representant Soraya Post kunde ta plats i Bryssel. Fem år senare har partiet gått kräftgång i opinionen och ser nu ut att förlora sitt enda mandat..

Barometern - 30 minuter sedan

De gröna visar musklerna i Finland

Miljöpartiet De gröna är det finländska EU-valets raket. Partiet ökade kraftigt och lär knipa två av Finlands 13 mandat i Bryssel. Även högerpopulistiska Sannfinländarna går framåt något men störst parti blir konservativa Samlingspartiet..

Barometern - 45 minuter sedan

M störst i skolvalet – men få kunde rösta

Barometern - 45 minuter sedan

TT-FLASH: Finländskt VM-guld

Finland har fullbordat skrällen och sensationellt vunnit VM-finalen i ishockey mot Kanada med 3–1. Det är Finlands tredje VM-guld..

Barometern - 1 timme sedan

Rösträkning: Här kan du se valresultatet växa fram

6 305 valdistrikt ska räknas. I takt med att det sker uppdateras grafiken nedan..

Barometern - 1 timme sedan

"Aladdin" går bättre än väntat

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.