Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 22 May, 15:21

Blekinge Läns tidning - 15 maj 19 kl. 14:00

Glädje bland anställda: ”Det här ska firas!”På några timmar har dysterhet bytts till glädje. De anställda på arbetscentrum får sin lön i maj. – Det här ska firas, säger Mats Hultberg..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Mats Hultberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glädjebland , anställdaDet här ska , firas
Dagens PS - 8 timmar sedan

TV-kockens krogkollaps – 1.000 anställda får gå

Rekonstruktörerna till TV-kocken Jamie Olivers restaurangkedja uppger att 22 restauranger stängts vilket innebär att 1.000 arbetstillfällen försvunnit som ett resultat av rekonstruktionen. Det rapporterar Sky News.

YLE - 24 apr 15 kl. 17:30

Nu talar anställda ut om vanvården på Astrea

En del av de äldre på servicehuset Astrea i Hangö hade det inte så bra sin sista tid i livet, säger en anställd. Skulle hon få göra om allt så skulle hon genast ha polisanmält de fysiska och psykiska trakasserier som sägs ha pågått i många års tid utan att någon ingrep. Det ska ha handlat om allt från kalla duschar och stölder till ofrivillig bantning och hårdhänthet.

Skånskan - 09 okt 15 kl. 06:00

Missnöje bland anställda

Dalby Anställda på Björkbacken i Dalby slår larm om svåra missförhållanden på äldreboendet.– Många av oss gråter och har ont i magen på grund av hur vi behandlas och i med att vi är för få – till följd av att så många slutat eller sjukskrivits – drabbas även de boende när frukost och medicinering försenas, säger en av dem.
En anmälan har nu lämnas till kommunen och facket har kopplats in.

Skånskan - 09 okt 15 kl. 06:00

Tio av kyrkans anställda har lämnat Eslöv

Eslöv För sex år sedan var arbetsklimatet i Eslövs församling så hårt att flera anställda valde att sluta. Både företagshälsovården och psykologer kopplades in för att reda ut konflikterna.
Nu verkar nya problem ha blossat upp och på 1 1/2 år har tio personer lämnat sina tjänster.

Kristianstadsbladet - 13 mar 14 kl. 06:30

Anställda i kommunen är nöjda

Foto: Bosse Nilsson
Arbetsklimatet på Östra Göinge kommun är gott. Det framgår av den medarbetarenkät som gjorts för andra gången. Betyget blir 3,8.

Cornucopia - 10 aug 14 kl. 17:58

10% fler statligt anställda när alliansen "skurit ner"

Medan staten inte klarar av att ordna mat och vatten till skogsbrandspersonalen, kan man konstatera att under alliansregimen har antalet statligt anställda fortsatt svälla. Sedan Göran Perssons socialistregims sista hela år 2005 har antalet statligt anställda ökat med 24 300 personer, varav 19 400 fast anställda, eller ca 10%. Till detta kommer det allt populärare mörkertalet av bemanningsföretag och konsulter, som t ex hanterar katastrofen lärarlegitimationen.

IDG - 04 jul 13 kl. 15:11

Så här blir glada blir Samsungs anställda av att släppa 4k-tv i Sydkorea

Det går inte att ta miste på den glädje Samsung lyckats fånga på bild. De anställda i Sydkorea gör sig redo för att lansera två nya modeller av företagets 4k-tv-apparater genom att hurra halvhjärtat..

Cornucopia - 04 mar 15 kl. 09:19

Fakta: Aldrig förr har så många varit fast anställda i Sverige som nu

Det bedrivs ifrån socialistiskt och fackligt håll en desinformationskampanj om att fasta jobb är på väg bort. Verkligheten (definition av verkligheten: SCB:s statistik) är istället att aldrig förr har så många varit fast anställda i Sverige som nu.
Under Göran Perssons gamla socialistregim var fjärde kvartalet 2005 blott 3 270 700 fast anställda i Sverige.

Dagensanalys.se - 26 okt 16 kl. 15:30

Framgångsrikt att använda sig av sina anställda på sociala medier

Stora företag och varumärken börjar i allt större utsträckning använda sina egna anställda för att bättra på sin image och räckvidd på sociala medier, något som verkar vara en smart strategi. Marknadföringsavdelningarna på företagen ser till att de anställda skriver ”positiva, intresseväckande och hjälpsamma berättelser som handlar om varumärket”, rapporterar AdWeek. Som några exempel finns Mastercard, som under sommaren hade ett ”ambassadörsprogram”  där man fick sina anställda att dela innehåll relaterat till deras varumärke på sina personliga sociala kanaler från företagets intranät.

HBL - 31 okt 12 kl. 14:56

Kommunalt anställda vill jobba längre

De kommunalt anställdas intresse för att gå i pension har avtagit. För ett par år sedan ville många pensionera sig redan innan de hade uppnått den lägsta pensionsåldern, men nu vill allt fler jobba längre. I en enkät om de kommunalt anställdas välmående sade nästan 40 procent att de tänker jobba tills de fyller 65 år eller till och med längre.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Tarantino tar sig an Mansonmorden

I "Once upon a time in Hollywood" skildrar Quentin Tarantino de så kallade Manson-morden på ett annorlunda sätt. Men han har inte kontaktat Roman Polanski före, under eller efter inspelningen..

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Georgsson ny ordförande för Pappers

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Tonåring blev misshandlad

En 18-årig kille blev misshandlad av en annan kille. Det inträffade i anslutning till en träning..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Här är föreningarna som delar på 269 000 kronor

16 lokala föreningar får dela på 269 000 kronor när Lions Club nu delar ut sitt årliga barn- och ungdomsbidrag. .

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Utökad vargjakt tillåts i Tyskland

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Alliansen: Vi står fast vid beslutet

Alliansen kommer att begära att hälso- och sjukvårdschefen Lars Almroth slutar, även om förslaget blir nedröstat. – Vi står fast vid det beslutet, säger regionrådet Lars Karlsson (C)..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

TV: Här vandrar lodjuret förbi brevlådorna

Att se ett lodjur är få förunnat då det är ett av de mer skyggare djuren. Men under onsdagsmorgonen lyckades Jens Säbrink när ett lodjur vandrade förbi utanför hans hus. – Det var en häftig upplevelse, säger han..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Elev har fått skriftlig varning

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

SAS och Airbus i gemensamt elflygsprojekt

Flygbolaget SAS går ihop med franska flygplanstillverkaren Airbus i ett forskningsprojekt kring elflyg..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ibiza-lotteri i regeringskrisens spår

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.