SR > Nyheter

Monday, 20 May, 08:56

SR - 15 maj 19 kl. 13:51

Frågorna hopar sig kring tyskt armborstfallFrågetecknen hopar sig fortfarande runt de makabra dödsfynd som gjorts i Tyskland de gångna dagarna. Fem personer med anknytning till varandra har hittats döda, tre av dem ihjälskjutna med armborst. Åklagare betecknar det som kollektivt självmord..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Tyskland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frågorna, hoparsig kring , tyskt, armborstfall
SvD - 20 aug 14 kl. 09:09

Frågorna hopar sig kring vad Eniros ledning visste

Frågorna hopar sig kring vad ledningen inom sökbolaget Eniro egentligen visste samtidigt som kursrallyt nådde sin kulmen. "Vi utgår från att Finansinspektionen startar en utredning", säger Aktiespararnas vd Carl Rosén..

Expressen - 21 nov 15 kl. 12:49

Frågorna hopar sig inför förhör av Magid

Varför var Moder Mothanna Magid helt öppen på Facebook med var han befann sig och skrev sitt namn på ytterdörren, om han nu planerade terrordåd? Frågorna hopar sig om gripandet..

Sydsvenskan - 13 maj 19 kl. 14:08

Ännu ingen lösning på tyskt armborstfall

Obduktion är nästa steg i polisens utredning av tre mystiska dödsfall i tyska Passau i helgen. Personal på ett av stadens hotell gjorde då en makaber upptäckt när tre personer hittades döda med pilar i både huvud och bröst. Totalt tre armborst har hitta.

Sydöstran - 13 maj 19 kl. 14:08

Ännu ingen lösning på tyskt armborstfall

Blekinge Läns tidning - 13 maj 19 kl. 14:08

Ännu ingen lösning på tyskt armborstfall

Kristianstadsbladet - 13 maj 19 kl. 14:08

Ännu ingen lösning på tyskt armborstfall

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 19 kl. 14:08

Ännu ingen lösning på tyskt armborstfall

Obduktion är nästa steg i polisens utredning av tre mystiska dödsfall i tyska Passau i helgen..

SmålandsPosten - 13 maj 19 kl. 14:08

Ännu ingen lösning på tyskt armborstfall

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Assange begärs häktad i sin utevaro

Vice överåklagare har lämnat in en framställan där Wikileaks grundare Julian Assange begärs häktad i sin utevaro. Det skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande..

SR - 1 timme sedan

Lundgren om anklagelserna: Överdrivet

Enligt uppgifter ska Sverigedemokraternas förstanamn till EU-parlamentet Peter Lundgren ha bettet sig olämpligt mot en partikamrat på en fest. – Det är en väldigt överdriven historia, säger Peter Lundgren (SD)..

SR - 1 timme sedan

Winberg (SD): Jag fick en smärre chock

Sverigedemokraterna stryker Kristina Winberg som kandidat till EU-parlamentet. Enligt partiet har hon uppträtt omdömeslöst. – Jag fick en smärre chock, säger Winberg till Ekot..

SR - 2 timmar sedan

Rekordlånga handläggningstider i asylmål

Hård belastning på migrationsdomstolarna har lett till rekordlånga handläggningstider på upp mot 21 månader. Nu begär Domstolsverket utökat anslag..

SR - 2 timmar sedan

Tåg till Europa – viktig fråga för EU-politikerna

Bättre tågförbindelser från Sverige till kontinenten är viktiga, enligt partiernas EU-kandidater. Men få av dem kommer ta tåget till Bryssel om de blir invalda, visar Ekots enkät..

SR - 2 timmar sedan

Österrikes inrikesminister hänger löst

Regeringskrisen i Österrike har resulterat i att nyval ska hållas efter sommaren. Men nu är frågan hur landet ska styras fram till dess. I konflikten mellan koalitionspartierna, det högerpopullistiska FPÖ och konservativa ÖVP, står den omstridde inrikesministerns framtid på spel..

SR - 2 timmar sedan

Här hålls rättegångar mot IS-terroristerna

I kurdiskt kontrollerade norra Syrien genomförs nu terroristrättegångar mot vissa av de tusentals IS-terrorister som greps när kalifatets sista fäste, Baghouz, föll för två månader sedan. Vår korrespondent har varit med på en rättegång..

SR - 3 timmar sedan

Mycket fusk när din mat levereras till dörren

Att få sin matkasse eller paket levererat till dörren blir allt vanligare. Samtidigt har transportbranschen stora problem med fusk och regelbrott..

SR - 5 timmar sedan

Matbristen i Jemen driver upp priserna

I de städer i Jemen där det finns mat har priserna ökat så kraftigt att vanlig basmat nu kostar vad ett besök på lyxrestaurang tidigare kostade..

SR - 8 timmar sedan

Många döda efter skjutning på bar i Brasilien

I norra Brasilien ska elva ha dödats i en attack på en bar i staden Belem, rapporterar flera nyhetsbyråer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.