DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 19:17

DI - 15 maj 19 kl. 13:53

EU-special hela kvällen i DiTV och Expressen TVKlimatdebatt i Sverige, EU-fokus i Expressenprogrammet Bara Politik och internationella toppkandidaterna drabbar samman i debatt i Bryssel. Di TV sänder EU-valspecial hela kvällen tillsammans med Expressen TV, med start klockan 17.00..
Läs mer på DI
Läs mer om:
DiTV, Expressen TV, Sverige, Expressenprogrammet Bara Politik, Bryssel, TV, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-specialhela , kvälleni , DiTVoch , ExpressenTV
Expressen - 15 maj 19 kl. 00:37

EU-special hela kvällen i Expressen TV och DiTV

Klimatdebatt i Sverige, EU-fokus i programmet Bara Politik och internationella toppkandidaterna drabbar samman i debatt i Bryssel.Expressen TV och Di TV sänder EU-valspecial hela kvällen i kväll med start klockan 17.00..

Expressen - 17 jul 14 kl. 11:30

Kvibille Ädel Special – inte särskilt speciell

HALMSTAD. Kvibille Ädel Special är inte tillräckligt speciell. Det anser Livsmedelsverket.

Expressen - 23 okt 16 kl. 16:37

20.00: "Special" om offensiven mot Mosul

Expressens utrikeskorrespondent Magda Gad och fotograf Niclas Hammarström bevakar just nu offensiven mot Mosul på plats i Irak. Men varför är det viktigt att rapportera från krigszoner och vara på plats där det händer? Expressen TV sänder i kväll 20.

Expressen - 02 jul 14 kl. 15:52

Specialöl ska locka golfare till Blekinge

Dricker golfare mer öl än andra? Ja, det är upp till var och en att avgöra. Klart är i alla fall att specialölen Eagle 6.

Expressen - 02 jul 14 kl. 15:52

Specialöl ska locka golfare till Blekinge

Dricker golfare mer öl än andra? Ja, det är upp till var och en att avgöra. Klart är i alla fall att specialölen Eagle 6.

Expressen - 07 okt 16 kl. 23:04

Karlskronas seger- recept: Special teams

Karlskrona tangerade på fredagen sitt klubbrekord; fyra raka segrar i SHL. Man gjorde det efter att ha krossat Rögle i ABB Arena – mycket tack vare special teams. – Vi spelar strikt och alla vet vad vi ska göra, säger 1-0-skytten Mattias Guter..

YLE - 29 okt 16 kl. 19:20

Shefki Kuqi: Jag är Finlands "Special One"

Människor som skäller på mig vet inte vad som händer bakom kulisserna, säger FC Inter-tränaren Shefki Kuqi som klarade sig undan med endast ett nedflyttat lag ur fotbollsligan 2016. Han jämför sig själv med José Mourinho. Shefki Kuqi hade ”chansen” att göra tvivelaktig historia i fotbollsligan på lördagskvällen.

GT - 04 maj 18 kl. 22:20

Kunglig glans vid invigningen av Special Olympics Games

Årets Special Olympics Games i Göteborg invigdes under stort pompa och ståt i Lisebergshallen under fredagskvällen.Utöver 900 peppade idrottare fanns även prins Daniel på plats.”Jag känner mig pirrig av att stå här, och jag ska inte ens tävla”, sa prinsen i sitt invigningstal..

HBL - 31 mar 14 kl. 07:48

Övergångsställen under lupp

Den här veckan kommer polisen att specialövervaka trafiken vid övergångsställen. Fokus kommer speciellt att ligga på bilister som struntar i att bilen eller spårvagnen bredvid har stannat strax före ett övergångsställe. De här förarna utgör ett allvarligt hot mot fotgängarnas säkerhet.

SR - 16 jun 13 kl. 00:35

Special: Svenska ryssbragder vi minns

De svenska basketdamerna måste troligen vinna mot "omöjliga" Ryssland på söndagskvällen för att hålla sig kvar i EM. Radiosporten har tagit fram referat tidigare bragder som kanske kan inspirera..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Efter Swedbankhärvan – nu synas Finansinspektionen av EU

EU synar Finansinspektionens tillsyn av Swedbank. I ett brev begär EU-kommissionen information om myndighetens åtgärder, ”så att vi kan kontrollera om den utfört en effektiv tillsyn av Swedbank” enligt de krav som finns. .

DI - 30 minuter sedan

Amerikanska myndigheter undersöker Boeings agerande

Den amerikanska finansmyndigheten Securities and Exchange Commission, SEC, ska undersöka om Boeing på ett adekvat sätt beskrivit problematiken med de olycksdrabbade, och numera strandade, 737 MAX-planen. .

DI - 45 minuter sedan

Tapp för KD i senaste Sifomätningen

Centerpartiet stiger kraftigt i den senaste och sista Sifoundersökningen om partiernas väljarstöd inför söndagens EU-val. Kristdemokraterna — som tampats med avslöjanden om EU-parlamentsledamoten Lars Adaktussons röstning i abortfrågor — tappar nästan lika mycket..

DI - 45 minuter sedan

Flera skadade i explosion i Frankrike

En explosion har inträffat på en gågata i Lyon i Frankrike, rapporterar nyhetsbyrån AFP..

DI - 1 timme sedan

Josab spår bättre resultat och intäkter för helåret

Spotlight-listade Josab, verksamt inom vattenreningssystem, räknar med att rörelseresultat för 2019 kommer att förbättras betydligt jämfört med 2018, med betydligt högre intäkter, och starkare kassaflöde..

DI - 1 timme sedan

Ny vd på bioteknikbolaget Biotage

Biotage har utsett Tomas Blomquist till ny vd, en tjänst som han tillträder den 6 november. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Société Générale inleder bevakningen av Lundin Petroleum med säljrek

Franska Société Générale drar fram säljstämpeln för Lundin Petroleum. Riktkursen indikerar en nedsida om knappt 8 procent..

DI - 1 timme sedan

Net Gamings vd har köpt aktier för närmare 1 miljon

Net Gamings vd Marcus Teilman köpte drygt 230.000 aktier i Net Gaming den 24 maj, framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 1 timme sedan

Sveriges gräddhyllor län för län – här är de dyraste adresserna

115.000 kronor per kvadrat. Så mycket kostar det i snitt att bo på Sveriges dyraste gata.

DI - 1 timme sedan

Uppåt på Europabörserna – Vodafone och Anglo American steg på rekommendationer

Europabörserna avslutade handelsveckan med utveckling i positiv riktning, efter att ha fallit tungt på torsdagen. Samlingsindexet Stoxx 600 var upp 0,6 procent för dagen men ned 1,5 procent för veckan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.