Alingsås tidning > Nyheter

Monday, 27 May, 07:15

Alingsås tidning - 15 maj 19 kl. 13:48

Störningar i trafiken på E20En singelolycka inträffade på E20 i höjd med Hols kyrka vid halvtvåtiden på onsdagseftermiddagen. Räddningstjänst, polis och ambulans har larmats till platsen. Enligt Trafikverket är det i nuläget störningar i trafiken på E20 förbi olycksplatsen..
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
E20, Hols, Trafikverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Störningari , trafiken, E20
Nerikes Allehanda - 07 nov 16 kl. 17:27

Två bilar krockade – trafikstörningar på E20

Det är trafikstörningar på E20 efter en trafikolycka på E20 i närheten av Marieberg..

Nerikes Allehanda - 02 mar 17 kl. 10:50

Trädfällning leder till störningar på E20

Under torsdagen, mellan klockan 10.45 och 15.00, kommer trafiken på E20 mellan Laxå och Finnerödja att störas i samband med trädfällning..

GT - 06 okt 15 kl. 18:09

Stora trafikstörningar på E20 efter bilolycka

En man är förd till sjukhus efter en tvåbilskrock på E20 i höjd med Lerum. Olyckan har lett till kraftiga trafikstörningar..

Nerikes Allehanda - 19 maj 17 kl. 20:59

Störningar på E20 vid Marieberg i riktning mot Örebro

Just nu ska det vara en stillastående bil i vänster körfält på E20..

Expressen - 20 apr 18 kl. 15:43

Bil och mc i krock – trafikstörningar på E20

Ett körfält har stängts av på E20 efter att en bil och motorcykel krockat, skriver GP.– Det är avstängt i riktning mot Vårgårda, säger Henrik Gunnarsson på räddningstjänsten till tidningen..

Nerikes Allehanda - 07 nov 16 kl. 17:27

En till sjukhus efter krock på E20

Det var trafikstörningar på E20 efter en trafikolycka på E20 i närheten av Marieberg..

Alingsås tidning - 28 dec 17 kl. 12:50

Singelolycka på E20

En singelolycka har inträffat på E20 norr om Vårgårda. Klockan 12.25 på torsdagen kom larm om att en personbil kört av vägen i södergående riktning, i höjd med avtagsvägen mot Tåstorp.

Expressen - 01 apr 15 kl. 13:16

Två lastbilar i krock – stora trafikstörningar

Vid 12.30 på onsdagen krockade två lastbilar med varandra i Alingsås. Olyckan har orsakat stora trafikstörningar på E20, där olyckan inträffade.

Nya Wermlands Tidningen - 18 sep 17 kl. 15:52

Risk för trafikstörningar

Länsstyrelsen i Örebro län varnar för eventuella trafikstörningar på E20/E18. Det handlar om militära transporter som färdas genom länet med anledning av militärövningen Aurora 17. Störningarna väntas i dag, måndag och under tisdagen..

Alingsås tidning - 23 nov 16 kl. 05:30

Klart släppa på trafiken på E20

Med start på tisdag i nästa vecka börjar trafiken ledas om till den nybyggda E20-sträckan norr om Alingsås.
– Det kommer bli lite stökigt för trafikanterna, säger Anders Nordeman, Trafikverkets projektledare. Under hösten 2015 påbörjades arbetet med att bygga om E20 mellan Kristineholm och Bälinge.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 12 timmar sedan

Glittrande studenter till bal

På söndagskvällen anlände Alströmergymnasiets avgångselever till Grand Hotel där studentbalen äger rum.
Precis som vanligt var det minst sagt knökfullt runt Lilla torget och längs med Bankgatan, där studenterna kunde beskådas på sin väg upp mot hotellet. Rörda familjemedlemmar, stolta vänner och allmänt nyfikna fick se kvällens huvudpersoner glittra och stråla i kapp med solen, som lägligt nog bestämt sig för att lysa över Alingsås denna eftermiddag och kväll.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Iver – nya namnet på Candidator

Candidator, Alingsåsföretaget som levererar IT-drifttjänster, heter numera Iver – namnbytet skedde i veckan och är ett led i en satsning på att bli bäst i Norden.
Det är Candidator, tillsammans med DGC och Solid Park, som nu har gått samman under namnet Iver. – Vi slår samman tre någorlunda lika stora bolag.

Alingsås tidning - Igår: 10:48

Misstänkt narkotikabrott efter bråk

Vid klockan elva på fredagskvällen uppstod ett bråk på Stures i Alingsås, där en person ska ha bråkat med en ordningsvakt. Exakt hur bråket tog sig uttryck finns inga uppgifter om. Det hela slutade med att den bråkande personen anmäldes för ringa narkotikabrott eget bruk..

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Draksuccé på Murartorget

Oj, vad populär Bolibompadraken är! Murartorget var fullt av barn och föräldrar när draken och hans vänner Ayla och David bjöd på show – och solen sken faktiskt över dem. – Solen skiner alltid i drakens trädgård, förklarade programledaren Ayla Kabaca när klockan slog halv fem och Bolibompadraken klev in på Murartorgets scen.

Alingsås tidning - I förrgår: 10:28

Automatlarm i rådhuset

Ett automatlarm löstes ut i ett serverrum i rådhuset under fredagsmorgonen. Släcksystemet gick igång men någon brand var det aldrig fråga om. Orsaken till att larmet utlöstes är oklart.

Alingsås tidning - I förrgår: 08:57

Efter folkstormen: Åter gratis parkering

Nu är det återigen gratis parkering på Marknadsplatsen i Vårgårda. I dag, fredag, har avgiftsskyltarna ersatts av 4-timmarsskyltar. Som AT har berättat tidigare i papperstidningen och e-tidningen infördes parkeringsavgift på Marknadsplatsen och det närbelägna kvarteret Muraren för två veckor sedan av fastighetsägaren Vårgårda Bostäder, som behövde få täckning för kostnaden att underhålla ytorna.

Alingsås tidning - 24 maj 19 kl. 05:30

Politiska straffar mellan matcherna

1-1 i matchserien – dags för ett tungviktsmöte! Daniel Filipsson (M) drog ner till Partille Arena och utmanade sin kommunstyrelsekollega Marith Hesse på straffar.
– Sävehof finns i vårt DNA, säger Hesse, kort in i samtalet efter handskak samtidigt som hon pekar på sin tröja och undrar var Filipsson har sin.

Alingsås tidning - 23 maj 19 kl. 19:21

Polis tog kniv från man

Vid lunchtid på torsdagen kontrollerade polis en man på Norra Ringgatan. Mannen hade en kniv på sig som togs i beslag. En anmälan om brott mot knivlagen har upprättats..

Alingsås tidning - 23 maj 19 kl. 15:40

”Smörja gemenskapen”

Triangelträsket blev Stationsparken. Och nu vare den invigd!
Det är en underbar försommarkväll i Västra Bodarna.

Alingsås tidning - 23 maj 19 kl. 05:30

Ny folkfest nalkas

Någon sydländsk karnevalsstämning som i fjol kanske det inte blir. Enligt väderprognoserna ska det bli svalare till helgen. Fast en folkfest är vårmarknaden alltid oavsett väder.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.