Barometern > Nyheter

Thursday, 23 May, 07:44

Barometern - 15 maj 19 kl. 13:20

Hiphopartisten gästar fritidsgården MejerietMed låten Chagga fick Imenella sitt stora genombrott förra sommaren. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt - på fredag spelar hon i Nybro. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Mejeriet, Chagga, Imenella, Nybro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hiphopartisten, gästar, fritidsgården, Mejeriet
Skånskan - 07 feb 17 kl. 14:00

Ideellt musikcenter växer fram

ESLÖV I Lantmännens tidigare fastighet håller ett 330 kvadratmeter stort musikcentrum för unga på att växa fram i Eslöv.
Här huserar skivbolaget GIAA som startats av fyra unga entusiaster med hiphopartisten Gor Dominans i spetsen. Arbetet sköts än så länge av ideella krafter – men man hoppas få Eslövs kommun och olika företag att sponsra.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

USA:s sista kända slavskepp hittat

Barometern - 45 minuter sedan

Personkryss öppnar dörren till parlamentet

Skrällarna är sällsynta men ett lyckat personval är vanligare i EU-valet..

Barometern - 45 minuter sedan

Bonnie Tyler och Perrelli till "Sommarkrysset"

"Sommarkrysset" är tillbaka i rutan i sommar och bland artisterna som kommer att uppträda på stora scenen på Gröna Lund i Stockholm finns brittiska sångerskan Bonnie Tyler, som gästar premiärprogrammet den 8 juni..

Barometern - 45 minuter sedan

Minst ett års rehab efter knäskador

Barometern - 45 minuter sedan

Han får Lena Nyman-priset

Barometern - 1 timme sedan

Vem vinner och vem förlorar på två kommuner på Öland

Folkomröstning på Öland ”Vi ska fortsätta att utveckla den verksamhet vi har i dag i stället för ägna pengar och kraft åt att bryta sönder två väl fungerande kommuner och förvaltningar.”.

Barometern - 1 timme sedan

Vem vinner och vem förlorar på två kommuner

Folkomröstning på Öland ”Mindre byråkrati med korta beslutsvägar borgar för bättre anpassning av den kommunala planeringen till lokala förutsättningar. Vi ska fortsätta att utveckla den verksamhet vi har i dag.”.

Barometern - 1 timme sedan

Splittrade britter i oönskat val

Totalfiasko hotar för Konservativa partiet när Storbritannien i dag håller sitt EU-val – trots löftena om att lämna unionen redan i mars. Även Labour lär få det tufft när de etablerade partierna straffas för sin oförmåga att enas om brexit..

Barometern - 1 timme sedan

Nu berättar Frostenson själv om Akademikrisen

I dag kommer boken som många har väntat på. I "K", vars titel bland annat syftar på Kafkas "Processen", berättar Katarina Frostenson själv om tiden i landsflykt sedan krisen i Svenska Akademien uppstått..

Barometern - 1 timme sedan

Svenskt bolag designar ny bärbar konsolOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.