Sydöstran > Nyheter

Sunday, 26 May, 17:30

Sydöstran - 15 maj 19 kl. 13:20

Chockbeskedet för anställda drogs tillbakaDe som jobbar på kommunens arbetsmarknadsenhet fick ett tungt besked under onsdagen. Lönesystemet görs om och budskapet var att de anställda skulle bli utan inkomst i en månad. Under eftermiddagen kom ny information och kommunen menade att man informerat fel..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chockbeskedetför , anställda, drogstillbaka
Blekinge Läns tidning - 15 maj 19 kl. 12:13

Chockbeskedet: Anställda får ingen lön

I morse fick de anställda på kommunala arbetscentrum ett chockbesked. De får ingen lön i maj. Ilskan och upprördheten bland de anställda är stor .

DN - 4 timmar sedan

Miljardbudget och tiotusentals anställda – här är EU i siffror

Europeiska unionen är stor organisation med tiotusentals anställda, mängder av språk och en enorm budget. Så här ser EU ut i siffror..

SmålandsPosten - 08 feb 14 kl. 09:07

Danfoss flyttar - 45 anställda varslas om uppsägning

Nu är det klart att Danfoss power solutions i Älmhult flyttar en stor del av verksamheten utomlands.
Runt 45 anställda kommer att varslas om uppsägning. Det var i början av november som de anställda i Älmhult fick chockbeskedet att företaget ville flytta en del av produktionen till koncernens anläggningar i Danmark och USA.

Alliansfritt Sverige - 09 feb 14 kl. 10:25

Regionledningen i Skåne vill inte att oppositionen skall höras i nyhetsbrev för de anställda

Att vara politisk neutral är a och o i opolitiska sammanhang, men behöver man verkligen dra det till sin spets? Det kan ju rentav användas som en ursäkt för att inte låta den politiska oppositionen höras. Nu har det kommit fram att Region Skåne inte ser att nyhetsbrev för anställda inom regionen skall få ta del av vad de olika partierna tycker i respektive frågor.

ÖstersundsPosten - 24 jan 13 kl. 22:06

Oro bland anställda efter chockbeskedet från landstinget

Härom dagen kom det dramatiska beskedet att landstingets ekonomi är betydligt sämre än väntat. Bokslutet för 2012 kommer att visa på närmare 100 miljoner kronor i underskott. Nu sprider sig oron bland de anställda..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Södra varslar 260 anställda

Skogskoncernen Södra varslar 260 av sina anställda i Sverige. ? Vi lägger ett varsel på våra svenska enheter, alla delar av koncernen.

Cornucopia - 10 aug 14 kl. 17:58

10% fler statligt anställda när alliansen "skurit ner"

Medan staten inte klarar av att ordna mat och vatten till skogsbrandspersonalen, kan man konstatera att under alliansregimen har antalet statligt anställda fortsatt svälla. Sedan Göran Perssons socialistregims sista hela år 2005 har antalet statligt anställda ökat med 24 300 personer, varav 19 400 fast anställda, eller ca 10%. Till detta kommer det allt populärare mörkertalet av bemanningsföretag och konsulter, som t ex hanterar katastrofen lärarlegitimationen.

Cornucopia - 04 mar 15 kl. 09:19

Fakta: Aldrig förr har så många varit fast anställda i Sverige som nu

Det bedrivs ifrån socialistiskt och fackligt håll en desinformationskampanj om att fasta jobb är på väg bort. Verkligheten (definition av verkligheten: SCB:s statistik) är istället att aldrig förr har så många varit fast anställda i Sverige som nu.
Under Göran Perssons gamla socialistregim var fjärde kvartalet 2005 blott 3 270 700 fast anställda i Sverige.

Dagensanalys.se - 26 okt 16 kl. 15:30

Framgångsrikt att använda sig av sina anställda på sociala medier

Stora företag och varumärken börjar i allt större utsträckning använda sina egna anställda för att bättra på sin image och räckvidd på sociala medier, något som verkar vara en smart strategi. Marknadföringsavdelningarna på företagen ser till att de anställda skriver ”positiva, intresseväckande och hjälpsamma berättelser som handlar om varumärket”, rapporterar AdWeek. Som några exempel finns Mastercard, som under sommaren hade ett ”ambassadörsprogram”  där man fick sina anställda att dela innehåll relaterat till deras varumärke på sina personliga sociala kanaler från företagets intranät.

HBL - 31 okt 12 kl. 14:56

Kommunalt anställda vill jobba längre

De kommunalt anställdas intresse för att gå i pension har avtagit. För ett par år sedan ville många pensionera sig redan innan de hade uppnått den lägsta pensionsåldern, men nu vill allt fler jobba längre. I en enkät om de kommunalt anställdas välmående sade nästan 40 procent att de tänker jobba tills de fyller 65 år eller till och med längre.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Rött och svart i belgiskt parlamentsval

En "svart söndag" i Flandern och oväntat stark socialdemokrati i Vallonien. Det tycks bli valresultatet i Belgiens parlamentsval, som hålls parallellt med EU-valet på söndagen..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Ring frälste Djurgården mot Östersund

Tredje raka segern för Djurgården. Tacka Jonathan Ring för det. Vänsteryttern låg bakom samtliga mål när Östersund besegrades med 3–1..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Gurkodlare får miljöpris

Centerpartiet i Blekinge delade under onsdagseftermiddagen ut sitt miljöpris som i år gick till Gummagården i Norje..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Idel vinnarskallar i vindpinad femkamp

Sydöstran - 45 minuter sedan

Fjärde nollan gav IFK tre poäng

IFK Karlshamn fortsätter att skugga Sölvesborg i toppen av division 3. På söndagen bortaslog Karlshamn Grimslöv med 3–0. – Vi har jobbat stenhårt med attityden, att vilja vinna.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Ny utställning visar upp den mänskliga människan

Konstutställningen ”Mänskligt” är som att kliva rakt in i en folksamling – det är människor och ansikten överallt. Och något mänskligare än människor finns inte – på gott och ont..

Sydöstran - 1 timme sedan

Över 700 sprang Blekinge River Trail – Amanda överlägsen

Det blev nytt deltagarrekord i årets upplaga av Blekinge River Trail. 716 tävlande stod på startlinjen i de olika klasserna. – Det är en kvalitetsstämpel sade Fredrik Smedberg..

Sydöstran - 1 timme sedan

Stan Lees manager gripen för kränkningar

Stan Lees tidigare manager Keya Morgan har gripits av polis, misstänkt för fem fall av kränkningar mot den legendariske serieskaparen, bland annat för bedrägeri och förfalskning. Stan Lee gick bort i november 2018 vid 95 års ålder..

Sydöstran - 1 timme sedan

Det vrider sig i magen med dessa mörkermän

Godmorgon. Nu har Europa gått till val, makthavarna har positionerats och beslut skall verkställas. Jag tänker mycket på valrörelsen i Sverige, det som finns under ytan har fått offentlighetens ljus på sig.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.