YA > Lokalt

Sunday, 26 May, 17:33

YA - 15 maj 19 kl. 13:08

Kvinna anmäler inbrott och misstänkt djurplågeriEn kvinna i Skivarpstrakten har polisanmält att någon stulit vete från hennes stall, och troligtvis även orsakat hennes höns skada..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Skivarpstrakten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, anmäler, inbrottoch , misstänkt, djurplågeri
Dalarnas tidningar - 18 jul 16 kl. 16:58

Linnea Risinger ger kritik efter en anmälan om misstänkt ofredande på Vikingamarknad

Linnea Risinger från Falun skrev ett öppet brev till Sydsvenskan, efter att en kvinna hade anmält ett misstänkt övergrepp av gruppen Nordic Slave Company på Fotevikens Vikingamarknad. – Det är problematiskt att en grupp män har gjort det till en vana att åka runt på Vikingamarknader och leka slavlek finansierat av kommunen, säger Linnea Risinger..

SR - 14 sep 17 kl. 05:00

Kraftig ökning av anmälningar om misstänkt terrorfinansiering

Polisen får in allt fler anmälningar om misstänkt terrorfinansiering. Banker och andra företag anmälde under årets första halvår 279 fall, vilket var tre gånger så många jämfört med samma period förra året..

DN - 20 mar 19 kl. 09:29

Anmälningar om misstänkt krigsbrott har ökat hos Migrationsverket

Anmälningar om misstänkt krigsbrott och brott mot mänskligheten har ökat hos Migrationsverket. Under 2018 anmäldes 135 ärenden. Johanna Måhlén på Migrationsverket menar att det bland annat beror på ett fördjupat samarbete med polis och Åklagarmyndigheten.

Magazin24 - 19 sep 12 kl. 11:19

Misstänkt bidragsbrott

Surahammars kommun anmäler ett misstänkt bidragsbrott. Surahammars kommun anmälde nyligen en person kvinna i 30-årsåldern för bidragsbrott. Kvinnan misstänks ha fått 45 000 kronor i försörjningsstöd utan att vara berättigad till det..

Jönköpingsnytt - 27 apr 18 kl. 10:20

Ung kvinna anmäler våldtäkt i city

En kvinna i 18-årsåldern har anmält att hon blev våldtagen under natten till fredagen. En man sitter anhållen misstänkt för våldtäkt.
.

Trelleborgs Allehanda - 24 jul 12 kl. 14:17

Hög effekt misstänkt miljöbrott

Samhällsbyggnadsnämnden i Trelleborg anmäler som misstänkt miljöbrott att fyra vindkraftverk körts på för hög effekt.
Verken i Näsbyholm fick tillstånd från länsstyrelsen 2002 att drivas med en högsta effekt på 1,8 megawatt. Samhällsbyggnadsnämnden har krävt in uppgifter om effektuttaget, men det beslutet har överklagats till mark- och miljödomstolen.

Jönköpingsnytt - 18 dec 12 kl. 18:00

Kvinna anmäler naken man i Hovslätt

En kvinna i Hovslätt har polisanmält en äldre manlig granne som har stått naken i fönstret. Nu är mannen misstänkt för sexuellt ofredande..

Skånskan - 13 feb 19 kl. 14:45

Kvinna anmäler övervakning

Malmö En kvinna bosatt i ett villaområde i Malmös västra delar har under ett års tid misstänkt att hennes granne övervakar henne med kamera.
Grannen har , enligt kvinnan som nu polisanmält mannen, en övervakningskamera som är riktad mot hennes bostad.
Trots att hon påtalat för honom att hon tycker det är obehagligt och bett honom ta bort den har kameran suttit kvar riktad mot hennes hus.

Blekinge Läns tidning - 18 mar 19 kl. 16:32

Kvinna anmäler misshandel

En 28-årig kvinna har polisanmält en misshandel. Det är en 25-årig man som är misstänkt..

DalaDemokraten - 28 jul 17 kl. 11:23

Vattenskotrar stör fågellivet – Länsstyrelsen anmäler artskyddsbrott

Länsstyrelsen Dalarna anmäler ett misstänkt brott i Avesta kommun..

Fler nyheter från YA

YA - 21 timmar sedan

Stora Motordagen lockade många fordonsentusiaster till Skurup

Mopeder, Harley Davidssons, sportbilar och en hel del veteraner. Skurups stora motordag samlade många människor som fick visa upp sina glänsande fordon i solen. .

YA - I förrgår: 00:00

Idag tas beslutet – blir det en ny grundskola?

Vid senaste fullmäktigemötet hanns ärendet inte med. Men ikväll väntas Skurup politiker ta beslut om huruvida det ska byggas en ny grundskola i Rydsgård eller inte..

YA - I förrgår: 12:21

Cruising: här får man inte parkera

När Skurups stora motordag går av stapeln på lördag den 25 maj innebär det parkeringsförbud utmed gatorna runt torget under hela dagen..

YA - I förrgår: 10:15

Tennistävling behöver fler frivilliga

För att få ihop en tävling som Svaneholm open krävs det frivilliga som ställer upp. På måndag bjuder därför arrangören 3RS development in till en träff på Svaneholms slott för att hitta flera volontärer..

YA - I förrgår: 06:00

Kommunen tar krafttag i kampen mot jättelokan

– Det är en evig kamp att bekämpa jättelokan, säger Skurups miljöstrateg Lena Johansson. Ett kommande möte mellan kommun och markägare ska förhoppningsvis leta till man tillsammans kan fortsätta kampen på ett mer effektivt sätt. .

YA - I förrgår: 00:01

Långlördag och grillad korv hos Kupan

Imorgon är det långlördag med extra generösa öppettider i Skurup, och det firas lite extra hos Röda Korsets Kupan vid Femkorset..

YA - I förrgår: 18:24

Ungt par döms till fängelse för utpressning och misshandel

En kvinna från Rydsgård döms till fängelse efter att tillsammans med sin 19-årige pojkvän bland annat ha slagit hennes ex med en rasp i huvudet och försökt preja honom med bil och slagit en slägga i vindrutan. Det hela som en del av en längre utpressning mot mannen..

YA - 22 maj 19 kl. 14:10

Skadegörelse: Polisen efterlyser vittnen

Natten till onsdagen blev ett antal bilar som stod parkerade på Nygatan i Rydsgård repade med ett vasst föremål. Nu efterlyser polisen vittnen..

YA - 20 maj 19 kl. 18:30

Mamman kämpar för uppskjuten skolstart – för sonen som föddes för tidigt

Julian råkade födas tre månader för tidigt och på fel sida årsskiftet. Nu kallas han till skolan, ett år för tidigt, anser mamma Karolina Söderberg Jazzish som tänker ta strid för uppskjuten skolstart..

YA - 20 maj 19 kl. 18:30

Kommunen: Skolplikten gäller från sex år

Barn har skolplikt från och med det år de fyller 6 år. Men en vårdnadshavare kan alltid ansöka om uppskjuten solstart. Det säger Ingela Mårtensson, chef för elevhälsan i Skurups kommun, apropå överklagandet från Karolina Söderberg Jazzish..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.