Barometern > Nyheter

Sunday, 26 May, 05:03

Barometern - 15 maj 19 kl. 13:07

Vågrätt ska skapa en arbetsmiljö i världsklassSamarbetet Vågrätt ska skapa en arbetsmiljö i världsklass inom sjöfartsbranschen. Flera aktörer har gått med i samarbetet. En av dem är Linnéuniversitetet. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Vågrätt, Linnéuniversitetet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vågrättska skapa en , arbetsmiljöi , världsklass
Alliansfritt Sverige - 11 feb 14 kl. 19:30

17 sjuksköterskor säger upp sig från vad M-toppen menar är ett sjukhus i värdsklass

Det är inte bara Filippa Reinfeldt som orsakar problem i sjukvården. Låt oss presentera vad Erik Weiman, landstingsråd och ordförande i landstingsstyrelsen i Uppsala län (M). Han menar att Akademiska sjukhuset i Uppsala är ett "sjukhus i världsklass".

Kristianstadsbladet - 18 dec 13 kl. 09:39

Orsakerna till sjuksköterskornas flykt

Foto: Bertil Ericson / TT
Att det i dag råder sjuksköterskebrist vilket leder till att avdelningar och att avdelningar stängs har väl inte undgått någon. Men vill politiker verkligen se och åtgärda orsakerna till denna sjuksköterskeflykt?
Sjuksköterskornas egna förklaringar till varför de tvingas välja att sluta är flera:Dålig arbetsmiljö på grund av fysisk och psykisk stress men även så kallad samvetsstress.

Skånskan - 25 apr 17 kl. 10:17

Kris i primärvården – 573 skånska läkare bakom upprop

Skåne Det saknas 266 heltidsarbetande specialister i allmänmedicin i Region Skåne. Sjukskrivningarna ökar dramatiskt och hyrläkarstoppet är i princip hävt. Nu slår 573 läkare i primärvården näven i bordet och kräver åtgärder av politikerna i ett upprop.

BT - 25 okt 12 kl. 12:54

Kräver moderna arbetstider

Hälsosamma arbetstider är en förutsättning för ett hållbart yrkesliv, säker vård för patienten och goda resultat. Nu måste arbetsgivare skapa förutsättningar för en vård i världsklass året runt, dygnet runt, skriver medlemmar i Vårdförbundet på Säs. Arbetstidsavtalen som tillämpas i vården är från 70-talet.

Skånskan - 22 okt 18 kl. 17:09

Framtidssäkra barncancervården

Debatt Den medicinska behandlingen inom svensk barncancervård håller världsklass och tack vare framsteg inom forskningen överlever idag 80 procent av de barn som drabbas. För att rädda ett cancersjukt barn krävs långa och tuffa behandlingar. Personalen fattar ständigt livsviktiga beslut.

UNT - 01 sep 16 kl. 16:00

Mer tid för patienterna

Sverige har en sjukvård i världsklass, men vårdpersonalens arbetsmiljö måste bli bättre, skriver Janine Bichara och Monica Lundberg (båda L)..

DN - 25 feb 18 kl. 21:00

”Vi vill utöka vårdpersonalen med 14.000 personer till 2022”

DN DEBATT 26/2. Svensk vård är i världsklass, men på många håll är väntetiden för lång och personalen har det tufft. Till 2022 lovar vi 14.

Dagensanalys.se - 31 aug 18 kl. 06:58

”…men när proppen väl gick ur kunde flodvågen inte stoppas”

En av de mest ansedda och stabilt framgångsrika kommunikationsbyråerna i Sverige är Åkestam Holst, rikligen prisbelönt för svensk kvalitet jorden runt. Vi fick tillfälle att sätta oss ned med byråns grundare Göran Åkestam och vd Petronella Panérus för att ta del av deras syn på kommunikationsSverige och framtiden. Byråns Grundare, Göran Åkestam, är som frispråkig Creative Advisor en naturlig talesman för det moderna svenska näringslivet.

Nyteknik - 01 apr 19 kl. 07:57

Att vara en del av Sveriges största industrisatsningar genom tiderna

I Timrå, norr om Sundsvall, ligger massabruket SCA Östrand. Ett bruk vars ledning satsar stort både på teknik och på personal, och som sedan starten i juni förra året har skapat en fabrik i världsklass. Nu tar SCA nästa steg och satsar på en lösning med ett helt nytt automationssystem, något som förbättrar både produktion och arbetsmiljön för de anställda..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Danmark samarbetar med junta om flyktingar

Barometern - 15 minuter sedan

Moby och Portman i bråk om dejtande

Den amerikanske artisten och producenten Moby har hamnat i blåsväder efter påståenden om att han på 1990-talet hade en relation med skådespelaren Natalie Portman..

Barometern - 45 minuter sedan

Jonas Blixt tappar i Texas

Barometern - 1 timme sedan

Minister försenade flyg – avgår

Ett trafikflygplan fick vända på startbanan för att plocka upp Mexikos miljöminister. Nu avgår ministern..

Barometern - 1 timme sedan

Trump störs inte av Kims vapentest

Barometern - 2 timmar sedan

Busschaufför åtalas för rattfylla

Barometern - 2 timmar sedan

Körde moped med 2,3 promille

En man i 40-årsåldern stoppades av polis när han körde moped vid Torslunda på Öland på natten till söndagen..

Barometern - 3 timmar sedan

Hälsingeslakteri i konkurs

Barometern - 3 timmar sedan

Sju vill ta över efter May

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.