DI > Ekonomi

Thursday, 23 May, 17:20

DI - 15 maj 19 kl. 13:13

Större förlust för Smart Eye - I linje med plan enligt bolagetFirst North-litade eyetracking-bolaget Smart Eye redovisar ett rörelseresultat på -22,2 miljoner kronor (-13,8) för det första kvartalet 2019. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Smart Eye, North

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Större förlustför , Smart, EyeI , linjemed , plan, enligt bolaget
DI - 27 feb 18 kl. 08:09

Lägre intäkter och förlust för Smart Eye

Smart Eye, som utvecklar och marknadsför system för eyetracking, redovisar ett nettoresultat för det fjärde kvartalet 2017 på minus 14,9 miljoner kronor (0,9)..

Affärsvärlden - 27 feb 18 kl. 08:25

Intäkterna sjunker i Smart Eye - vänder till förlust

Smart Eye, som utvecklar och marknadsför system för eyetracking, redovisar ett nettoresultat för det fjärde kvartalet 2017 på -14,9 miljoner kronor (0,9)..

DI - 25 apr 18 kl. 08:46

Högre intäkter men större förlust för Smart Eye: ”Följer plan”

First North-listade Smart Eye, som utvecklar och marknadsför system för eyetracking, redovisar ett rörelseresultat för det första kvartalet på minus 13,8 miljoner kronor (minus 9,2)..

GöteborgsPosten - 20 aug 18 kl. 11:14

Ökad förlust – men Smart Eye ser en stark marknad

Göteborgsföretaget Smart Eye, som utvecklar mjukvara till självkörande bilar, såg omsättningen och resultatet sjunka andra kvartalet. Men samtidigt ser orderläget starkt ut för bolaget..

DI - 22 aug 17 kl. 09:03

Nettoförlusten växer för eyetrackingbolaget Smart Eye

Smart Eye, som utvecklar och marknadsför system för eyetracking för bland annat fordonsindustrin, redovisar ett nettoresultat för det andra kvartalet 2017 på -9,4 miljoner kronor (-4,2). Nettoomsättningen uppgick till 12,1 miljoner kronor (10,5). "Andra kvartalet 2017 visar att Smart Eye fortsätter att utvecklas enligt plan", skriver bolagets vd Martin Krantz..

IDG - 12 okt 13 kl. 12:43

Dagens HIT-bolag: Smart Eye

Här listar vi de nominerade bolagen till Computer Swedens nya lista över snabbväxarna i IT-Sverige: HIT-bolagen. Dagens företag är Göteborgsbaserade Smart Eye..

Computer Sweden - 12 okt 13 kl. 12:43

Dagens HIT-bolag: Smart Eye

Här listar vi de nominerade bolagen till Computer Swedens nya lista över snabbväxarna i IT-Sverige: HIT-bolagen. Dagens företag är Göteborgsbaserade Smart Eye.

.

Affärsvärlden - 11 nov 16 kl. 07:28

Smart Eye planerar listning

Smart Eye, verksamt inom eyetracking, förbereder en listning på First North med första dag för handel planerad till den 7 december. Det framgår av ett pressmeddelande..

GöteborgsPosten - 14 nov 16 kl. 11:09

Smart Eye vill in på börsen

Göteborgska Smart Eye, som tillverkar mjukvara till självkörande bilar, noteras snart på Stockholmsbörsen. Företaget gör en nyemission på 80 miljoner kronor för fortsatt expansion..

Realtid - 19 jun 17 kl. 14:50

Ulrika Drotz lämnar Smart Eye

Ulrika Drotz lämnar posten som finanschef på eyetrackingföretaget Smart Eye, framgår det av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Ingves mardröm: Lönerna fastnar i låg växel

Svenska löneökningar kommer av sig innan de hunnit ta riktig fart, spår bankekonomerna. Svalare jobbutsikter saboterar också riksbankschefen Stefan Ingves jakt på inflationsmålet..

DI - 30 minuter sedan

EU-modellen är stabilare än sitt rykte

LEDARE. På många sätt är EU och USA rätt lika. BNP strax under 2000 miljarder dollar, stora ekonomiska skillnader mellan nord och syd samt stad och land, som även yttrar sig kulturellt.

DI - 45 minuter sedan

Räntor & valutor: Euron sjunker på frågetecken för konjunkturen

Räntorna sjönk och euron tappade på torsdagen, samtidigt som börserna stod på minus. .

DI - 1 timme sedan

EU-valet inleds – här är frågorna som avgör valet

På torsdagen inleds valet till EU-parlamentet när Nederländerna och Storbritannien röstar. Söndag 26 maj är den sista valdagen och då röstar bland annat Sverige. Di:s Tobias Wikström och Lotta Gröning, krönikör på Expressen redogör vilka frågor som avgör EU-valet..

DI - 1 timme sedan

Ny storblankare dyker upp i Oriflame – tror inte på budet

Dagen efter grundarfamiljen af Jochnicks utköpsbud på Oriflame dyker en ny storblankare upp i bolaget. Psquared AM har kortat 1,04 procent av kapitalet, enligt ägardatatjänsten Holdings..

DI - 1 timme sedan

På jakt efter utländska investerare: ”Bättre prissättning”

Allt fler fastighetsbolag vill finansiera verksamheten på den internationella kapitalmarknaden. Kungsleden med vd:n Biljana Pehrsson är ett av bolagen som är på jakt efter bra upplåningskällor..

DI - 1 timme sedan

De jublar över kronraset – svenska fastigheter glödheta: ”Mest attraktiva marknaden”

Den rekordsvaga kronan gör att utländska fastighetsinvesterare blickar allt mer mot Sverige. Men också övriga Norden blir en allt hetare marknad. ”Det ger en möjlighet för de investerare som är finansierade i dollar eller euro”, säger Max Barclay, vd på Newsec..

DI - 1 timme sedan

Fem år till med Modi är bra för världsekonomin

LEDARE. Indiens premiärminister Narendra Modi vann världens största demokratiska val. Hans hindunationalistiska parti BJP fick den största majoriteten som ett parti hittills haft i ett indiskt val.

DI - 1 timme sedan

Den amerikanska tioårsräntan faller till den lägsta nivån sedan 2017

Den amerikanska 10-årsräntan faller i dag till sin lägsta nivå sedan 2017..

DI - 1 timme sedan

Försäljningen av nya hem i USA sjönk 6,9 procent i april

Försäljningen av nya enfamiljshus i USA sjönk 6,9 procent i april jämfört med månaden före, till en säsongsjusterad årstakt på 673.000 enheter, visar statistik från handelsdepartementet. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.