DN > Nyheter

Thursday, 23 May, 19:09

DN - 15 maj 19 kl. 13:05

Pojkar blir girls i BrommaNu blir Brommapojkarna en mer jämlik förening. I hemmamatchen mot Morön den 25 maj kommer damlaget att spela i en matchtröja där BrommaGirls kommer stå överst på matchtröjan..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Bromma, Brommapojkarna, Morön, BrommaGirls

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pojkarblir , girlsi , Bromma
Expressen - 03 aug 16 kl. 19:28

Femåring nekad på badhus: "Girls only"

Anna Lundin, 42, skulle ta med sina fyra barn, två pojkar och två flickor på Gottsundabadet i Uppsala. Men sönerna, fem och nio år, fick inte följa med och bada – på skylten stod det "Girls only". – Jag tycker det är väldigt konstigt.

SmålandsPosten - 04 jul 14 kl. 07:22

Nedläggning av Bromma flygplats hotar vår region

Om Bromma läggs ner kommer Sverige utanför Stockholm att få för­sämrade förbindelser till huvudstaden och många företag kommer att få svårt att ha kvar sin verksamhet ute i landet. Frågan berör därför i hög grad näringslivet i vår region, skriver Ingemar Swalander, (M), landstinget, ordförande och Bo Frank, (M) Växjö kommun, 2:e vice ordförande i Småland Airport AB. Bromma flygplats har blivit ett slagträ i årets valrörelse.

Barometern - 30 aug 14 kl. 08:41

Nedläggningshot mot Bromma oroar

Infrastrukturen har länge stått högt upp på länsbornas politiska agenda. Frågan om flygets framtid är högaktuell.Det har aldrig tidigare gått så många flyg till Stockholm från Kalmar, men nu hotas Bromma av nedläggning.

Supermiljöbloggen - 22 nov 14 kl. 12:40

Regeringen kan förlora om Förbifart Stockholm och Bromma flygplats

Regeringen förlorade en omröstning i trafikutskottet och ser ut att förlora en kommande omröstning i riksdagen. Beslutet om att skjuta upp bygget av Förbifarten kan rivas upp, och alliansen tillsammans med sverigedemokraterna försöker stoppa beslutet om att införa en förhandlingsperson som ska se över möjligheterna att stänga Bromma flygplats.    Alliansen och Sverigedemokraterna röstade i riksdagens trafikutskott i torsdags för att alliansens motioner om Förbifart Stockholm och Bromma flygplats ska snabbehandlas.

BT - 26 nov 14 kl. 09:31

Fortsatt flygstopp på Bromma flygplats

Tät dimma gör att flera flyg ställs in från Bromma flygplats och alla flyg till och från Bromma är försenade. Nu förlängs stoppet. Dimman har tvingat Bromma flyg att ställa in fyra avgångar: två till Malmö, en till Göteborg och en till Östersund.

Sydsvenskan - 09 mar 13 kl. 06:30

?Girls?-tittare i tid och otid

Förra våren diskuterades ?Girls? sönder och samman.

Supermiljöbloggen - 15 okt 14 kl. 23:52

Stockholms stad vill stänga Bromma flygplats

Stockholm ska nu förhandla med Regeringen,  det är inte klart att Regeringen och Trafikverket tillåter att Bromma Flygplats stängs. Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Feministiskt Initiativ i Stockholms stad  har kommit överens om att de vill att Bromma flygplats ska stängas och att området senast 2022  ställas om till ett bostadsområde. Dessa fyra partier, som efter valet styr i Stockholms stad, skriver i sin gemensamma överenskommelse:  För att Stockholm ska kunna fortsätta växa behöver staden både mark för att skapa nya bostadsområden och fungerande infrastruktur.

Barometern - 21 jul 14 kl. 08:33

Jobb försvinner om Bromma läggs ner

Miljöpartiet och Vänster­partiet vill stänga Bromma flygplats. Det skulle få en förödande effekt för oss smålänningar som är beroende av att Bromma finns kvar. Enligt beräkningar från Stockholms handelskammare hotas så många som 27 000 jobb på 13 orter runt om i Sverige.

Barometern - 20 aug 14 kl. 11:00

S-topp ändrar sig om Bromma

Ordföranden i trafikutskottet ändrar sig. Anders Ygeman (S) vill inte längre stänga Bromma flygplats. Han tog flyget från Bromma och anlände till Kalmaröland airport, visserligen försenad, men med ett positivt budskap till regionen.

SmålandsPosten - 08 nov 14 kl. 09:51

Det går inte att stänga Bromma flygplats

De rödgrönas utspel i Stockholm att lägga ned Bromma flygplats och bygga­ bostäder är illa underbyggt. För det första har staten genom Trafikverket klassat Bromma flygplats som riksintresse. Det innebär att flygplatsen betraktas som nödvändig för Sveriges kommunikationer med huvudstaden.

Skånskan - 27 mar 17 kl. 14:00

Slå vakt om Bromma

ERWP.fif(3)Sverige är ett avlångt land med mycket stora avstånd. Fågelvägen är det 157 mil från norr till söder.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Guide om EU-valet: Vilka partier vill öka och vilka vill minska EU:s makt?

Att minska EU:s inflytande och sänka avgiften är en av svenskarnas viktigaste frågor i EU-valet. Men vad betyder egentligen en röst på de olika partierna? DN går igenom vad partierna vill, vad parlamentariker kan påverka – och hur de faktiskt har agerat i parlamentet.

DN - 2 timmar sedan

Så kan du som förälder hantera skolstrejkande barn

Hur ska man agera om ens barn känner oro för klimatet? Och ska ens barn få delta i klimatstrejken? DN har frågat Malin Bergström, barnpsykolog och docent vid Karolinska institutet..

DN - 3 timmar sedan

Marcus Kinhult tillbaka efter succén: ”Verkligheten kom i kapp mig”

Marcus Kinhult från Skaftö GK i Bohuslän tog spelledigt en vecka efter succén i British Masters. På torsdagen peggade den nya svenska golfstjärnan upp i Made in Denmark på Nordjylland. Han ligger en bra bit från täten efter första dagens spel.

DN - 5 timmar sedan

Vad vet du om Pedro Almodóvars filmer?

Pedro Almodóvar gästar Cannes med nya, delvis självbiografiska ”Dolor y gloria” (”Pain and glory”). Vad kan du om den snart 70-åriga spanska regissören?.

DN - 4 timmar sedan

Karolinska sköt upp undersökning av cancer – barn avled

Ett barn som haft cancer skulle ha fått regelbunden återkoll på Karolinska – men en undersökning sköts upp. Barnets liv gick sedan inte att rädda när röntgenbilder efter ett halvår visade spridd cancer. Sjukhuset gör nu en lex Maria-anmälan..

DN - 5 timmar sedan

Biblioteksersättningen höjs kraftigt

Författare, illustratörer och fotografer vars verk lånas ut på bibliotek kommer nu att få en högre ersättning. .

DN - 5 timmar sedan

Avspärrningar utanför Downing Street

Premiärministerns bostad 10 Downing Street och omkringliggande Whitehall i London har spärrats av sedan ett misstänkt föremål hittats i området, uppger Reuters..

DN - 7 timmar sedan

Markbränderna i Stockholms län släckta

Under tre dygn utbröt 350 markbränder i Stockholms län och hela räddningsregionen fick kämpa hårt för att hantera dem. Men under torsdagen, samtidigt som regnet började falla över Stockholm, var alla bränder släckta. – Det har varit ansträngande, säger Johan Winsnes, ledningsbefäl på Storstockholms räddningscentral..

DN - 7 timmar sedan

Katarina Frostenson skarpt kritisk mot Svenska Akademien – kallar utredningen för ”beställningsjobb”

Den tidigare ledamoten Katarina Frostenson riktar i sin nya bok kraftig kritik mot Svenska Akademien och flera av sina tidigare kollegor. Hon avslöjar också hittills okända uppgifter om mötet där hon skulle försvara sig. .

DN - 7 timmar sedan

Kristina Winberg: Jag har bara hållit mig till sanningen

Kristina Winberg utreds av åklagare om förtal mot partikollegan Peter Lundgren, efter att hon berättat om att han tafsat på en annan kvinna inom SD. – Det känns jättejobbigt. Jag har bara hållit mig till sanningen, säger hon till Dagens Nyheter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.